(P) TRIA ALFA - Atelierul tau de bijuterii

  • 15.06.10
  • 2859

Nu exista indoiala ca bijuteriile sunt aproape de inima oricarei femei, mireasa sau nu.
De la piese delicate la cele indraznete, bijuteriile sunt menite sa reprezinte un stil si o personalitate cu adevarat unice si individuale.

Bijuteriile de astazi trebuie sa fie la fel de unice ca si mireasa care le poarta. Alegerea bijuteriilor potrivite pentru a completa tinuta de mireasa necesita un pic de timp, creativitate dar si cateva sfaturi de specialitate. Ca un aspect important al tinutei de nunta a fiecarei miresei, ele nu doar vor finaliza tinuta ci vor defini, de asemenea intreaga aparitie din ziua nuntii.

bijuterii florale pentru mireseCe se poarta ?...

In anul 2010, eleganta simpla ia o intorsatura dramatica cu bijuterii traditionale din pietre montate in modele ultra moderne.
 

Culoare:
 bijuterii cu flori pentru mirese

Ca urmare a tendintelor modei, bijuteriile mireasa colorate vor fi ultimul racnet pentru nuntile 2010. Exista moduri inspirate in care bijuteriile mireasa pot fi concepute - cu accente pline de culoare, dar pastrand caracterul special care le face perfecte pentru o nunta.

 


bijuterii cu perle pentru mireseSclipitoare: bijuteriile mari, sclipitoare sunt in voga printre mirese, si nu oricum ci intr- o combinatie de perle si cristale. Ambele sunt foarte populare pentru bijuteriile de nunta indiferent daca este vorba de miresele clasice sau cele moderne. Cererea pentru ele a inceput cu mult timp in urma si continua sa creasca cu fiecare sezon .


Perlele simbolizeaza modestie, puritate si o uniune fericita. Ele sunt piatra de zodie pentru luna iunie, una dintre lunile cele mai populare pentru nunti. Cuvantul latin pentru perla inseamna "unic". Dupa cum stim, nu exista doua perle la fel cum nu exista doua casatorii identice.

bijuterii mirese cu perle si cristale
Cristalele reflecta lumina. In mod traditional, ele reprezinta eleganta si claritatea.


Deci, combinarea acestor pietre in bijuteriile voastre de nunta va vorbi despre genul de mireasa care sunteti: modeste, pure si unice, dar, de asemenea, elegante si increzatoare, cu un tel clar.... Si nu uitati! Fie ca este vorba de bijuterii indraznete sau ceva mai traditionale, puteti fi sigure ca incluzand perlele in tinuta de nunta veti face intotdeauna o alegere perfecta.
cercei mirese vintage

Bijuterii vintage: cerceii lungi, candelabru cu aspect vintage sunt foarte populari in 2010. Placarile cu aur sau bronz sunt alegeri bune pentru aceasta tendinta. De asemenea, cauta-i pe cei cu perle rose, bej sau alb.

cercei mireasa
Pont : daca parul tau este coafat si prins sus, cerceii candelabru iti vor incadra fata perfect.

 

 

Daca veti avea o nunta pe plaja, alegeti bijuterii care vor reflecta aceasta tema. De exemplu, un set lucrat manual cu sidef poate fi un accesoriu ideal:

 

bijuterii mireasa argintate cu aschii de perle

Cum ne alegem bijuteriile in functie de croiala rochiei?

Ati ales rochia perfecta, iar acum este momentul sa o accessorizati! Croiala rochiei joaca un rol esential in alegerea celor mai bune accesorii. Urmand aceste instructiuni simple vei gasi tinuta perfecta pentru nunta ta.


Daca rochia este fara bretele: acesta este un decolteu extrem de versatil la care puteti purta cam orice tip de bijuterie. Incercati un colier gen printesa sau chocker (pe gat) , cum ar fi urmatoarele:

 

rochie de mireasa fara bretelebijuterii perle mireasajoc de perle bijuterii mireasa

Daca rochia ta are linia decolteului tip inimioara: de asemenea este un decolteu extrem de versatil. Stilul printesa de mai sus arata foarte frumos, dar in special stilul Y sau un colier- picatura sunt cele mai recomandate.

rochie de mireasa cu decolteu tip inimioarabijuterii mireasa

 

Daca rochia ta are bretele prinse pe dupa gat: acestui gen de croiala i se potriveste cel mai bine un colier stil Y sau un colier cu pandantiv. Daca doriti sa subliniati umerii o alta optiune este de a sari peste colier si sa alegeti o pereche frumoasa de cercei lungi.

rochie de mireasa cu bretele pe dupa gatcolier mireasaset bijuterii mireasa


Daca rochia ta are un decolteu in V: acest decolteu arata frumos daca ii urmati linia cu un colier in stil Y sau picatura.

rochie de mireasa cu decolteu in Vbijuterii mireasa


Daca rochia ta are bretelele cazute pe umeri: daca ati dori sa purtati un colier pentru acest gen de rochie, un stil printesa sau unul gen choker sunt cele mai indicate. Totusi, acest decolteu arata superb daca renuntati la colier si optati pentru niste cercei drosebiti asociati cu o bratara frumoasa.

rochie de mireasa cu bretele cazute pe umericercei mireasabratara cu perleset bijuterii mireasa cu perle
 

Daca rochia ta este cu spatele gol:

Acest tip de rochie poate fi perfect accesorizat cu un colier foarte lung, atarnand pe spate, cu terminatie gen picatura.

rochie mireasa cu spate golcolier cu perle pentru mirese
 

Daca rochia ta este pe un umar:

rochie de mireasa pe un umarAspectul sofisticat si elegant al acestui tip de rochie confera o silueta alungita. Totusi, in ciuda frumusetii acestui stil de rochie, este greu de accesorizat. Nu se recomanda purtarea un colier cu aceste rochii ceea ce poate fi frustrant pentru fashionista care iubeste bijuterii.


Urmatoarele tipuri de bijuterii sunt recomandate:

  • diadema mireasaChocker: pentru ca este aproape de gat fara a interfera cu un decolteu oblic. Merge la un gat subtire si atrage atentia asupra fetei.
  • Colier Y: permite purtarea unui colier delicat, fara a se pierde in materialul rochie.
  • Colier-cordon : lungimea va permite sa-l rasuciti de mai multe ori pe gat si/sau sa il innodati pentru obtinerea efectului dorit. Capetele pot fi lasate sa atarne pe spatele gol.
  • Colier lung: Un colier lung, in general, functioneaza cu o rochie de un umar pentru ca atarna suficient de jos pentru a se vedea fara a se pierde in materialul rochiei. Puteti indoi de mai multe ori un colier lung pentru a da senzatia de volum si a scurta lungimea.
  • Bratara pentru brat : Alegeti o bratara pentru a impodobi bratul gol si pentru a crea un aspect exotic.
  • Cercei scurti : pentru un aspect simplu si elegant.
  • Cercei lungi: pentru un aspect pretios.
  • Bijuterii suplimentare: Purtati inele si bratari, daca doriti, dar in niciun caz nu purtati la aceasi mana o bratara de incheietura impreuna cu una de brat.

 

Rochii de mireasa Alfred Angelo

 TRIA ALFA - Atelierul tau de bijuterii