Invata cum sa reinventezi o tinuta la Noaptea alba a Creatorilor si Designerilor de Produs

  • 07.06.13
  • 1216
Creative Arts va participa pe 8 iunie, intre orele 18:00 - 02:00 la Noaptea alba a Creatorilor si Designerilor de Produs, proiect organizat de Revista Atelierul, la Attitude Ballet Studio (Str. Emil Balaban, nr. 6).

La standul Creative Arts va avea loc un atelier de accesorii textile sustinut de Anca Spiridon, trainer de accesorii si accesorizare in cadrul Creative Arts si designer In a State. Participantele la atelier pot reinventa un obiect vestimentar personal decorandu-l cu dantela, nasturi, resturi de textil si flori artificiale. Materialele necesare accesorizarii sunt puse la dispozitia participantelor de catre Creative Arts.
Atelierul se adreseaza persoanelor care vor sa invete cum sa reinventeze o tinuta sau isi doresc sa descopere modalitatea prin care pot aduce un plus de stil si culoare tinutelor de zi cu zi.

noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs

Anca Spiridon: „Daca te-ai plictisit de un obiect vestimentar si vrei sa il arunci sau daca ai o bluza simpla careia vrei sa ii dai o viata noua, atelierul de accesorizare din cadrul “Noptii Albe a Creatorilor si Designerilor de Produs” este locul in care iti poti pune creativitatea la lucru pentru a transforma un obiect vestimentar intr-o copie fidela a personalitatii tale. Am ales sa organizam un atelier de accesorizare in cadrul evenimentului pentru ca in cadrul platformei de lifestyle Proiect13, a fost cel mai apreciat atelier.’’

Pe langa atelierele de creatie la care persoanele interesate pot participa de-a lungul noptii, organizatorii evenimentului au pregatit si alte activitati amuzante si creative pentru vizitatori. Vor fi proiectate tutoriale filmate de echipa Revista Atelierul in cei trei ani de activitate, va exista un Free Shop in care vor fi oferite la schimb accesorii vintage sau handmade, mobilier si obiecte decorative. Daca vrei sa imortalizezi prezenta la eveniment, fotografii din Cabina Foto vor fi prezenti la datorie cu aparate Polaroid pentru o developare rapida a imaginilor.


Despre Noaptea alba a creatorilor si Designerilor de Produs

Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs este un eveniment anual organizat de Revista Atelierul, prin intermediul Asociaţiei Atelierul de Creatie. Editia de anul acesta este organizata cu sprijinul Acuarela, Attitude Ballet Studio, Bernschutz & Co. Universitate si Creative Arts.

Noaptea alba a Creatorilor si Designerilor de Produs isi propune sa faca o selectie atenta a celor mai creativi, originali si talentati designeri de produse unicat. Pentru editia de anul acesta am pregatit trei sectiuni creative in trei spaţii speciale: bijuterie si accesorii contemporane la Bernschutz & Co. Universitate (in spatele Muzeului Suţu, Str. Ion Nistor 6), design vestimentar & accesorii casual la Attitude Ballet Studio, (Str. Emil Balaban, nr. 6) si design de obiect la Acuarela (Str. Polona, nr. 40).

Pentru mai multe informatii despre eveniment puteti accesa site-ul: www.revista-atelierul.ro sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul