(P)Get your urban look de la Remington!

  • 08.11.11
  • 714

Stim cu toate ce inseamna o placa de intins parul. Am avut nevoie de ea, ne-am dorit-o la un moment dat, am folosit , ne-a placut, am fost dezamagite, ne-am indragostit..iremediabil de Remington . De cand au intrat pe piata de online, ne bucuram cu toate ca acum avem posibilitatea sa avem un loc unde sa putem vedea produsele, sa putem afla informatiile si sa putem bate pe cineva la cap de ce e mai buna S9500  de S8002.















Sincer, sunt produse pe care le poti cumpara cu incredere si folosi cu inca si mai multa incredere. Eu, personal, am propriul salon acasa: uscator de par, placa de indreptat, ondulator si o perie rotativa pe care ma bucur ca am achizitionat-o si pe care sper sa o regasesc cat mai curand in site. Ca la ei gasesc toate astea si multe altele, e mai putin important, pentru ca nu de asta vreau sa va vorbesc. Ce am eu in minte si ce cred ca voi toate ar trebui sa aflati este ca...vin noutati la Remington!! Mi-a placut in mod deosebit colectia Urban, si de ea as vrea sa va vorbesc putin. Si, sa incepem cu inceputul. Nu stiu cum e pentru voi, dar pentru mine uscarea parului este un pas extreme de important, pentru ca de acolo rezulta daca mai am nevoie de coafat sau nu. Uneori, eficienta uscatului de par rezulta intr-un aspect usor controlat ravasit care face furori la o iesire in oras cu prietenii. Ce imi place la acest uscator este invelisul ceramic si jetul de aer rece pentru intarirea “coafurii”. Nu mai vorbesc de design-ul retro, ma simt ca intr-o discoteca din anii 80-90, si parca si aud o voce “Midnight lady, love takes time..”

Ok, am terminat cu uscatul parului, trecem la capitolul 2: par perfect intins pentru maine la birou! Am o intalnire importanta si parul meu (zburdalnic, de altfel) trebuie sa stea la locul lui. Asa ca aleg placa de par Urban Straightener de la Remington: se incalzeste repede, se incalzeste pana la 210 grade , iar placile au invelis ceramic. Si imi da un aspect profi, business, pe care parul meu, natural cum e el, nu vrea deloc sa il sustina.

Nu in ultimul rand, invingator la puncte pentru trendurile actuale (as far as I know, buclele sunt la mare cautare) , ajungem la ondulatorul Urban editie limitata de la Remington. Creeaza bucle voluminoase si de durata (daca nu te culci imediat dupa, desigur )se incalzeste in 60 de secunde si ajunge la o temperatura de 180 grade Celsius. Si, daca vreti parerea mea, buclele mele naturale par inca si mai sexi daca le ajut cu un ondulator.





















Nici nu am timp sa va mai vorbesc de uscatorul cu cablu retractil, placapentru indreptat si ondulat Multi-style sau placa Frizz Therapy care, guess what, protejeaza parul impotriva umiditatii cu pana la 15 ore mai mult decat placile clasice din invelis ceramic!!!!

Nici domnii nu au fost uitati de creatorii magicieni de la Remington , dar nu vorbesc acum despre ei , pentru ca, sincer, timpul meu e limitat si e pentru doamne. Si, in plus, soarta i-a favorizat sufficient ca sa mai fac si eu asta. Asa ca, dragele mele, sper ca v-au fost folositoare informatiile de mai sus si va astept cu drag impresiile pe pagina de facebook a Remington-style. Si va dau si un tip: ati auzit de ondulatorul cu doua capete de la Remington?