Galbenelele, Arganul si Aloe Vera - vedetele noii game Farmec Natural

  • 31.01.13
  • 1731
Comunicat de presa

Inca din cele mai vechi timpuri, femeile s-au bucurat de generozitatea naturii, care a avut intotdeauna grija de frumusetea lor. Produsele bogate in ingrediente naturale sunt si astazi printre preferatele consumatoarelor, motiv pentru care Farmec Cluj-Napoca a dezvoltat o noua gama - Farmec Natural - care contine produse de ingrijire a tenului, corpului, mainilor si parului.

Gama Farmec Natura
l are la baza extracte si uleiuri naturale de galbenele, argan si aloe vera, trei dintre plantele a caror eficienta in ingrijirea pielii si parului a fost dovedita de-a lungul timpului. Astfel, pentru tenul normal au fost dezvoltate produse pe baza de galbenele, arganul este ingredientul principal al produselor pentru tenul uscat sau sensibil, iar persoanelor cu ten gras/mixt le sunt recomandate produsele pe baza de aloe vera.

Galbenelele, Arganul si Aloe Vera - vedetele noii game Farmec Natural

Produsele Farmec Natural pentru ingrijirea tenului includ:

• Ten normal: demachiant 2 in 1 cu galbenele, servetele demachiante cu galbenele, crema hidratanta cu galbenele.
• Ten uscat/sensibil: demachiant 2 in 1 cu argan, demachiant ochi si buze cu argan, crema antirid cu argan si crema contur ochi cu argan.
• Ten gras/mixt: servetele demachiante cu aloe vera si crema hidratanta matifianta cu aloe vera.

Pentru ingrijirea parului, gama Farmec Natural include trei tipuri de sampon, cu aceleasi ingrediente provenite din plante: sampon 2 in 1 cu argan, sampon hidratant cu urzica si aloe vera si sampon antimatreata cu galbenele.

Special pentru ingrijirea corpului, au fost dezvoltate trei produse, adaptate nevoilor specifice ale pielii si care ajuta la regenerarea si hidratarea pielii corpului: crema soft regeneranta cu galbenele, crema soft nutritiva cu argan si crema soft hidratanta cu aloe vera.

Nu in ultimul rand, special pentru curatarea, ingrijirea si hidratarea mainilor, sase produse noi intra in portofoliul Farmec: crema de maini cu aloe vera, crema de maini si unghii cu argan, crema de maini cu galbenele, precum si servetele umede antibacteriene cu aloe vera si galbenele.

Noua gama nu contine parabeni sau uleiuri modificate genetic, iar din respect pentru natura, produsele nu au fost testate pe animale. Produsele Farmec Natural au un continut bogat de extracte si uleiuri naturale, au parfumuri hipoalergenice si sunt testate dermatologic si microbiologic.

Produsele pot fi achizitionate din farmacii, magazine traditionale, supermarket-uri, hypermarket-uri, precum si on-line pe site-ul www.farmec.ro.