Magia bijuteriilor ZIIO

  • 16.04.09
  • 1133

Suflul mistic al bijuteriilor Ziio ne cucereste astazi si pe noi. Cunoscute de ani de zile pentru reputatia si nota distinctiva unica ce le-a facut rapid remarcate intr-unul din cele mai pretentioase centre ale modei, Milano, bijuteriile Ziio confera eleganta prin combinatiile de culori si materiale pline de seductie si de rafinament.

Elisabeth Paradon, creatoarea extraordinarelor bijuterii Ziio, si-a inceput fantasticul drum in anii ‘80, lasandu-se purtata de arta traditionala a aurarilor, pe care o cunostea din Franta natala, si inspirata de peisajul magnific al Egiptului, cu pronuntatele lui accente mistice. De aici mai departe, drumul ei a purtat-o prin magnificele insule ale Greciei si poate de aceea bijuteriile ei au o eleganta antica de neuitat. Mai apoi, in Venetia, a deprins stravechea arta de prelucrare a sticlei de Murano, taina pentru pastrarea careia in secolele trecute mesterii trebuiau sa plateasca cu viata incercarea de a parasi celebra insula. Astazi, fantasticile reflexe ale sticlei de Murano innobileaza, in combinatii unice cu pietre semipretioase, argint si aur, atat de apreciatele bijuterii Ziio, create cu o inspiratie aproape mistica si o extraodinara iscusinta a prelucrarii manuale. Creatiile Elisabethei Paradon nu au intarziat sa fie apreciate in New York, pe Fifth Avenue, iar branduri celebre precum Lacroix sau Missoni nu au intarziat sa apeleze la o benefica colaborare cu acest fabulos izvor de eleganta si rafinament. Nenumarate figuri celebre s-au lasat seduse, bijuteriile Ziio impodobind astazi chiar si capete incoronate, Regina Jordaniei, Rania, fiind un fan declarat al bijuteriilor Ziio.


Aceste bijuterii ofera o emotie vizuala si tactila unica pentru oricine le poarta. Culorile fascinante si stralucirea pietrelor naturale, prinse intr-o montura manufacturata cu iscusinta si eleganta, dau acestor creatii puterea sa cucereasca si sa fascineze publicul, devenind… obiecte de-a dreptul magice.


Intregul registru de culori, de la roz la violet, la albastru si verde, creat de pietre precum coralul, opalul sau rubinele combinate cu onix negru, zirconiu sau cuartul fumuriu se armonizeaza perfect cu orice toaleta ai vrea sa porti. La noi, bijuteriile Ziio se gasesc in magazinul MONDO GIOIELLI din Unirea Shopping Center (corp central, parter) si in magazinele YOU&ME din Plaza Romania (parter) si Bucuresti Mall (parter).

Etichete:

por Wella Alexander Mcqueen wella professionals Wella Award tinute petreceri outlet reduceri replay imbracaminte barbati bsb craciun cadouri de craciun cadouri.cadouri de craciun C&A ph copiii plaza romania marca l o c produse c a shopping shopping online diversitate colectii tinaR bob jessica biel revista revista de moda Madonna colagen exfoliere hidratare bio vitamina c tonifiere detoxifiere botox Carrie Bradshaw Eva Longoria pulovere fuste din denim rochii tricotate modele de rochii tricotate modele pulovere tricotate sarafane rochii clasice pulovere tricotate caciuli tricotate camasi denim fuste de stofa de lana fuste din piele naturala photoshop tricouri polo lanvin Alber Elbaz ro aranjamente florale haute-couture pop-rock concurs ziua indragostitilor ten uscat crema de fata spirulina discount magazin C&A magazin c a pantofi colorati trendy videoclip haine reserved catalin botezatu campanie umanitara Giulia Nahmany campanie Donna Karan designeri Hillary Duff culori vibrante retail declaratie de dragoste arta pantofi de purtat pantone nine west financiara fond de ten rochie portocalie Scarlett Johansson kelly osbourne barbierit epilatoare uscatoare de par braun teatru pictorial geanta eco rucsac deichmann magazin deichmann haine unicat pictura Meli Melo - Paris paris demachiere tonic Durex Smog Big Budha Rescue colectii de primavara pantene pro v balsam branduri Miss Sixty magazine c a bucuresti magazine c a branduri miss sixty magazine fashion bucuresti Missoni