PREVIEW: Anna Dello Russo pentru H&M. Bijuterii indraznete si libertine

  • 13.09.12
  • 2192

Cu un farmec semet, un aer pretios si ludic, colectia faimoasei Anna Dello Russo pentru H&M este o celebrare a modei si a bunei dispozitii. Aceasta gama de articole, in nuante vibrante de turcoaz, portocaliu si straluciri aurii, exprima predilectia Annei Dello Russo pentru arta ornamentarii si a simtului ei pentru abundenta si veselie.



"Accesoriile sunt vitale!"
spune legendarul simbol al modei. "Nu numai ca va permit sa va permit sa va jucati cu moda asa cum va place, oferind tinutelor voastre o nota personala, ci ele sunt totodata un instrument esential pentru reinventarea pieselor din garderoba voastra: adaugati un colier, o bratara si o pereche de cercei, purtati o geanta plic si completati cu o palarie, si iata cum astfel obtineti o noua tinuta. Accesoriile sunt ca vitaminele pentru moda: trebuie sa le consumati din plin."

PREVIEW: Anna Dello Russo pentru H&M. Bijuterii indraznete si libertine

"Aceasta colectie are un aer indraznet si libertin" adauga Margareta van den Bosch, Director de Creatie la H&M. "Clientii nostri o vor considera extrem de atractiva si extravaganta, cu o tenta vintage pretioasa. In mare parte accesoriile sunt aurii si cu adevarat spectaculoase: aceste piese vor da o noua alura garderobei tuturor. Important este ca, inca o data, demonstram ca va puteti bucura din plin de lux la preturi accesibile."

PREVIEW: Anna Dello Russo pentru H&M. Bijuterii indraznete si libertine

Colectia cuprinde bijuterii, ochelari de soare, pantofi si genti. Cu toate acestea, piesa de referinta este o geanta de voiaj cu rotile, culoarea turcoaz cu motive aurii. "Am vrut sa recreez atmosfera incitanta a saptamanilor de moda, in care patrunzi ca intr-o bula de vis a modei, aproape ca o lume paralela. Am incercat sa surprind acel gust allibertatii, al bucuriei si al desfatarii. De altfel, atunci cand calatorim, mereu dorim sa ne luam articolele speciale cu noi. Ideea acestei genti de voiaj este ca poate depozita intreaga colectie. Imi place idea unui troler in care poate incapea intreaga colectie, in plus, acesta este insotit si de un breloc foarte atractiv in forma de coroana. Drumurile prin aeroporturi vor fi mai putin apasatoare si impersonale daca iei cu tine acest accesoriu de calatorie. Este ca un strop de magie din basm sau ca iepurele alb al lui Alice din Tara Minunilor, care o poarta spre o noua dimensiune" spune Anna.

PREVIEW: Anna Dello Russo pentru H&M. Bijuterii indraznete si libertine

Obiectivul principal al colectiei il constituie bijuteriile remarcabile. Cu o exuberanta mediteraneana in formele bogate si in culorile stralucitoare, usor suprarealiste gratie serpilor si crocodililor care se incolacesc in jurul gatului si a incheieturilor, colectia de bijuterii ofera lanturi aurii impodobite cu pandantive multiple, cercei cu pietre cu tenta antica si bratari, toate decorate cu pretiozitatea bijuteriilor reale. Aceeasi abundenta ornamentala o intalnim si la gentile plic elegante: Cucciolina, ornamentul stilizat al Annei, in forma de caine, are o prezenta speciala pe inchizatoarea gentii turcoaz. Pentru nevoile oricarei fashioniste veritabile, colectia cuprinde ochelarii de soare dramatici, cu rame aurite in totalitate, lanturile si aplicatiile in forma de animale si incaltamintea esentiala cu toc cui, de la sandale la cizmele peste genunchi mulate, ideale pentru o dominatrix. O palarie impresionanta cu pene completeaza aceasta colectie spectaculoasa.

PREVIEW: Anna Dello Russo pentru H&M. Bijuterii indraznete si libertine

Acest gest festiv este o oda adusa modei in semn de reinventare a vietii de zi cu zi. "Mesajul meu este: folositi accesoriile ca nota personala, ca un mod amuzant de a va revitaliza viata si garderoba: veti transforma o zi obisnuita intr-un senzational spectacol de moda" spune Anna.

PREVIEW: Anna Dello Russo pentru H&M. Bijuterii indraznete si libertine

Proiectul are de asemenea mai multe implicatii personale. "Acceptand aceasta provocare, am putut sa contribui cu nota personala si sentimentul puternic la renasterea Japoniei, o tara de care sunt strans legata", incheie ea. "Asadar, o parte din castigul meu va fi donat sucursalei japoneze a Crucii Rosii Internationale."

PREVIEW: Anna Dello Russo pentru H&M. Bijuterii indraznete si libertine

Etichete:

lanvin rochii Sivia Terziu broderii perle rochii de vara matase naturala matase rochie de toamna colectie 2012 ce este la moda in toamna 2012 Gett's camasa Adrian Oianu E timpul romanilor romani Muzeul Taranului Roman fuste hairstyling design romanesc oianu branduri reduceri fashion days shopping shopping online calvin klein replay ceasuri Guess lacoste botine adidas incaltaminte guess pantofi eleganti Missoni Alexander Mcqueen Valentino Dolce&Gabbana Miss Sixty UGG Australia Givenchy Mandarina Duck Vivienne Westwood ugg discount missoni romania tinute Lady Gaga tinute Lady Gaga copii reducere voucher plaza romania oferta premii volane Manoush colectia toamna/iarna 2012-2013 Manoush poncho buline forme geometrice pulovere colectie manoush 2013 cosmetice C&A MAC make up produse MAC magazin C&A produse c a Roxana Marina magazin c a pantofi bancuri citate celebre Marilyn Monroe Christian Louboutin Carrie Bradshaw citate despre pantofi adidas by Stella McCartney colectia toamna/iarna 2012 adidas by Stella McCartney imprimeuri little black dress adidas stella mccartney femei romi etnie roma cultura Luminita Matei rasism ce mai buna femeie 2012/2013 Poeme de Corina Vladescu Corina Vladescu toamna iarna 2013 toamna iarna 2012 2013 Poeme genti staccato pantofi toamna 2012 pantofi STACCATO pantofi toamna tinuta toamna casual 2012 ingrijirea igienei intime igiena intima lady health platforme platforme toamna il passo printuri printuri snakeskin platforme cu tinte botine de sezon pantofii new look machiaj tendinte machiaj blush flormar ten flormar ingrediente machiaj de toamna ten impecabil pudra compacta machiaj flormar Laura Lazar toamna 2012 barbati pulover rochie asimetrica pulover crosetat rochii stofa asimetrica bijuterii h m Anna Dello Russo