La Dalles se deschide Targul Cadourilor de Craciun

  • 02.12.10
  • 855

Astazi, pe 2 decembrie, la galeria Dalles din Bucuresti se deschide Targul Cadourilor de Craciun. Timp de 3 saptamani, din 2 decembrie si pana in Ajunul Craciunului (24 decembrie), vizitatorii targului vor avea ocazia sa aleaga, pentru cei dragi, cadouri cu totul speciale.
Globuri de sticla pictate manual de artisti din Romania si Olanda; cosuri de cadouri si decoratiuni specifice din flori si plante naturale; tablouri realizate din reclame si postere vintage ce ridica obiectele decorative la rang de arta, ceramica pictata manual, carti, muzica si film, cosmetice bio, prajituri de Craciun – sunt doar cateva dintre atractiile editiei 2010 a Targului.

Cei care vor isi pregateasca ei insisi obiectele de decor pentru Craciun vor gasi la Targul de la Dalles benzi adezive din hartie de orez sau seturi de bricolaj pe care specialistii ii vor invata sa le transforme in obiecte unice, folosind tehnica servetelului sau tehnica origami.
Daca bijuteriile sunt cadourile preferate, organizatorii au pregatit anul acesta o oferta bogata, pentru toate categoriile de varsta si buget: bijuterii din aur, argint si gablonturi aduse din toate colturile lumii: India, Thailanda, Egipt, Maroc etc.

Dulciurile pot fi considerate „vedete”in 2010; de la braduti de Craciun si globuri din martipan, pana la torturi elaborate si dulciuri siciliene din pasta de migdale – toate va asteapta la targul de la Dalles, unde anul acesta nu lipsesc nici prajiturile proaspete, imbracate in glazura „de sezon” .

Pentru domnii amatori de delicii rafinate, organizatorii Targului de Craciun au pregatit o surpriza: narghilele si cafele in editii limitate, cu arome speciale.

Iubitorii de ceai vor avea ocazia sa vada, sa deguste si sa cumpere combinatii inspirate din plante rare, pregatite de specialisti ai ceaiului din Germania sau Marea Britanie destinate diverselor momente ale zilei: ceaiuri albe, rosii, verzi sau negre, pentru revigorare, tonifiere, relaxare sau meditatie. O multuitudine de arome pentru stari de spirit sau ocazii speciale!

Pentru copii, Mosul a pregatit cartile anului 2010 si jucarii inteligente, care dezvolta creativitatea, inteligenta si spiritul de observatie.
O noutate a acestui an o reprezinta cosmeticele bio, cu principii active benefice pentru organism, produse in Germania, in infrigurata Siberie sau Orientul Indepartat.


Pentru aceasta editie, organizatorii Targului Cadourilor de Craciun de la Galeria Dalles propun vizitatorilor si participarea la un proiect special, organizat in scop caritabil: „Stele pentru viitor”.

Asociatia Romana de Pachwork, condusa de doamna Adina Popescu, ofera un minunat quilt traditional, realizat din sute de petice, de marime 2,25/1,80 metri, care va fi expus in cafeneaua de la Dalles.
Toti vizitatorii vor avea sansa sa castige aceasta lucrare, cumparand bilete de participare la tombola organizata in acest scop. Tragerea la sorti va avea loc in data de 24 decembrie la ora 12:00 iar castigatorul va fi anuntat pe site-ul galeriei Dalles, www.dallesrevolution.ro

Targul Cadourilor de Craciun de la Dalles este deschis in perioada 2-24 decembrie, cu un program zilnic de vizitare intre orele 10.00 si 20.00. Intrarea este gratuita.


Etichete:

reduceri discount haine de club Pulse dieta sani photoshop carti albastru cobalt tendinte machiaj ten impecabil acid hialuronic reintinerire faciala riduri fine accesorii vintage moda vintage haine second hand camasi barbati blugi barbati outlet shopping premii vouchere de cumparaturi reduceri spectaculoase expozitie festival blazer imbracaminte barbati palarii palarii barbati moda barbati anii 80 moda barbati cizme de vara incaltaminte toamna cu sireturi A&S Negulescu Adelina Ivan romani designeri romani Kristina Dragomir oferta diana enciu alina tanasa blog de beauty blog de fashion blog de fashion romania blog Alexander Mcqueen designer roman moda romaneasca paris fashion week Adrian Oianu tratamente profesionale weleda ce mai buna femeie poncho pulovere flash mob andreea badala rhea costa creme organice pulover barbati oianu promotii olivia wilde rochii casual online portofele dama regim tinuta de mers la scoala tinuta pentru scoala uniforma scoala uniforma la scoala tipuri de silueta Dolce&Gabbana kate moss creatii vestimentare copiii copii lui jennifer lopez gucci Lady Gaga bluze din matase designeri romani ana top 10 designeri olay Irinei Schrotter militar avanpremiere antioxidanti Dorin Negrau colectii casmir shopping online hairstyling noile tendinte in coafura nu skin lanvin Christian Louboutin haine american haine de lux online haine online branduri de lux cosmetice naturale Wella maine tunsori in trend magazine c a cadouri de craciun cadouri.cadouri de craciun tonifiere