(P) Millefiori Romania lanseaza primul magazin virtual

  • 07.12.11
  • 925
Millefiori Romania, unicul producator de bijuterii si accesorii din sticla de Murano din Romania, a lansat in luna noiembrie primul sau magazin virtual

Website-ul dedicat, www.millefiori-online.ro, va pune la dispozitia clientilor din orice regiune a tarii cele mai recente colectii, oferindu-le acestora flexibilitate si lejeritate la cumparaturi.

Site-ul a fost creat pentru a acoperi si acele zone unde compania nu este atat de bine reprezentata prin magazine, fie ele proprii sau partenere. Astfel, clientii din toata tara au, de acum, posibilitatea de a achizitiona produsele la preturi unitare, fiind totodata informati constant cu privire la proiectele pe care Millefiori le deruleaza, oferte si promotii, campanii.

„Traim intr-o era in care daca nu esti online, nu existi. In mediul online se nasc si se propaga stiri cu o viteza ametitoare, tot aici oamenii isi petrec cea mai mare parte a timpului, indiferent ca citesc, se joaca sau fac cumparaturi.

Asadar, era momentul ca si noi sa urmam tendintele actuale. Magazinul online s-a nascut din dorinta de a fi mai aproape de clientii nostri, de a spori interactiunea cu acestia, venind, in acelasi timp, in intampinarea nevoilor lor cu cele mai potrivite produse”, a declarat Ioan Dedea, Director Comercial, Millefiori Romania.

Noul site Millefiori reprezinta si un prim pas pe care compania il face in directia extinderii pe piata locala.


Millefiori a luat nastere in Romania din dorinta de a oferi femeilor gratia sticlei de Murano. Le oferim iubitoarelor de frumos bijuterii din sticla de Murano, articole decorative, accesorii si perle din Murano menite sa confere o nota aparte de stil si culoare
Produsele de o calitate desavarsita sunt realizate manual pentru a putea oferi bucurie si culoare. Rafinamentul, bogatia nuantelor si viata spectrului de culoare cuceresc privirile prin simplitatea lor.
Istoria Millefiori se regaseste in fiecare pata de culoare purtata de voi, cele ce ne onorati arta de a aduce bucurie.
Ne-am infiintat in anul 2000 si de 11 ani construim activ piata bijuteriilor si a articolelor decorative. Millefiori ofera mai mult decat produse, ofera bucurie si culoare.