La ce party mergi de Revelion? Alege-ti tinuta potrivita!

  • 23.12.10
  • 1692

Atunci cand te gandesti cu ce sa te imbraci pentru o petrecere, trebuie sa pornesti de la premiza ca trebuie sa stralucesti in acea seara. Nu fi pala si cuminte! Este timpul sa te distrezi, sa te simti bine in pielea ta. Petrecerea de Revelion este cel mai bun moment ca sa arati cine esti cu adevarat. Alege-ti cele mai spectaculoase tinute, adaptandu-te “etichetei” petrecerii la care mergi.


1.   Revelion fastuos

Adica, orice fel de petrecere care se anunta a fi mai “pretentioasa”, intr-o anume masura chiar, conservatoare. Este vorba despre o organizare fastuoasa care bine-inteles, implica si o tinuta speciala pentru acesta ocazie. In cazul acesta, cele mai potrivite sunt minunatele rochii de seara.

Mai jos aveti doua propuneri cu adevarat spectaculoase pentru o astfel de seara in care trebuie sa va permiteti sa aratati asemeni unor regine!



(Sursa)



(Sursa)


2.  Petrecerea de Revelion, in Club

Cluburile din toata tara organizeaza petreceri speciale pentru seara dintre ani, promitand distractie “pe cinste”! Daca vei merge la o astfel de petrecere, pregateste-te sa fii speciala, originala, ca sa iesi in evidenta printre luminile disco. In acelasi timp trebuie sa te simti foarte comod pentru o noapte intreaga de zbantuiala. Sunt foarte potrivite rochitele si fustitele mini, tutuurile, topurile interesante, colantii si dresurile de diferite culori. Auriul, argintiul, materialele satinate si paietele va vor ajuta sa fiti DISCO-GLAM.

Va propun aceste tinute ca surse de inspiratie:



(Sursa)



(Sursa)



(Sursa)

3.   Underground Party, cu dress code

La o astfel de petrecere ajungi doar daca cunosti pe cine trebuie, fiindca anuntul petrecerii nu este facut public. De obicei este vorba despre o atmosfera foarte artistica, unde moda si muzica buna (mai ales electronica) sunt la ele acasa. Modelul este preluat de prin vest, din tari precum Gemania sau Marea Britanie, unde tinerii nocnconformisti isi fac de cap cu mare pasiune pentru distractie. De obicei, organizatorii unor astfel de petreceri propun si un “dress code” sau o tematica anume, provocand imaginatia fiecaruia si lasand la liber interpretarea conceptului, in functie de individualitatile fiecaruia. Trebuie sa iti lasi imaginatia sa zboareee pentru ca aici, "originalitate" este cuvantul de ordine.



(Sursa)



(Sursa)



(Sursa)


4.   Petrecere cu prietenii la munte sau in alte locatii doar ale voastre

Tinerilor romani le place foarte mult si varianta unei escapade la munte in perioada sarbatorilor de iarna, cand isi aleg o locatie care sa le ofere intimidate pentru distractie, timp de cateva zile. Daca vei merge la o astfel de petrecere de revelion, atunci trebuie sat ii foarte mult cont de conditiile pe care le aveti la dispozitie. Cu siguranta, in acest caz, notiunea de vestimentatie pentru petrecere se mai schimba, de vreme ce, probabil, la miezul noptii te-ai putea afala pe partie, sarbatorind cu vin fiert. Sau, daca veti sarbatori in interior, va trebui sa fii oricand gata de iesit afara pentru o imbulgareala cu zapada. Alege-ti tinute comode, calduroase si in acelasi timp interesante.



(Sursa)



(Sursa)



(Sursa)



(Sursa)


Nu uita! Daca o rochie este prea stransa pe corp sau intr-o culoare care nu ti se potriveste, daca tinuta pe care a-i ales-o te
face pur si simplu sa te simti inconfortabil, atunci mai bine renunta la ea si alege ceva ce ti se potriveste doar TIE, ceva care sa te caracterizeze din toate punctele de vedere.

Etichete:

reduceri discount haine de club Pulse dieta sani photoshop carti albastru cobalt tendinte machiaj ten impecabil acid hialuronic reintinerire faciala riduri fine accesorii vintage moda vintage haine second hand camasi barbati blugi barbati outlet shopping premii vouchere de cumparaturi reduceri spectaculoase expozitie festival blazer imbracaminte barbati palarii palarii barbati moda barbati anii 80 moda barbati cizme de vara incaltaminte toamna cu sireturi A&S Negulescu Adelina Ivan romani designeri romani Kristina Dragomir oferta diana enciu alina tanasa blog de beauty blog de fashion blog de fashion romania blog Alexander Mcqueen designer roman moda romaneasca paris fashion week Adrian Oianu tratamente profesionale weleda ce mai buna femeie poncho pulovere flash mob andreea badala rhea costa creme organice pulover barbati oianu promotii olivia wilde rochii casual online portofele dama regim tinuta de mers la scoala tinuta pentru scoala uniforma scoala uniforma la scoala tipuri de silueta Dolce&Gabbana kate moss creatii vestimentare copiii copii lui jennifer lopez gucci Lady Gaga bluze din matase designeri romani ana top 10 designeri olay Irinei Schrotter militar avanpremiere antioxidanti Dorin Negrau colectii casmir shopping online hairstyling noile tendinte in coafura nu skin lanvin Christian Louboutin haine american haine de lux online haine online branduri de lux cosmetice naturale Wella maine tunsori in trend magazine c a cadouri de craciun cadouri.cadouri de craciun tonifiere andreea esca Eva Longoria genti mihaela glavan Miss Sixty tinute vintage coca zaboloteanu Nichi Cristina Nichita revelion lenjerie de revelion rochii seara mini tinute de petrecere petrecere