Paul Mitchell iti da o mana de ajutor pentru a recastiga sanatatea parului odata cu sosirea toamnei

  • 10.09.09
  • 1093

Toamna este anotimpul unui nou inceput, cand totul revine la normal dupa o vara frumoasa petrecuta departe de agitatia citadina. Un par frumos si sanatos ne ofera incredere in noi si ne incarca cu energie si buna dispozitie, asadar, odata cu sosirea frigului trebuie trebuie sa ii oferim un tratament complet de restructurare si revigorare.

Paul Mitchell, unul din cele mai renumite branduri de produse profesionale pentru ingrijirea parului propune cateva modalitati prin care sa redam stralucirea si fermitatea parului odata cu sosirea toamnei. Parul nostru are nevoie de regenerare si revitalizare pentru a fi pregatit sa intre in sezonul rece. Astfel, stilistii de la Paul Mitchell propun gama de produse pentru repararea parului degradat pentru a-i oferi parului mai multa rezistenta, restructurare de la radacina si stralucire.
Gama de produse pentru reparare si intarirea parului degradat se adreseaza persoanelor care doresc sa isi reimprospateze si intareasca parul de la radacina pana la varfuri.

Samponul Super Strong Daily Shampoo (52 RON, 300ml), este ideal pentru parul degradat sau fragil deoarece confera forta si energie parului si este capabil sa intareasca structura firului de par.

Cum se utilizeaza? Samponul se aplica pe parul umed, punand o cantitate mica de produs in palme. Masati pe par si scalp dupa care clatiti bine. In unele cazuri. A doua samponare ar putea sa nu mai fie necesara.

In continuare, hairstilistii Paul Mitchell recomanda utilizarea Balsamului pentru revigorare si protectie (59 RON, 300ml). Creat special pentru parul degradat si fragil, utilizarea frecventa a acestuia ofera putere, hidratare si protectie solara. Formula cu complex pentru regenerare si super-forta creste rezistenta firelor si lasa parul usor de pieptanat.

Cum se utilizeaza? Se aplica pe parul spalat si sters cu prosopul de la 1-2 cm fata de scalp, se maseaza si se lasa sa actioneze cel putin cinci minute pentru un tratament profund, iar la final se clateste cu apa din abundenta.

In cazul in care parul dumneavoastra are nevoie de o regenerare completa dupa expuneri prelungite la soare, clor, folosirea excesiva a uscatorului de par sau a ondulatorului, recomandam Tratamentul super puternic pentru reparare ( 63 RON, 200ml), pentru par foarte degradat si fragil. Efectele acestui tratament confera forta, elasticitate si intensifica stralucirea parului. De asemenea, previne ruperea parului datorita formulei sale cu complex pentru revigorare si super-forta, proteine, lipide si aminoacizi. Este un tratament foarte puternic ce trebuie aplicat maxim de 2 ori pe luna.

Cum se utilizeaza? Aplicati o cantitate mica pe parul curat si umed; lasati sa actioneze 10 minute dupa care clatiti bine. Aplicati apoi balsam pentru inchiderea cuticulei.

Produsele sunt destinate exclusiv saloanelor profesionale de coafura. Pentru a intra in posesia acestor produse, Salonpro, distribuitor exclusiv Paul Mitchell in Romania va asteapta la showroom-ul din bd. Nitu Vasile, nr. 57, sector 4 Bucuresti, in saloanele de coafura ca lucreaza cu brandul acesta sau pe www.salonpro.ro .