Intalnire fabuloasa @ Absolutely Fabulous Fashion Fair la Cluj

  • 11.04.12
  • 654

Primavara aceasta fashionistele isi dau intalnire in inima Clujului la Absolutely Fabulous Fashion Fair si isi reimprospateaza garderoba cu cele mai hot piese, in cele mai hot culori ale sezonului.

Pe 21 aprilie, intre orele 11:00 – 20:00 va avea loc prima editie Absolutely Fabulous Fair din Cluj. Vizitatorii sunt asteptati la Magazinul Central, Str. Regele Ferdinand, nr. 22-26, etaj 4. Intrarea se poate face prin interiorul magazinului sau cu liftul panoramic. Ce ii asteapta pe vizitatori: cadouri, surprize, tombola cu premii, muzica si atmosfera fabuloasa.

Diana Enciu si Alina Tanasa, fondatoarele conceptului Absolutely Fabulous cred in talentul designerilor autohtoni si organizeaza evenimente dedicate designerilor romani de mai bine de trei ani, iar prezenta lor in inima ardealului vine ca raspuns cererilor primite de la fashionistele din Cluj.

Dupa o serie de sase editii organizate anual in Bucuresti la care au participat vedete ca Laura Cosoi, Crina Semciuc, Dana Rogoz, Monica Tatoiu, Aylin Cadir, Laura Lazar, Cosmina Pasarin, Gina Pitol, Oana Lis, Sorin de la Akcent, Ana Odagiu si invitati speciali din lumea modei europene - fashion bloggeri&fotografi de moda&streetstyle; si un e-zine cu peste 30.000 cititori/editie (www.absolutelyfabulous.ro), a venit randul Clujului sa fie devina vedeta.



Vizitatorii sunt invitati sa se lase inspirati de stilul bloggeritei Chiara Ferragni si sa se bucure de cei peste 30 de expozanti, tineri designeri romani din Bucuresti si Cluj, de surprize si cadouri fabuloase si de o atmosfera colorata.