(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu Daniel Dobre, un artist complet: dansator, coregraf si designer de accesorii, acesta este un om puternic angrenat in lumea artistica, reusind sa faca o trecere aproape imperceptibila intre realitate si imaginatie in toate abordarile sale creative.

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta

“X2” este cea de-a patra colectie semnata Gina Cas si propune o noua abordare stilistica, fiind caracterizata prin contrast cromatic si textil, originalitate compozitionala si inovatie in ceea ce priveste tehnica incorporarii a doua concepte diferite: accesoriile create de Daniel si articolele vestimentare gandite de Gina.

Cei doi au realizat un pictorial in care au rolul principal, fiind designeri si modele pentru propriile creatii, pictorial realizat in colaborare cu fotograful Andreea Retinschi. Acesta reprezinta un preview al colectiei care va fi lansata in curand, prezentarea fiind un show cu dansatori profesionisti, coordonati de insusi Daniel Dobre, coregraf si dansator la randul sau. Locatia aleasa pentru pictorial a fost chiar showroom-ul Ginei Cas (deschis din Octombrie anul trecut), care va gazdui tinutele imediat dupa prezentarea colectiei.

Fiind intrebati de ce au ales sa fie modele pentru creatiile lor, acestia au raspuns: “Ne identificam cu aceasta colectie, fiind un concept care a pornit de la ceea ce suntem noi in esenta, cum suntem si la ce ne raportam. Stilul propus este chiar cel personal, creatiile traind prin intermediul nostru, ca artisti.”

Gina Cas (23) este absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design si a Masteratului cu specializarea: Strategii de Moda si Costum, in cadrul Universitatii de Arte din Bucuresti. Colectiile lansate pana acum sunt cunoscute sub titlurile: “SHAPE”, ” Arrrmy” si „STAR”. Este cea care a initiat un nou concept al prezentarii de moda, prin Flashmob-urile „Magheru Catwalk” si  „Black” by Gina Cas, din Centrul Vechi, Bucuresti.

Etichete pentru : gina casdaniel dobre

Comentarii (P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

Martea inspirationala (4)

Martea inspirationala (4)

Platoul cu lucruri/ locuri care ne inspira martea, care ne ridica nivelul de zen, ne deschid...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off