Practic: regimul de ingrijire a pielii in functi de anotimp

  • 27.09.12
  • 2480
Regimul de ingrijire a pielii recomandat de Nichola Joss, beauty expert

Nichola Joss a studiat 3 ani pentru a deveni consultant de beauty. Printre clientele ei se numare actrite si cantarete celebre, precum Jennifer Lopez, ambasadoarea globala a brandului Gillette Venus.

Dupa lunile de iarna, pielea este uscata si deseori fada. De aceea, recomand exfolierea cel putin de 3 ori pe saptamana. Este un tratament pe care il poti face usor acasa, chiar dimineata inainte de dus. Ai nevoie doar de cateva ingrediente din bucatarie: miere, ulei de masline, ovaz, zahar brun sau sare.

Practic: regimul de ingrijire a pielii in functi de anotimpPasul 1: Amesteca putina miere impreuna cu ulei de masline, ovaz, zahar brun sau sare de mare.

Pasul 2: Pune scrubul exfoliant in palme si maseaza usor pielea piciorului timp de cateva minute.

Pasul 3: In timp ce indepartezi scrubul, continua sa masezi si sa exfoliezi pielea sub apa pentru alte cateva minute.

Pasul 4: Acum picioarele tale sunt pregatite pentru indepartarea parului. Daca ai piele uscata, foloseste aparatul de ras Venus ProSkin MoistureRich. Are 3 lame inconjurate de bande lubrifiante imbogatite cu avocado, unt de masline si de kokum pentru o alunecare cat mai fina. Aparatul de ras aluneca usor pe intreagul picior si se muleaza perfect pe configuratia picioarelor.

Pasul 5
: Apoi maseaza pielea folosind o crema usor abraziva si o manusa speciala. Acest lucru te va ajuta sa iti mentii pielea ferma si fina. Dupa baie, cand pielea este putin umeda, aplica imediat crema. Va ajuta pielea sa revina la echilibrul sau natural si o va face fina, supla si perfect hidratata.

Pasul 6
: La final, aplica un iluminator pentru a oferi pielii un surplus de radianta si stralucire.


Ce le recomanda Nichola celebritatilor:


 Foloseste in special ulei de migdale si ulei de masline –aceste uleiuri au efecte uimitoare atunci cand vine vorba de hidratarea pielii. Maseaza-ti picioarele cate 5-6 minute in fiecare zi pentru a fi sigura ca pielea este intotdeuna hidratata. Heidi Klum

Regimul de ingrijire a pielii pe timpul verii

A venit anotimpul mult-asteptat in care poti purta din nou fusta mini, midi sau chiar un sort chic. Pentru a-ti expune picioarele fara griji, trebuie sa incepi sa iti modifici usor regimul de ingrijire a pielii. Nichola Joss, beauty expert-ul care o consiliaza pe Jennifer Lopez, recomanda:

Practic: regimul de ingrijire a pielii in functi de anotimp

Pasul 1
: Amesteca putina miere, ulei de masline si ovaz.

Pasul 2: Ia amestecul in palme si maseaza usor picioarele. Aplica-l folosind miscari circulare pentru a creste presiunea sangelui.

Pasul 3 : Aplica un strat generos de gel de ras sau spuma de ras. Foloseste un gel de ras pe baza de ulei, nu de sapun care iti poate usca pielea. Satin Care Pure& Delicate este foarte bun pentru pielea sensibila si uscata pe care o face neteda si catifelata. Foloseste un aparat de ras care a fost creat special pentru pielea sensibila, precum aparatul de ras Venus ProSkin Sensitive. Are o banda de protectie imbogatita cu uleiuri naturale pentru o aluncare usoara.

Pasul 4: Daca doresti ca picioarele tale sa para deja bronzate, foloseste zilnic o lotiune auto-bronzanta. Aplica o cantitate mica de crema bronzanta pe o manusa si aplic-o prin miscari succinte. Pentru cele mai bune rezultate, fa acest lucru la cel putin doua ore dupa ce ai folosit aparatul de ras.

Pasul 5
: Daca folosesti autobronzant, ai grija sa nu aplici ulei pe piele pentru ca acest produs indeparteaza culoarea. Eu recomand sa folosesti un unt de corp pentru un luciu final perfect.
Ce le recomanda Nichola celebritatilor:
Cel mai bun sfat al meu pentru covorul rosu este sa iti incordezi muschii picioarelor si sa aplici o cantitate mica de bronzant pe zonele umbrite. Acest lucru va crea iluzia unei mai bune definiri a muschilor si o stare mult mai tonica. In plus, daca vrei sa ai o piele stralucitoare, mananca fructe locale si miere.

Regim de ingrijire a pielii pentru toamna

Practic: regimul de ingrijire a pielii in functi de anotimp

Toamna este anotimpul schimbarilor. Vremea este de multe ori umeda si vantul bate cu putere, ceea ce face ca pielea sa se simta aspra, inflamata si crapata, iar protectia acesteia este esentiala. Am creat urmatorul regim de ingrijire special pentru aceasta perioada dificila de tranzitie intre vara si toamna.

Pasul 1: Poti prepara cu usurinta o masca racoritoare pentru pielea picioarelor, prin zdrobirea de frunze proaspete de menta, adaugand cateva linguri de ulei de migdale si ceva din crema ta de corp preferata.

Pasul 2: Odata ce ai terminat de preparat masca, aplica un strat subtire pe piele si las-o sa actioneze timp de 15 minute. Uleiul de migdale hraneste, iar frunzele de menta iti vor reimprospata straturile superioare ale pielii, lasandu-ti picioarele catifelate. Acest remediu este extrem de benefic in special dupa ce ai mers la sala de sport, de aceea este atat de popular si in randul clientilor mei celebri.

Pasul 3: Indeparteaza masca cu apa calda si aplica un strat generos de gel hidratant sau spuma de ras. Foloseste unu gel de ras pe baza de uleiuri, complet opus sapunului care usuca pielea. Satin Care Pure & Delicate este perfect pentru pielea uscata si sensibila si iti garanteaza un finisaj complet si catifelat. Asigura-te ca folosesti un aparat de ras special pentru pielea sensibila asa cum este Venus ProSkin Sensitive, a carui banda de protectie hidratanta asigura o alunecare mult mai usoara.

Pasul 4: Usuca pielea si hidrateaza-o. Maseaza-ti pielea pentru cateva minute pentru a revitaliza circulatia.

Pasul 5: Incheie ritualul cu un exercitiu simplu de tonifiere, care nu ajuta ca doar muschii, ci confera si stralucire pielii. Roteste-ti gleznele intr-o directie, apoi in cealalta. Apoi indreapta piciorul de la genunchi si indoaie-l. Repeta miscarea de 10 ori pentru fiecare picior, tinand picioarele perfect intinse in fata ta si gleznele apropiate.

Ce le recomanda Nichola celebritatilor:

Cand sunt in L.A., dau tot timpul diverse sfaturi tratamentele spa facute acasa. Katty Perry foloseste cu incredere o masca pe care o poti prepara folosind cantitati egale de suc de castraveti, suc de lamaie si apa de trandafiri. Las-o sa actioneze timp de 30 de minute, dupa care clateste bine. Daca adaugi un strop de ulei de lavanda, masca va avea efect si impotriva muscaturilor de tantari.
O alta recomandare pe care Nichola o face este consumul de fructe si de miere locala. In plus, consumul regulat de suc de aloe vera te ajuta sa-tu pastrezi pielea sanatoasa, stralucitoare si intareste sistemul imunitar.

Regim de ingrijire a pielii pentru iarna

Practic: regimul de ingrijire a pielii in functi de anotimp

Pielea poate deveni foarte uscata, sensibila si iritata in aceasta perioada, asa ca este extrem de important sa o protejezi cat de mult posibil. Urmatorul tratament este preferat in special de clientii mei carora le place sa practice sporturi de iarna in vacanta.

Pasul 1: Pentru a prepara urmatoarea masca ai nevoie de 50 ml de suc de rosii pe care sa il amesteci cu o lingura de suc de lamaie, cateva felii de varza cruda, un cartof crud ras si doua linguri de faina inmuita in apa fierbinte. Adauga acestui ameste balsam de aloe vera si cateva picaturi de ulei de trandafir, pentru extra hidratare.

Pasul 2: Aplica masca pe piele atunci cand s-a racit usor si acopera cu un prosop cald. Efectul este unul de incalzire si detoxifiere, minuat pentru calmarea picioarelor umflate si dureroase.

Pasul 3: Asteapta timp de 10/15 minute sa isi faca efectul, dupa care clateste masca. Daca ai picioarele umflate, iti recomand sa folosesti creme hidratante cu fructe de padure si gref rosu.

Pasul 4: Aplica un strat generos de gel sau spuma de ras. Foloseste un gel de ras pe baza de ulei in loc de sapun, care usuca pielea excesiv. Foloseste un aparat de ras special pentru piele sensibila, cum este Venus ProSkin Sensitive, a carui banda hidratanta de protectie este imbogatita cu o formula de hidratare mult mai mare, pentru o alunecare mai usoara a aparatului.

Pasul 5:
Dupa ras aplica pe piele o compresa calda. Acest truc este unul eficient in special pentru pielea sensibila, pentru ca ajuta atat la relaxarea pielii, cat si a muschilor.

Pasul 6: Aplica o lotiune hidratanta pe piele si maseaza cu miscari circulare. Este important sa faci asta inainte de a iesi din baie, tinand astfel firele de par crescute pe sub piele la distanta. Masajul zilnic al pielii cu o crema hidratanta ajuta de asemenea firele de par sa fie mai fine la atingere. Incepe sa masezi de jos in sus, de la glezna spre coapse. Masajul de acest gen este benefic si pentru a rezolva problema retentiei de apa.

Ce le recomanda Nichola celebritatilor:

Liv Taylor este o mare fana a urmatorului sfat care reduce nivelul de retentie a apei si iti mentine picioarele suple si tonifiate. Tot ce trebuie sa faci este sa masezi picioarele tiandu-le ridicate. Trebuie sa incerci asta, crede-ma! Chiar functioneaza!
Un alt truc simplu- adauga in apa de baie cateva picaturi de ulei hranitor de masline sau de migdale.

Etichete:

lanvin rochii Sivia Terziu broderii perle rochii de vara matase naturala matase rochie de toamna colectie 2012 ce este la moda in toamna 2012 Gett's camasa Adrian Oianu E timpul romanilor romani Muzeul Taranului Roman fuste hairstyling design romanesc oianu branduri reduceri fashion days shopping shopping online calvin klein replay ceasuri Guess lacoste botine adidas incaltaminte guess pantofi eleganti Missoni Alexander Mcqueen Valentino Dolce&Gabbana Miss Sixty UGG Australia Givenchy Mandarina Duck Vivienne Westwood ugg discount missoni romania tinute Lady Gaga tinute Lady Gaga copii reducere voucher plaza romania oferta premii volane Manoush colectia toamna/iarna 2012-2013 Manoush poncho buline forme geometrice pulovere colectie manoush 2013 cosmetice C&A MAC make up produse MAC magazin C&A produse c a Roxana Marina magazin c a pantofi bancuri citate celebre Marilyn Monroe Christian Louboutin Carrie Bradshaw citate despre pantofi adidas by Stella McCartney colectia toamna/iarna 2012 adidas by Stella McCartney imprimeuri little black dress adidas stella mccartney femei romi etnie roma cultura Luminita Matei rasism ce mai buna femeie 2012/2013 Poeme de Corina Vladescu Corina Vladescu toamna iarna 2013 toamna iarna 2012 2013 Poeme genti staccato pantofi toamna 2012 pantofi STACCATO pantofi toamna tinuta toamna casual 2012 ingrijirea igienei intime igiena intima lady health platforme platforme toamna il passo printuri printuri snakeskin platforme cu tinte botine de sezon pantofii new look machiaj tendinte machiaj blush flormar ten flormar ingrediente machiaj de toamna ten impecabil pudra compacta machiaj flormar Laura Lazar toamna 2012 barbati pulover rochie asimetrica pulover crosetat rochii stofa asimetrica bijuterii h m Anna Dello Russo barbati kenvelo tendinte toamna iarna 2013 tendinte toamna 2012 tendinte 2012 toamna iarna 2012 jeans tendinte 2012 Colectia Kenvelo toamna-iarna 2012-2013 tricou kenvelo jacheta toamna in carouri tendinte toamna iarna tendinte toamna tendinte jeans tendinte targ mall Silviu Tolu Stefania Ivanescu ghete pantofi cu siret tendinte incaltaminte toamna 2012 botine cu siret deichmann ghetute moda incaltaminte toamna 2012 incaltaminte deichmann botine toamna tendinte in moda hanorac magazinele takko ceas oxette romania ceasuri de dama scrub exfoliere crema abraziva gel de ras autobronzat katty perry