Les Nouvelles Esthetiques&Spa Romania-Editia de martie

  • 02.02.11
  • 462

Cititi in noul numar, din martie, al revistei de educatie estetica Les Nouvelles Esthetiques&Spa Romania cand isi va schimba Andreea Esca frizura, celebrul bob pe care il vedeti la Stirile ProTv de la ora 19.

Prezentatoarea de la ProTv destainuie in numarul din martie al revistei care sunt secretele frumusetii ei, cum reuseste sa stea mereu in forma si de ce a ajuns sa fie impatimita de masaj.

Numarul din martie este dedicat mamelor, care vor gasi un dosar special pus la dispozitie de specialistii invitati ai revistei. Jeni Chiriac le invata pe noile mame cum sa treaca peste depresia posta natala, iar Vania Limban recomanda cele mai bune tipuri de gimnastica prenatala.

Pentru mamele care se tem de dureri, revista Les Nouvelles Esthetiques&Spa propune doua metode alternative de nastere: sub apa sau prin hipnoza. De asemenea, femeile gravide gasesc un ghid complet al tratamentelor estetice care sunt recomandate sau nu in cele noua luni de sarcina. Nu lipsesc materialele despre alaptarea fatului si nutritia mamei in timpul sarcinii si dupa nastere.

Pentru ca o femeie frumoasa trebuie sa se si imbrace frumos, criticul de moda Alin Galatescu le prezinta tendintele de la Avanpremiere – Fashion& Life-style Fest, noul punct de reper al modei romanesti.

Pentru femeile care iubesc tratamentele cosmetice, dar nu stiu inca ce metoda este cea mai eficienta pentru varsta la care se afla, in revista Les Nouvelles Esthetiques&Spa gasiti un ghid pentru tratamentele antirid la orice varsta. Si pentru ca stresul este unul dintre factorii majori ai imbatranirii, va recomandam un material care va ajuta sa va alegeti tipul potrivit de masaj.

Viata agitata si stresul au facut din durerile de cap o prezenta aproape constanta in viata noastra. Dar dintre cele peste 40 de tipuri diferite de cefalee, cea de origine tensionala, este cea mai frecventa si afecteaza femeile mai mult decat barbatii. Invatati cum sa controlati si sa eliminati cefaleea tensionala in noul numar al revistei Les Nouvelles Esthetiques&Spa.

Viata femeilor se imparte in 3 mari episoade: pubertatea, menopauza si marele interval dintre ele. Revista Les Nouvelles Esthetiques&Spa prezinta beneficiile Medicinei Traditionale Chinezesti care ofera solutiile necesare pentru a trece cu succes si fara efecte secundare peste aceste perioade dificile din viata unei femei.

Toate acestea si mult mai multe in noul numar din martie al revistei Les Nouvelles Esthetiques&Spa!