Frizer hi-tech pentru acasa

  • 23.03.11
  • 627

Incepand cu luna martie, Philips aduce pe piata romaneasca noua gama de masini de tuns Hair Clipper Pro, cu modelele QC5350, QC5345, QC5339, special construite pentru a te ajuta sa abordezi stilul pe care ti-l doresti. Sunt usor de folosit si te scutesc de drumul la frizer, costisitor uneori, atat ca timp, cat si ca bani. Iti ofera flexibilitate, deoarece le poti folosi oricand si oriunde.

Noile masini de tuns de la Philips au pieptene care urmareste conturul, oferindu-ti comoditate in utilizare. Au 38 de setari de lungime pana la 40 mm, cu reglare din milimetru in milimetru si functie Zoom, care asigura o reglare usoara a lungimii. Astfel, precizia oferita este maxima. Pentru o curatare sporita, noile masini de tuns de la Philips sunt complet lavabile. Functioneaza cu sau fara fir, avand o baterie imbunatatita fata de gama anterioara, pentru a-ti permite o durata de utilizare mai mare, libertate maxima de miscare si timp de incarcare mic.


Masina de tuns Philips QC5350, varful de gama, este combinatia perfecta intre pecizie, putere si noi tehnologii pentru a garanta rezultate profesioniste, la tine acasa, de fiecare data.
Iti ofera o tunsoare de maxima precizie si usor de obtinut. Pentru mai mult control, pieptenii au ghidaje reglabile. De asemenea, pe lame si pe piepteni, muchiile sunt rotunjite pentru a evita zgarierea pielii. Astfel, procesul se desfasoara in perfecta siguranta pentru tine.
Pentru a putea seta mai usor lungimea dorita, masina de tuns are afisaj LED, iar datorita indicatorului de incarcare vei sti intotdeauna care este nivelul de incarcare al bateriei.
Este foarte usor de intretinut datorita faptului ca este lavabila, lamele sunt din otel inoxidabil, cu ascutire automata, si nu necesita un proces de intretinere special.
Se incarca rapid, in doar 1 ora, iar timpul de functionare este de 60 minute.
Masina de tuns Philips Hair Clipper Pro QC5350 nu vine singura. Alaturi de ea vei gasi o perie de curatat si instrumente de frizerie (pieptene si foarfece), iar atunci cand nu o folosesti, o poti pastra in siguranta in gentuta speciala.

Preturi:
Philips Hair Clipper Pro QC 5350 - 250 lei fara TVA
Philips Hair Clipper Pro QC 5345 - 177 lei fara TVA
Philips Hair Clipper Pro QC 5339 - 177 lei fara TVA

Despre Royal Philips Electronics
Royal Philips Eletronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie care ofera solutii diversificate pentru sanatatea si bunastarea oamenilor, concentrandu-si activitatea in scopul oferirii de produse inovatoare, ce imbunatatesc calitatea vietii. Ca lider mondial in sectoarele sanatatii, produselor de lifestyle si solutiilor de iluminat, Philips integreaza tehnologia si designul pentru a oferi solutii complete, ce au la baza intelegerea consumatorului si promisiunea brandului, “sense and simplicity”. Avand sediul central in Olanda, Philips are aproximativ 119.000 de angajati in peste 60 de tari. Cu vanzari de 25,4 miliarde Euro in 2010, compania este lider pe pietele echipamentelor de ingrijire cardiaca, echipamentelor pentru pacientii in stare critica si aparatura medicala de ingrijire la domiciliu, solutii de iluminat eficiente energetic si aplicatii inovatoare in domeniul iluminatului, precum si pe pietele produselor de lifestyle pentru ingrijire personala si divertisment. De asemenea, Philips detine pozitia de lider pe piata televizoarelor cu ecran plat, produselor de barbierit electrice si de ingrijire corporala, produselor portabile de divertisment si ingrijire a sanatatii bucale. Mai multe despre Philips gasiti pe www.philips.com/newscenter.