Inceput promitator pentru o vacanta de vara activa

  • 19.05.11
  • 743

Nu e usor sa alergi energic prin curte, sa te cateri in copaci sau sa mergi pe bicicleta, mai ales daca ai incaltamintea nepotrivita. Totusi, cu putin exercitiu si cu o pereche de pantofi sport ECCO, copiii pot transforma aceasta experienta in ceva usor si memorabil, fara sa intampine obisnuitele obstacole.

ECCO sustine viata activa si incurajeaza copii energici, in orice sezon. Nici vara acesta nu face exceptie! Asadar, ECCO a pregatit pentru copiii activi o selectie cool de incaltaminte de vara.

ECCO Glide


Cu un look simplu, dar de efect, ECCO Glide o sa atraga cu siguranta atentia celor din jur. Combinatia de materiale si culori face din acest model o adevarata aparitie. Nuantele stinse de gri si negru sunt puse in evidenta cu detalii rosii si galbene de splash, iar mixul de piele intoarsa, piele si piele lacuita se joaca armonios in lumina.


Marimi: 33-40

Culori Disponibile : Gri Petrol/ Gri deschis, Negru/Negru sters/Negru lucios
Material: Piele intoarsa /Piele/Piele Lacuita
Pret: 399.90 lei




ECCO Hype



ECCO Hype este un pantof sport cu un look retro, care are detalii deosebite pentru domnisoarele care isi doresc sa fie in tendinte chiar si atunci cand fac sport. Pot fi asortati cu o pereche de jeansi sau cu o rochie lejera, pentru orice ocazie.

Marimi: 33-40

Culori Disponibile: Gri deschis/Alb , Negru/Negru Lucios, Gri metalizat/Argintiu
Material: combinatie de textile, piele intoarsa, piele lacuita si cobinatii de piele neprelucrata.
Pret:
349,9 lei

ECCO Glide

ECCO Glide combina look-ul retro cu un mix ingenios de materiale.
Pantoful imbina nuante de gri si negru cu detalii subtile de portocaliu. Este perfect pentru plimbarile in parc, cand ii poti asorta cu jeansi in culori deschise, sau pentru iesirile la restaurant, unde pot fi purtati cu o pereche de pantaloni inchisi la culoare si un tricou alb.
Modelul este un favorit al acestui sezon, datorita stilului urban al designului si a atributelor sale: durabilitate si flexibilitate, pentru cei mai cool copii din oras!

Marimi: 33-40
Culori Disponibile: Negru, Gri Deschis, Alb Murdar
Material: Piele si Piele intoarsa
Pret:
349,9 lei

ECCO Urban Safari

Aceasta sandala se muleaza perfect pe piciorul tau, iar sistemul de prindere iti permite sa te incalti rapid si usor. Creat pentru a fi purtat la plaja sau in parc, talpa moale asigura un confort placut pe durata intregii zile. Asorteaza-le cu rochii usoare de vara, pantaloni scurti sau cu tricouri colorate.

Marimi: 24-35
Culori Disponibile: Alb, Maro, Negru, Albastru inchis
Material: Piele si nabuc
Pret:
299,9 lei








ECCO Radar

ECCO Radar este o sandala sport si cool, cu un design unic. Foarte usoara si flexibila, special conceputa pentru baietii activi, care vor sa se aventureze fie in parc, fie la munte sau in excursii.
Este perfecta pentru vacante, datorita flexibilitatii si confortului pe care il ofera, iar suprafata neteda a talpii pastreaza piciorul relaxat toata ziua.

Marimi: 37-35
Culori Disponibile: Alabstru Marin, Gri metalizat, Maro
Material: Piele Intoarsa
Pret:
299,9 lei

Despre ECCO

Brandul ECCO a luat nastere in anul 1963 in orasul Bredebro din Danemarca. ECCO este in top 3 al celor mai mari producatori de incaltaminte din lume, cu vanzari de peste 16 de milioane de perechi pe toate continentele, fiind disponibila in peste 10.000 de locatii din care 1.000 de magazine monobrand.
In 1991 ECCO devine distribuitor oficial al Curtii Regale Daneze, iar in 1994 castiga titlul de brandul anului in Statele Unite.
In Romania, reteaua ECCO opereaza 12 magazine in orase precum: Bucuresti (Centrul Comercial Feeria, Baneasa Shopping City, Fashion House Outlet Centre, Sun Plaza, Afi Palace Cotroceni si Centrul comercial Carrefour Orhideea), Cluj-Napoca (Iulius Mall si Polus Center), Iasi (Centrul Comercial Felicia), Constanta (City Park si Tomis Mall) si Timisoara (Iulius Mall).


Etichete:

lenjerie intima sexy romani Corina Vladescu designeri romani peruca Alexander Mcqueen Lady Gaga moda romaneasca Vogue Dan Andrei tineri designeri romani Marilyn Monroe wellness suport stil clasic expozitie Marian Palie iulia dima Cristian Samfira sampon l oreal l oreal pentru par l oreal Missoni hair style revista revista de moda spa dres diamond diamond weleda produse organice scrub produse naturale bio ulei de argan lanvin cizme de vara Vivienne Westwood geanta calvin klein sani cizme cu tinte poncho rochii fluide cizme peste genunchi cizme noua colectie plafar Dorin Negrau MAC Alexandru Ciucu MAC Cosmetics stiletto paris fashion week h m magazine fashion bucuresti argan tratament ulei de argan designeri Wella pantene noile tendinte in coafura wellaton bucle diy promotii shopping humanic camaieu premii targ pat calvin body roz andreea esca magazin online rochie cu imprimeu animal print fuste mini rochii seara mini lorina bijoux targ de moda folli follie copiii constanta incaltaminte copii folli follie genti protex crestere sanatoasa iaurt the place mocasini catwalk sandale uniforma pantofii new look rochii scurte cu imprimeu Simona Semen A&S Negulescu moda incaltaminte toamna 2012 arta arta contemporana avanpremiere incaltaminte romaneasca Maria Filipescu AFI Palace Cotroceni haute-couture pantofi mireasa nu skin bsb ce este la moda in toamna 2012 concurs colectia lanvin lux brand romanesc frumuseste ingrijire zilnica rochii crem de seara Givenchy rochii C&A french l o c cannes site haine casual o iesire in oras rochii outlet