Numar record de vedete si designeri la Gopo Fashion Night 2011

  • 07.03.11
  • 688

Au mai ramas cateva ore pana la startul Gopo Fashion Night, un eveniment prezentat de The ONE, in cadrul caruia actrite, actori si numerosi profesionisti din industria cinematografica, nominalizati sau invitati la cea de-a cincea editie a Galei Gopo 2011, isi vor putea alege tinutele dintre creatii ale unora dintre cei mai importanti designeri romani ai momentului.

Editia din acest an a evenimentului anunta o prezenta record, nu mai putin de 21 de creatori confirmandu-si participarea pana in acest moment.

Diana Antohi, Alina Botea, Anca Ciataras, Alexandru Ciucu, Rhea Costa, Lena Criveanu, Iulia Dima, Mihaela Glavan, Adelin Ivan, Edita Lupea, Dorin Negrau, Cristian Samfira, Carmen Secareanu, Daniela Tanase
sunt cei care au acceptat provocarea lansata de organizatori, de a oferi vedetelor de la Gala Premiilor Gopo tinute spectaculoase si pline de stil.
Acestora li se adauga Mihai Albu, care va propune actritelor o spectaculoasa colectie de incaltaminte, iar accesoriile oferite de Kristina Dragomir, Silvia Serban, Prochaine, Carla Szabo, Lorina Bijoux, Raluca Buzura vor completa tinutele vedetelor prezente pe covorul rosu in seara Galei. MAC Cosmetics, partener al Premiilor Gopo 2011, se va ocupa de machiajul invitatelor de la Gopo Fashion Night si Gala Premiilor Gopo, Peggy Sage va avea grija de manichiura doamnelor si domnisoarelor, iar Tribute by George Soare va asigura hair styling-ul vedetelor.

Fashion editor-ii The ONE vor fi prezenti la eveniment pentru a le da o mana de ajutor invitatelor la Gopo Fashion Night in alegerea tinutelor perfecte.

Prezenta record si in ceea ce priveste numarul vedetelor prezente la eveniment. Astfel, actritele Ada Condeescu (Eu cand vreau sa fluier, fluier), Maria Popistasu, Mirela Oprisor (Marti dupa Craciun), Ozana Oancea (Felicia, inainte de toate), Clara Voda (Eu cand vreau sa fluier, fluier), Iulia Lumanare (Caravana Cinematografica), regizoarea Iulia Rugina (Captivi de Craciun), dar si o serie de invitati de marca ai Galei Premiilor Gopo, precum Ana Ularu, Diana Cavaliotti, Andreea Bibiri, Olimpia Melinte, Amalia Enache, Meda Victor, Dorotheea Petre, Adela Popescu, Cabral, Mircea Solcanu, se numara printre cei care vor putea alege din cele mai spectaculoase creatii vestimentare ale celor 21 de designeri.

Gopo Fashion Night
va avea loc luni, 7 martie, incepand cu ora 18:00, la The Ark.

Peste 400 de profesionisti activi
din toate domeniile industriei de film romanesti sunt invitati sa voteze pentru desemnarea castigatorilor trofeelor din acest an, fie in plic sigilat, prin posta, fie online, prin intermediul unui mecanism de vot asigurat de prestigioasa firma de audit si consultanta PricewaterhouseCoopers, cu care Gala Premiilor Gopo a demarat din 2011 un parteneriat extrem de important.

Cea de-a cincea editie a Galei Premiilor Gopo va avea loc pe 28 martie 2011 si va fi transmisa in direct si in exclusivitate la TV de ProCinema, iar romanii de pretutindeni o vor putea urmari inregistrat, pe ProTV International.

Gala va putea fi urmarita si online, pe www.premiilegopo.ro si www.procinema.ro, dar si pe cea mai mare mediafatada din Romania, Cocor Media Channel, situata in inima Capitalei.

Gala Premiilor Gopo
este organizata de Asociatia Pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), cu sprijinul Centrul National al Cinematografiei (CNC), Ministerul Culturii si Patrimoniului National si al Babel Communications.
Parteneri: Crystal Palace Ballrooms, The Ark, Romania Film
Sponsori: Dacia, Apa Nova, Domeniile Samburesti, Aqua Carpatica, Santal, Campari, MAC Cosmetics
Servicii profesionale asigurate de: PricewaterhouseCoopers
Partener de promovare: Cocor Media Channel
Partener media principal: ProCinema
Parteneri media: MTV, Music Fm, The ONE, Gandul.info, Mediafax.ro
Partener media exclusiv Gopo Fashion Night: The ONE