Kenvelo toamna-iarna 2014/2015

  • 28.08.14
  • 1517
 Comunicat de presa

New York, punctul de plecare al colectiei Kenvelo toamna-iarna 2014/2015


New York, cel mai cosmopolit si cool oras al momentului si locul care atrage permanent atentia intregii lumi, caracterizeaza perfect colectia Kenvelo de toamna/iarna 2014, care isi extrage inspiratia puternic din povestea lui Big Apple. Captand locuri, oameni si atitudini ce reprezinta perfect aceasta metropola americana, colectia emana un suflu tineresc, specific vietii newyorkeze.

La baza colectiei stau povestile de dragoste ale unor tineri studenti, aflati in peisajul unic din Central Park, dar si in faimoasele sali de clasa si biblioteci universitare newyorkeze. Imaginea acestora este una care combina elementele hipster cu cele preppy, pentru un look puternic, influentat de clasica uniforma americana si caracterizat de libertatea de expresie si de un stil unic. Un alt punct de inspiratie il reprezinta atitudinea rock pe care o au tinerii in oras, decorul industrial, arhitectura impresionanta si vacanta de iarna.

kenvelo toamna iarna 2014

Culorile acestei colectii sunt extrem de romantice si de suave, tonurile de roz fiind predominante la sectiunea pentru femei, in timp ce zona destinata barbatilor este caracterizata de nuante de albastru. Peste acestea se adauga visiniu si rosu, dar si culori precum alb, gri, bluemarin, turcoaz si mov. Nu lipsesc nuante de zmeura, albastru cobalt si rosu puternic, carora li se alatura argintiul sau auriul.

Detaliile cheie sunt redate de nasturi si etichete metalice, detalii de tip patchwork, combinatii de tesaturi diferite, fibre inegal colorate, materiale de tip color-blocking. Ca piese cheie enumeram clasica jacheta americana de baseball, transformata intr-o piesa tipica pentru studenti, articolele tricotate si bluzele cu maneca lunga cu cifre si litere, fustele scurte cadrilate si camasile. O parte importanta a colectiei o reprezinta si piesele tricotate, care au fost realizate intr-o gama variata de tehnici, precum si jachetele matlasate si voluminoase de iarna ori din imitatie de piele sau puloverele cu ochiuri mari.



Atat colectia denim pentru femei, cat si cea pentru barbati contine piese fashion si piese promo. Cele din prima categorie au detalii si culori mai interesante, in timp ce piesele promo au linii mai simple, usor de combinat cu majoritatea articolelor KVL non denim. Culorile folosite sunt albastru clasic, albastru inchis sau chiar negru. Pentru obtinerea unui look vintage s-au folosit diferite tehnici de uzura, in timp ce eticheta de pe talie a fost inlocuita de broderia KVL DENIM.

kenvelo

WOMEN COLLECTION

Articolele incluse in colectia de femei Kenvelo toamna-iarna 2014/2015 au croieli noi, surprind la capitolul calitate, iar unele dintre ele sunt prezentate pentru prima data
publicului Kenvelo. Colectia contine tricouri cu maneca scurta si maneca lunga, camasi din materiale tesute, topuri lejere din vascoza, bluze supradimensionate cu maneca lunga si umerii lasati, confectionate dintr-o varietate de materiale, tricotaje usoare realizate din fibre variate si intr-un amestec de culori, pantaloni tip leggings cu imprimeu, jachete cu sau fara maneci, bufante si cu print floral. Nu lipsesc din colectie fustele scurte cadrilate sau cu flori, cu croiala creion sau A-line, si nici pantalonii din denim care au patru croieli: skinny, slim, straigh si bootcut.

kenvelo toamna iarna 2014/2015

MEN COLLECTION

Colectia Kenvelo toamna-iarna 2014/2015 destinata barbatilor contine tricouri cu maneca scurta, maneca lunga simpla si tip raglan, camasi din materiale tesute, carora li s-au adaugat detalii noi, de tipul nasturilor, al materialelor constrastante si al etichetelor tesute, bluze cu maneca lunga si pantaloni sport in care se combina patchwork-ul si diferitele tehnici de imprimare. Din colectie fac parte si tricotaje realizate cu fire in mai multe culori si prelucrate cu ajutorul unor tehnici diferite, jachetele confectionate din materiale variate, pentru un look trendy si puternic si pantalonii din denim. Acestia au 5 croieli: super slim (o noutate pentru Kenvelo cu rezultate excelente la purtare, datorita elastanului din compozitie, care ofera confort sporit), slim, straight, regular si loose. Designul acestora a fost imbunatatit fata de sezonul anterior, insa, prin adaugarea unor buzunare si a unor cusaturi special facute pentru ranforsarea perechilor de jeans.

kenvelo toamna iarna 2014