Invitatie la AUTOR 9

Invitatie la AUTOR 9

Numar record de designeri prezenti la AUTOR 9

Peste 70 de designeri vor participa la cel mai asteptat eveniment al primaverii dedicat designului de bijuterie contemporana, Targul AUTOR. Evenimentul va avea loc intre 20 si 21 aprilie, la Sala Dalles din centrul Capitalei. Organizat de platforma AUTOR Bijuterie Contemporana, targul va fi deschis publicului intre orele 11 si 20.

Ajuns la cea de-a IX-a editie, cel mai important targ de bijuterie de AUTOR din Romania va surprinde inca o data publicul cu noile colectii realizate de designerii romani din sfera contemporan-experimentala si va promova tinere talente ce vor fi prezente in premiera la acest eveniment. In cadrul targului vor expune : Ana Wagner, Andra Lupu, Anamaria Dobras, Alexandru Lupu, Anca Pandrea, Alina Carp, Andreea Bololoi, Alis Lalu, Andreia G Popescu, Alliage, BashoU, Romana Topescu, Carla Szabo, Raluca Buzura, Ovidiu Sbancu, FashionMachine, Alina Simion, Ioana Enache, Moogu, MyPrecious Buzztard, Cornelia Brustureanu, Atelier Pezzidisogni, Prochaine, Ostra Berdo, Odette Lupu, Noha Nicolescu, Mihaela Zvinca, Maria, Maria Filipescu, Mihaela Ivana, Madalina Stoica, LivingenBermudas, Lidia Puica, Liana Salagean, Lady Magpie, Karakter, Iuliana Asoltanei, Isabela Groza, Irina Raichici, Sergiu Alin Ioana, Horatiu Weiker, Grigore Mitrea, Doru Dumitrescu, Cristina Barsony, Expression by Alexandra Ungurelu. In premiera la aceasta editie AUTOR vor participa si trei designeri din strainatate: Clarisse Bruynbroeck (Belgia), Neva Balnikova (Bulgaria), Kalina Chankova (Bulgaria).

Invitatie la AUTOR 9

Targul Autor dedica si la aceasta editie o sectiune speciala tinerilor designeri romani de produs, care propune publicului vizitator unele dintre cele mai proaspete si spectaculoase obiecte destinate decoratiunilor si amenajarilor interioare (obiecte de iluminat cu personalitate, corpuri de mobilier, instalatii cu plante suspendate, obiecte de vesela, ceasuri de perete) si obiecte cu functii diferite (de la portofele pana la casti audio realizate din lemn). Designerii si studiourile de design participante in acest an la AUTOR – Targ de Bijuterie Contemporana sunt Agnes Keszeg, The Awesome Project, Constantin Alupoaiei, Anca Fetcu, TheCraft Lab, Alexe Popescu, Dragos Dogaru, Ramona Bejan, Silva Artis, Alina Turdean, Ioana Ciurea [Prototip Studio], arhiDOT design, Irina Alexandru si 11am architects.

Tot la aceasta editie de AUTOR, Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana va prezenta un nou curs in colaborare cu Ioana Avram: “Concept si protopipare in bijuteria contemporana – de la obiect la set si de la set la colectie”. Cursul reprezinta un pas important in evolutia de la partea tehnica la cea conceptuala si o oportunitate de dezvoltare a designerilor romani de bijuterie contemporana. Cursurile vor pune accent pe teme precum mind mapping, brainstorming, mood boarding si creative thinking. Tehnici creative aplicate in designul de bijuterie, teme de studiu individuale si colective, machetare in hartie, lut si lucrul cu materiale neconventionale vizeaza zona formarii conceptelor si exprimarii creativitatii.
Targul AUTOR este un eveniment bianual cu o editie de primavara si o editie de toamna. Editia trecuta a avut loc pe 3 si 4 noiembrie si a inregistrat un numar record de peste 3000 de vizitatori. Pretul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Eveniment organizat de Autor Bijuterie Contemporana

Etichete pentru : bijuterie contemporanascoala de bijuterie contemporanatargul autorAutorbijuteriebijuterie de autorAUTOR bijuterie contemporanaIoana Ciurea

Comentarii Invitatie la AUTOR 9

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off