Machiaj de toamna pentru un ten radios

  • 06.09.12
  • 2574

Tenul are nevoie de ingrijire speciala si machiaj adecvat nu doar in functie de caracteristicile proprii, ci si in functie de sezon. Temperatura, umiditatea, vantul influenteaza direct aspectul si starea pielii noastre.

Dupa o perioada in care tenul este supus la temperaturi ridicate si radiatii UV, devine deshidratat, cu sensibilitate accentuata si pete pigmentare.

Pentru un ten impecabil, fara imperfectiuni si cu aspect mat, Flormar recomanda pudra compacta cu dubla aplicare. Aceasta are o formula foarte lejera si o aderenta sporita, fixandu-se foarte bine pe ten pentru intreaga zi. Asigura un finisaj mat, omogen dar cu aspect natural, avand o putere mare de acoperire a porilor, petelor neuniforme si a micilor imperfectiuni ale tenului. Dubla aplicare, atat uscata cat si umeda, ajuta la eliminarea excesului de sebum si la mentinerea unui nivel de hidratare optim la nivelul pielii. Tenul ramane placut nu doar ca aspect, ci si la atingere, gratie stratului catifelat pe care il formeaza aceasta pudra, fara insa a face ca machiajul sa para unul incarcat. Recipientul contine o oglinda si un buretel special pentru o aplicare unitara si igienica a produsului.


machiaj de toamna


Pentru accentuarea pometilor, blush-ul Flormar Terracotta este alegerea perfecta daca iti doresti un look armonios si plin de tonus. Textura matasoasa a acestui fard de obraz se datoreaza complexului de uleiuri esentiale din unt de Macadamia si Jojoba si a acizilor Omega-6, Omega-7 si Omega-9 care hranesc pielea in profunzime si o hidrateaza. Formula imbogatita cu vitaminele A, F si E au efect antioxidant, facilitand regenerarea celulara si protejand tenul impotriva radicalilor liberi din aer si a radiatiilor UV. Asigura un aspect matasos al pometilor si sunt disponibile intr-o varietate de nuante cu irizatii care se aseaza perfect pe orice tip de ten. Particulele stralucitoare confera luminozitate, punand in evidenta trasaturile fetei pentru un plus de expresivitate. Un machiaj discret se obtine folosind o pensula uscata pentru a aplica fardul pe partea centrala a pometilor, iar pentru a accentua putem umezi pensula, obtinand un efect mai intens al nuantei.


machiaj de toamna

Indiferent de tipul de ten pe care il avem sau oricat de afectat este de vara care a trecut, este important sa folosim produse de machiaj de calitate care, pe langa functia lor estetica, au grija de pielea noastra pe termen lung. Produsele Flormar se definesc prin inovatie, tendinte si nu in ultimul rand formulele speciale ce au la baza ingrediente naturale benefice pentru piele.

Produse recomandate de Flormar:

Pudra compacta cu dubla aplicare

pudra compacta

Blush Flormar Terracotta
blushl Flormar Terracotta

Etichete:

lanvin rochii Sivia Terziu broderii perle rochii de vara matase naturala matase rochie de toamna colectie 2012 ce este la moda in toamna 2012 Gett's camasa Adrian Oianu E timpul romanilor romani Muzeul Taranului Roman fuste hairstyling design romanesc oianu branduri reduceri fashion days shopping shopping online calvin klein replay ceasuri Guess lacoste botine adidas incaltaminte guess pantofi eleganti Missoni Alexander Mcqueen Valentino Dolce&Gabbana Miss Sixty UGG Australia Givenchy Mandarina Duck Vivienne Westwood ugg discount missoni romania tinute Lady Gaga tinute Lady Gaga copii reducere voucher plaza romania oferta premii volane Manoush colectia toamna/iarna 2012-2013 Manoush poncho buline forme geometrice pulovere colectie manoush 2013 cosmetice C&A MAC make up produse MAC magazin C&A produse c a Roxana Marina magazin c a pantofi bancuri citate celebre Marilyn Monroe Christian Louboutin Carrie Bradshaw citate despre pantofi adidas by Stella McCartney colectia toamna/iarna 2012 adidas by Stella McCartney imprimeuri little black dress adidas stella mccartney femei romi etnie roma cultura Luminita Matei rasism ce mai buna femeie 2012/2013 Poeme de Corina Vladescu Corina Vladescu toamna iarna 2013 toamna iarna 2012 2013 Poeme genti staccato pantofi toamna 2012 pantofi STACCATO pantofi toamna tinuta toamna casual 2012 ingrijirea igienei intime igiena intima lady health platforme platforme toamna il passo printuri printuri snakeskin platforme cu tinte botine de sezon pantofii new look machiaj tendinte machiaj blush flormar ten flormar ingrediente machiaj de toamna ten impecabil pudra compacta machiaj flormar