Medex Bio Science Cosmetics

  • 27.05.10
  • 799

Medex Bio Cosmetics, in urma unei experiente de 35 de ani in domeniul medical si cosmetic, va ofera produse de top pentru tratamente cosmetice specializate, produse in laboratoarele proprii din Olanda.

Certificatul "ISO 9001:2000" este o garantie suplimentara ca produsele MEDEX  respecta toate cerintele internationale, spre completa satisfactie a clientilor.

Vasta experienta in domeniu a dus la crearea liniilor de produse specializate pentru toate tipurile de ten, astfel incat la noi puteti gasii solutii pentru orice problema aparuta.

Astfel va prezentam:

Anti-imbatranire - Josephine van Steinborg pe baza de caviar
Linia de produse “Josephine van Steinborg” se concentreaza pe combaterea efectelor imbatranirii.
Ingredientele sunt selectate pentru calitatile lor regeneratoare si anti-rid.
Produsele “Josephine van Steinborg” sunt create special pentru pielea matura sau pentru cei ce doresc sa combata efectele imbatrânirii ºi care prefera sa inceapa tratamente de “inalta clasa” din timp.

Ingrijire de lux - Quintenstein
Alegerea superioara este cea oferita de "Quintenstein": Ingrijirea pielii pentru femeile care pot aprecia un pic mai mult... si isi si permit. Produse create cu adevarata daruire din cele mai bune ingrediente. Componentele sale sunt de cea mai inalta calitate, bine echilibrate pentru a mentine sentimentul luxos al unei pieli frumoase. Puritatea si efectul puternic al liniei "Quintenstein" creeaza una dintre cele mai bune linie de produse pentru a fi utilizate pe langa procedurile medical-cosmetice si la tratamentele normale.

Piele foarte sensibila - Softly®
Pentru persoanele cu pielea foarte sensibila exista Softly®, o linie de produse de ingrijire speciale pentru pielea foarte sensibila gama nu contine esente sau parfum.

Acneea - Purus Acne
Pentru acelea dintre dumneavoastra care au probleme cu acneea, am creat tratamentul special ‘Purus Acne’..

Gama MEDEX PROFESSIONAL
O alta gama cosmetica destinata utilizarii profesionale este "Medex Professional". Aceasta contine aproximativ 50 de produse cu continut diferit, permitand terapeutului sa faca alegeri individuale pentru fiecare dintre dumneavoastra .

Tratamente pentru corp
Tratament anticelulitic, Impachetari , Uleiuri de masaj

Xenymphus
Gama Xenymphus combina tratamentele cu sulf ,cu cele bogate in minerale si uleiuri, astfel ca sa poti avea parte de toate binefacerile naturii intr-un spa sau chiar la tine acasa. Sinergia in activitate a fost un tel pentru Medex, algele micronizate folosite fiind cele mai active. Aceasta combinatie: sinergia si luxul acestei linii de produse propulseaza tratamentul Xenymphus la gradul de cea mai buna alegere in acest domeniu.


La achizitionarea unei creme de ingrijire si a unui lapte demachiant din orice gama, aveti un discount de 20% la produsul de curatare.
Promotie valabila in perioada Mai-Iunie 2010 in limita stocului disponibil.

Mai multe detalii pe www.medexcosmetics.ro

Tel.:+ 40 21 340 1336
Fax: + 40 21 340 2475

E-mail:
office@medexcosmetics.ro
sales@medexcosmetics.ro