Invitatie la Targul Autor

  • 26.04.12
  • 734

Editia a VII-a a celui mai mare targ de bijuterie contemporana din Romania se va desfasura luna viitoare, pe 12 si 13 mai la Sala Dalles din Bucuresti. Evenimentul, organizat de Autor Bijuterie Contemporana, va fi deschis publicului intre orele 11 si 20 si va aduce in premiera cele mai noi colectii de bijuterie realizate de cei mai creativi designeri romani. La evenimentul din aceasta primavara sunt asteptati peste 3000 de vizitatori care vor face cunostinta cu noile tendinte in bijuteria contemporana.

“In acest moment Targul de Bijuterie Contemporana Autor se afla la cea de a saptea editie si in cel de al treilea an de existenta. Nu am crescut in trei ani cati altii in sapte si nici nu ne-am propus acest lucru. Insa, am crescut frumos si firesc incercand mereu sa fim mai buni si mai pregatiti de la o editie la alta”, declara Dan Piersinaru, fondatorul platformei Autor bijuterie contemporana dar si al targului Autor.

Dan Piersinaru si-a propus ca fiecare editie sa construiasca si sa impulsioneze creatia de bijuterie contemporana in Romania. “Bijuteria de autor este o forma de arta, insa are finalitate doar in momentul in care este purtata. Este acea bijuterie care vorbeste despre tine ca individ, fiind o extensie a personalitatii tale pentru ca incapsuleaza in ea un mesaj/concept. Iar, ceea ce face Targul de bijuterie Autor este sa faciliteze accesul direct al celor ce isi doresc acest tip de bijuterie catre creatorul ei. Bijuteria de autor romaneasca este valoroasa prin valentele creative pe care le contine si este inca la preturi ce pot sfida concurenta internationala.”

Targul Autor este un eveniment bianual cu o editie de primavara (12-13 mai 2012) si o editie de toamna. Editia trecuta a avut loc pe 5 si 6 noiembrie 2011si a numarat peste 2500 de vizitatori. Pretul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.


Etichete:

martisor de argint albastru cobalt adidasi geaca Mario Badescu flormar dior baneasa dana rogoz La Scena marionnaud tinuta alb si negru Dorin Negrau Adelina Ivan MAC designeri romani ana tinuta office matase naturala blana vesta blana Adrian Oianu design romanesc oianu designeri romani rochii tineri designeri tineri designeri romani designeri Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair piese vintage tineri designeri tinute vintage rochii deosebite de cocktail vintage dieta cum cumpar exercitiu coafura trusa de machiaj flormar ingrediente machiaj flormar diy hairstyling garderoba personala shopping copiii campanie umanitara 2012/2013 colectia toamna/iarna 2012-2013 lanvin romani colectia toamna/iarna 2012-2013 zara. incaltaminte zara colectia toamna/iarna 2012-2013 Manoush constanta zara moda ce este la moda in toamna 2012 toamna 2012 barbati incaltaminte toamna iarna 2012 2013 moda incaltaminte toamna 2012 Mihai Dan Zarug Murmur rochii de plaja fuste volane rochii din paiete alina gheorghe diana enciu alina tanasa colectii designer shopping online calvin klein replay Missoni Guess blog de fashion romania laura cosoi crina semciuc bijuterii argint pandora smart casual mohair colectie manoush 2013 toamna iarna 2012 toamna iarna 2013 colectii toamna 2012 toamna iarna 2012 2013 sense comunicate de presa maine baza de machiaj baze de machiaj mascara fond de ten maybelline make up nick barna makeup make-up artist Maybelline NY tinuta sexi eleganta animal print bijuterie contemporana arta contemporana targul autor Autor bijuterie bijuterie de autor Dan Piersinaru AUTOR bijuterie contemporana