Invitatie la Targul Autor

Invitatie la Targul Autor

Editia a VII-a a celui mai mare targ de bijuterie contemporana din Romania se va desfasura luna viitoare, pe 12 si 13 mai la Sala Dalles din Bucuresti. Evenimentul, organizat de Autor Bijuterie Contemporana, va fi deschis publicului intre orele 11 si 20 si va aduce in premiera cele mai noi colectii de bijuterie realizate de cei mai creativi designeri romani. La evenimentul din aceasta primavara sunt asteptati peste 3000 de vizitatori care vor face cunostinta cu noile tendinte in bijuteria contemporana.

“In acest moment Targul de Bijuterie Contemporana Autor se afla la cea de a saptea editie si in cel de al treilea an de existenta. Nu am crescut in trei ani cati altii in sapte si nici nu ne-am propus acest lucru. Insa, am crescut frumos si firesc incercand mereu sa fim mai buni si mai pregatiti de la o editie la alta”, declara Dan Piersinaru, fondatorul platformei Autor bijuterie contemporana dar si al targului Autor.

Dan Piersinaru si-a propus ca fiecare editie sa construiasca si sa impulsioneze creatia de bijuterie contemporana in Romania. “Bijuteria de autor este o forma de arta, insa are finalitate doar in momentul in care este purtata. Este acea bijuterie care vorbeste despre tine ca individ, fiind o extensie a personalitatii tale pentru ca incapsuleaza in ea un mesaj/concept. Iar, ceea ce face Targul de bijuterie Autor este sa faciliteze accesul direct al celor ce isi doresc acest tip de bijuterie catre creatorul ei. Bijuteria de autor romaneasca este valoroasa prin valentele creative pe care le contine si este inca la preturi ce pot sfida concurenta internationala.”

Targul Autor este un eveniment bianual cu o editie de primavara (12-13 mai 2012) si o editie de toamna. Editia trecuta a avut loc pe 5 si 6 noiembrie 2011si a numarat peste 2500 de vizitatori. Pretul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Etichete pentru : bijuterie contemporanaarta contemporanatargul autorAutorbijuteriebijuterie de autorDan PiersinaruAUTOR bijuterie contemporana

Comentarii Invitatie la Targul Autor

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off