Manifest pentru sutienul perfect!

  • 07.10.08
  • 473

In octombrie, luna internationala a luptei impotriva cancerului la san, Debenhams te provoaca sa afli forma si marimea sutienului perfect!

In perioada 6-19 octombrie, in sectiunea „Lenjerie” a magazinelor Debenhams din Bucuresti, Cluj si Constanta se desfasoara campania Bra Fit, un manifest pentru alegerea sutienului potrivit.

Specialistii Bra Fit prezenti in magazine iti arata cum poti obtine naturalete, fermitate si forme perfecte cu marimea potrivita a sutienului. In perioada campaniei toate sutienele beneficiaza de o reducere de 10%, iar daca apelezi la specialistii Bra Fit pentru a descoperi marimea perfecta pentru tine, primesti un voucher cadou.


Piese de lenjerie fermecatoare, pentru sezonul rece 2008

Alege in acest sezon piesele de lenjerie fermecatoare semnate de designerii din galeria „Designers at Debenhams”. Creatiile exclusiviste iti pun in valoare feminitatea. Paleta de culori a sezonului imbina indigo, verde smarald, ivoriu cu rosu si negru si, impreuna cu matasea, creaza reflexe incitante.

Cu influente din drama gotica si glam, materialele sunt combinate urmand doua teme esentiale: contrast si intuneric. Sifonul plisat se alatura dantelei in linia semnata Janet Reger, iar Julien Macdonald propune in colectia Star panglici din dantela crestata, imprimeuri grafice Zebra si culori indraznete.

Pentru lunile reci, Debenhams si Triumph prezinta piese de lenjerie care continua ideile marcante si ludice ale colectiilor precedente, cu un aer mai intunecat si cu influente gotice dramatice. Motivul puritatii se regaseste in creatiile lui Jasper Conran prin impunerea croielilor simple, a imprimeurilor elegante si a culorilor clare si solide.

In cea mai noua colectie Triumph, arta seductiei si simbolurile feminitatii sunt emanate de fiecare element si detaliu al pieselor din sezonul toamna/iarna 08/09.