Horoscopul fashionistelor. Cum te imbraci in functie de zodie?

  • 15.03.12
  • 4327

Zodia noastra vorbeste foarte mult si despre stilul nostru vestimentar. Ce fel de culori iti plac, si ce fel de materiale? Iti plac trendurile sau preferi sa fii propriul tau stilist? Horoscopul fashionistelor te tradeaza!


Berbec


Shoppingul e o pasiune pentru tine. Ai talentul de a gasi lucruri deosebite in magazine: o brosa, o esarfa, un top ascuns printre alte haine... Esti o fashionista cu talent. Printe oameni iti place sa iesi in evidenta, sa impresionezi prin look-ul tau.


Culorile tale:
rosu, maro, negru, oranj si auriu
Iti place sa porti: cizmele inalte, tinute classy oxford, gentile mari si bijuteriile bold.

horoscop fashionist-berbec
Tinuta creata cu Envy My Set


Taur

Iti cunosti foarte bine forma corpului si esti persoana care stie cel mai bine ce o avantajeaza. Iubesti moda, porti haine deosebite, stii sa fii originala, dar nu urmezi neaparat trendurile, tocmai fiindca preferi sa porti ce-ti vine tie bine. Pasiunea ta pentru frumos te face sa fii irezistibila pentru cei din jur. Emani feminitate si bun-gust.


Culorile tale:
roz si toate variatiunile sale, de la piersiciu la ivory, verde, aluna, bleu, printuri florale
Preferintele tale: fustele si rochiile scurte, bluzele cu decolteu, detaliile feminine – accesorii, esarfe, coafuri originale.

horoscop fashionist taur
Tinuta realizata cu Envy My Set


Gemeni

Te poti lauda cu o garderoba bogata. Nu iti place sa iti lipseasca vreunul dintre elementele de baza si esti mereu pregatita pentru un eveniment. Preferi un look modern si in acelasi timp feminn, curat, fara sa iesi prea mult din tipare.
Prietenele te admira pentru look-ul tau mereu impecabil. Iti sta bine in jeansi si esti o regina a contrastelor. Iti plac tinutele color block.


Culorile tale:
albastru, turquaz, verde si argintiu
Preferintele tale: baticurile, gentile de umar, pantofii cu toc

horoscop fashionist gemeni
Tinuta realizata cu Envy My Set

Rac

Esti o femeie misterioasa: deosebita, vulnerabila, emotionala. Esti o fire discreta si totusi iesi in evidenta prin felul cum te imbraci, cum te porti. Esti femeia care se face remarcata prin sarmul ei la orice eveniment. Iti plac detaliile pretioase cum ar fi perlele, smaraldul, esarfele delicate, lenjeria intima de dantela, ciorapii de matase.

Culorile tale: combinatia clasica alb-negru, tonuri de pastel: griuri, bejuri, violet deschis si nuante deschise de albastru si verde.
Prerintele tale: pantalonii comozi, rochiile elegante, pantofii de calitate ridicata, manusile si esarfele delicate.

horoscop fashionist rac
Tinuta realizata cu Envy My Set

Leu

Tu esti persoana care face regulile in moda! Esti invidiata si admirata. Ai si norocul de a te fi nascut sub aceasta zodie care iti da incredere de sine si tot ceea ce porti vine bine si are impact asupra celor din jur. Iti place luxul, iti plac hainele scumpe, blana, pielea. Intotdeauna iti doresti tot ce este nou si scump in moda. Stii sa iti pigmentezi garderoba cu bijuterii si alte accesorii foarte scumpe.

Culorile tale: tonuri calde, toate nuantele de rosu, oranj si galben
Preferintele tale: fuste pana la genunci, costumele scumpe si pantalonii in stil Katherine Hepburn.

horoscop fashionist leu
Tinuta realizata cu Envy My Set

Fecioara

Tu iti creezi imaginea cu ajutorul detaliilor. Esti feminina si nu iti plac combinatiile complicate. Esti adepta stilului simplu si confortabil. Iti place sa fii naturala, sa iti porti parul desfacut daca e lung sau tuns scurt si feminin. Vrajesti prin hainele tale mereu impecabile cu parfum discret. Ceasul este un accesoriu pe care il adori.

Culorile tale: negru, alb, bleumarin
Preferintele tale: rochiile lungi, vaporoase, purtate cu un cardigan, tinutele office, sandalele in stil grecesc, pantofii clasici.


horoscop fashionist fecioara
Tinuta realizata cu Envy My Set

Balanta

O balanta stie sa se imbrace in mod armonios si cu mult gust. Stie sa creeze o balanta potrivita intre texturi, forme si culori, intre stilul sexy si chic. Esti atrasa de stilul anilor '60 de imaginiele vintage cu Brigitte Bardot care te inspira mult. Iti plac platformele, rochitele baby-doll, care te reprezinta perfect.

Culorile tale: turquaz, rosu aprins, bleumarin, nuante de maro
Preferintele tale: jachetele cu detalii deosebite, ceasurile mari, rochii baby-doll, fuste plisate

horoscop fashionist balanta
Tinuta creata cu Envy My Set

Scorpion


Stilul tau transmite sensibilitate si este provocator in acelasi timp. Nu esti niciodata vulgara. Iti plac hainele deosebite, moi si delicate la atingere – din piele si tricotate. Ai talentul de a te imbraca versatil, in functie de ocazie. Iti sta bine cu tocuri inalte, dar la fel de feminina esti si atunci cand porti o incaltaminte cu talpa joasa.

Culorile tale: culori intense, combinatii contrastante cum ar fi rosu-negru, auriu, rosu-cireasa
Preferintele tale: cizmele sau ghetele comode, puloverele, rochitele scurte, inelele cu pietre pretioase.

horoscop fashionist scorpion
Tinuta creata cu Envy My Set


Sagetator

Esti o persoana foarte activa. Iti plac tinutele comode, hainele din materiale naturale, bumbac sau in. In general iti place sa te imbraci comod dar si cand este vorba despre o serata, tu esti cu siguranta in atentia tuturor, iesind in evidenta prin eleganta. Poate chiar acest contrast socheaza, dar in acelasi timp te face sa fii foarte atragatoare. Iti plac de asemenea motivele etnice si hippie de aceea nu ne-ar surprinde sa te vedem imbracata boho.

Culorile tale: indigo, oranj, purpuriu, culorile combinate in stil oriental
Prferintele tale: obiectele vestimentare din in, gentile de mana, bratarile din lemn, perle de cultura sau pietre semipretioase.

horoscop fashionist sagetator
Tinuta realizata cu Envy MY Set


Capricorn

Esti foarte sexy, stilul tau ii atrage pe barbati, iar femeile sunt inspirate. Iti plac foarte mult hainele vintage, acelea care exprima o feminitate romantica. Esti genul de persoana care merge la targurile de profil, scotocind printre obiecte fateziste. Detaliile vintage pe care le porti te fac sa fii de fapt foarte contempoarna. De asemenea, preferi creatiile unicat, hainelor de serie din marile magazine, pentru ca tu stii sa fii cu adevarat unica!

Culorile tale: violet, gri, verde
Preferintele tale: hainele si accesoriile vintage, botinele, fustele scurte, pietrele pretioase

horoscop fashionist capricorn

Tinuta creata cu Envy My Set

Varsator

Ai un simt artistic dezvoltat. Esti genul de femeie care isi creaza singura haine, in conformitate cu propriul gust. Esti foarte stilata chiar si cand stai acasa. Fie ca te imbraci casual sau de ocazie, stii sa fii originala. Iti plac elementele din vestimentatia barbatilor - cravata, pantalonii pana sau vesta. Dar chiar si asa esti feminina.

Culorile tale: liliac, purpuriu, galben, negru.
Preferintele tale: bluzele cu decolteu in V, hainele de piele, fustele cu talie inalta

horoscop fashionist varsator
Tinuta realizata cu Envy My Set

Pesti

Esti seducatoare, visatoare si luminoasa. Esti mereu diferita si asta ii vrajeste pe cei din jur. Esti genul de femeie care are nevoie mereu de schimbari de look, fie culoarea parului, frizura sau poate schimbari de stil vestimentar. Pentru tine atitudinea conteaza mai mult si nu hainele! Cu toate acestea, ca orice femeie esti vrajita de tot ce inseamna briz-briz sau make-up.

Culorile tale: imprimeuri curcubeu, violet, liliac, ivory
Preferintele tale: incaltaminte comoda, jeansi largi combinati cu topuri stilate


pesti
Tinuta realizata cu Envy My Set





Foto front: Shutterstock