(P)OtterShop.ro - brandurile tale preferate sunt acum mai aproape de tine!

  • 11.10.11
  • 781
Otter, cunoscutul lant national de magazine multibrand are din acest an site de vanzare online: OtterShop.ro, alternativa de comert pe internet dedicata celor care nu au timp sa ajunga in magazine, dar cauta rasfatul oferit de brandul Otter in materie de incaltaminte si accesorii: fashion, calitate si confort. Ai acum acces la o mare varietate de produse, peste 700 articole in prezent, in unul dintre cele mai bine reprezentate magazine online pe zona de incaltaminte: www.ottershop.ro.

Ottershop.ro aduce pe piata online romaneasca zeci de branduri cu renume mondial, printre care: Clarks, Geox – doua cele mai vandute branduri de patofi din lume - precum si Ara, Otter, Gabor alaturi de Epica si Le coq sportif.

Ottershop.ro a fost lansat in luna iunie a acestui an, in scopul abordarii unui nou segment de piata, acela al consumatorilor de online si pentru a veni in intampinarea clientilor fideli care si-au exprimat dorinta de a regasi aceeasi diversitate a produselor ca in reteaua magazinelor Otter alaturi de confortul de a le cumpara online.

Magazinul este structurat alstfel incat produsele sa fie usor de gasit: pentru femei, barbati si copii. Pe langa zona de incaltaminte (pantofi, ghete, cizme) Ottershop.ro ofera si alte categorii de produse: posete, genti, borsete, accesorii si produse de intretinere a acestora. Mai mult decat atat, poti descoperi usor informatii despre branduri si avantajele fiecaruia in pagina dedicata fiecarui brand in parte: http://www.ottershop.ro/brand/

Pe Ottershop.ro poti sa iti organizezi cautarea dupa criterii foarte utile: brand, culoare, marime, pret, aparitie. Odata decis asupra unui produs il poti comanda fie direct in site, fie telefonic, in ambele cazuri beneficiind de asistenta specializata. Livrarea produselor se face oriunde in Romania, prin curierat si cu plata ramburs, transfer bancar sau card. Toate cumparaturile se pot returna in termen de 10 zile lucratoare, satisfactia ta fiind principalul standard pus in joc. Stocul se actualizeaza zilnic, iar consilierii de vanzari sunt mereu la dispozitia ta, astfel incat sa fii convins ca ai facut cea mai buna alegere. Ottershop este locul in care primesti produsele pe care ti le doresti, ai support in a face cea mai buna alegere, informatii pentru a selecta intre avantajele fiecarui brand, detalii privind eventualele diferente de marimi, recomandari pentru alegerea celor mai potrivite produse pentru intretinerea produsului tau preferat. Ai la dispozitie produse si servicii care te vor transforma intr-un client fidel si fericit de alegerea facuta.

Exclusiv online poti beneficia de reduceri si promotii dedicate ei si lui deopotriva. In acest sezon Ottershop.ro ofera pachete promotionale ce includ incaltaminte si accesorii in ultimele tendinte cu discounturi avantajoase http://www.ottershop.ro/promotii/

Cauta-ti motivarea in cateva dintre best seller-urile acestui sezon: