Lactacyd Femina

  • 03.10.07
  • 910

Am invatat de-a lungul timpului ca fiecare particica a corpului are nevoie de atentie deosebita pentru a ne bucura de o anumita armonie si a ne simti bine „in pielea” noastra. Femei fiind, ne-am obisnuit sa ne ingrijim parul, tenul, pielea, musculatura, dar cele mai multe dintre noi ignoram cu buna stiinta sau nu acordam suficienta atentie celor mai delicate si intime parti ale corpului, de a caror ingrijire nu ne putem ocupa decat noi insine.

De cele mai multe ori atunci cand vine vorba de partile intime ne gandim ca este suficient sa respectam regulile generale de igiena prin baie sau dus si folosim pentru zonele delicate aceleasi produse destinate intregului corp. Pentru ca igiena intima nu este unul dintre subiectele de discutie pe care sa le abordam foarte usor, putine dintre noi stiu ca putem folosi produse de ingrijire speciale pentru zonele intime, cu actiune blanda, care nu  agreseaza partile atat de delicate ale corpului nostru.

Emulsia Lactacyd Femina a fost special creata tocmai pentru ingrijirea acelor zone intime ale corpului, pentru a proteja pH-ul acestora.  Emulsia este un produs delicat, destinat exclusiv ingrijirii intime, care contine acid lactic, o substanta care se regaseste in mod firesc si natural in vagin. Acidul lactic mentine la un nivel constant pH-ul acid al zonei vaginale astfel incat acesta sa actioneze asemenea unui scut protector impotriva inflamatiilor. Uneori insa, aceasta aciditate naturala scade, ceea ce duce la numeroase neplaceri in zona intima.

Daca nu vrem ca acest lucru sa se intample solutia ideala este sa folosim un produs special care contine acid lactic, mentinand pH-ul acid al zonei vaginale si echilibrul florei vaginale si sustinand astfel mecanismele naturale de aparare ale organismului. Lactacyd emulsie este ajutorul ideal pentru protectia intima zilnica, intrucat previne aparitia si proliferarea bacteriilor responsabile de producerea iritatiilor, inflamatiilor si infectiilor. Lactacyd Femina emulsie a fost conceput diferit de sapunurile obisnuite, pentru a oferi un confort optim, o protectie delicata impotriva acestor factori, fara a agresa mucoasa.

Utilizand emulsia Lactacyd Femina pentru igiena zonelor intime in locul produselor obisnuite vom putea observa diferenta: eliminarea oricarei senzatii de disconfort si a mirosurilor neplacute, pentru a ne bucura de o zi fara griji de dimineata pana seara. In plus, vom putea pastra acea senzatie placuta de curatenie si prospetime. Consistenta cremoasa, aspectul perlat, parfumul delicat si formula fara sapun fac din Lactacyd Femina produsul ideal pentru igiena noastra intima. In plus, emulsia este hipoalergenica, tonificand zona vaginala si are un efect de improspatare ce se mentine pe durata intregii zile. Folosindu-l zilnic ne vom bucura de o senzatie de confort si libertate care ne va ajuta sa devenim mult mai increzatoare.

Emulsia Lactacyd Femina poate fi folosita in toate etapele vietii noastre, de la adolescenta, maturitate si pana la varsta a treia. De asemenea, emulsia este recomandata in timpul ciclului menstrual, in timpul perioadei de sarcina si dupa nastere. Folosirea sa este recomandata si dupa activitati sportive intense sau sauna, dar si dupa contact sexual.

Lactacyd Femina este disponibil in farmacii si in marile magazine (hypermarketuri-supermarket-uri). Si sa nu uitam ca trebui sa consultam un medic ginecolog in toate situatiile in care senzatia de disconfort vaginal, mancarimile sau iritatiile persista.