Imagini amuzante: Dresuri colorate pentru barbati

  • 16.10.08
  • 2320

Ce ai spune daca iubitul tau ar alege sa asorteze o pereche de dresuri roz la noua sa pereche de pantaloni scurti? Un englez militeaza pentru drepturile barbatilor de a purta dresuri. Afla cum arata un barbat imbracat in dresuri colorate…


Harisnya, englezul militant, a realizat un site unde ofera sfaturi utile legate de purtarea dresurilor si adresele unor magazine online de unde pot fi achizitionate dresuri barbatesti. De ce ar purta un barbat dresuri? Harisnya ofera 3 motive:
- Dresurile sunt sexi si pun in evident picioarele. Iar majoritatea barbatilor au picioare frumoase pe care nu ar trebuie sa le ascunda.
- Sanatatea este importanta. Cand temperaturile sunt scazute, barbatii ar putea sa poarte dresuri.
- Femeile vor fi mai fericite, pentru ca partenerii lor vor fi mai atragatori si mai sanatosi.

 

Initiativa englezului socheaza nu atat din cauza fetisului sau pentru dresuri, ci prin faptul ca a decis sa promoveze acest "cult". Motivul lui Harisnya este simplu: ciorapii pentru femei nu sunt potriviti si pentru barbati si trebuie sa convingem cat mai multe companii sa introduca dresuri special adaptate anatomiei masculine. Vizitatorii site-ului si mai ales suporterii initiativei sunt invitati sa sustina cauza nobila, sa scrie marturii si sa trimita poze cu ei in ciorapi.

Daca vreti sa aflati mai multe, puteti vizita  e-MANcipation.net .