NICHI CRISTINA NICHITA

  • 19.02.09
  • 1577

Pentru sezonul de primavara-vara 2009, NICHI CRISTINA NICHITA a conceput o colectie ce urmeaza tendintele generale ale noului trend romantic, adresata femeii actuale, dornice sa-si puna in valoare feminitatea. Tendintele romantice se regasesc in adoptarea materialelor fluide, diafane, in culori calde, transpuse in modele vestimentare ultra-feminine, ce te imbie parca la optimism si buna dispozitie.


Colectia NICHI CRISTINA NICHITA propune piese vestimentare versatile, pe cele trei segmente promovate: business, casual si events. Pe linia business paleta cromatica se compune in jurul nuantelor de gri pastelat, gri perla, negru, alaturi de nuante de bejuri si crem. Rigurozitatea liniei este indulcita de nuante calde pastelate: roz prafuit, verde pal, bleu, turcoise, pe care le regasim la articolele casual.


Fiind vorba de un sezon romantic, o atentie deosebita este acordata rochiilor. Noua colectie abordeaza modele extrem de feminine si rafinate, intr-o diversitate de forme: de la cele drepte, de tip A sau gogosar, pana la modele cu taieturi complet inedite - tip camasa, decoltate la spate sau cu umerii goi. Alaturi de rochii, fustele gogosar devin un must-have al primaverii. Completate de camasi cu umeri ampli si maneci bufante, jachete cu guler tip tunica sau guler-funda, tinutele au un aer romantic rafinat.


Tesaturile folosite in noua colectie trec si ele de la stofe peliculizate, tricoturi, bumbac, pe linia casual, la stofe usoare din lana, vascoza sau matase naturala pentru outfit-urile business-elegante. O atentie deosebita este acordata folosirii tesaturilor naturale - 100% matase sau 100% lana naturala - in modele elegante, extrem de rafinate. Punctul de atractie il constituie tinutele pentru ocazii speciale, care debordeaza de pretiozitatea materialelor de lux: brocart, organza, dantele pretioase, satin creponat. Un element de noutate absoluta este dat de suprapunerea inedita de dantela peste alte materiale pretioase.


Fie ca alegeti romantismul pur (adoptand tinute diafane, lejere, in materiale naturale), fie ca doriti o nota mai atractiva (prin suprapuneri de dantele, adoptarea unor culori mai intense, gen turcoise), diversitatea este extraordinara. In acest sezon sunteti libere sa va creati propria tinuta- cu cat mai diafana si mai originala, cu atat mai bine!


Fiti romantice in acest sezon, adoptand tinutele ultra-feminine din colectia NICHI CRISTINA NICHITA, disponibile din 15 februarie in magazinele din toata tara.