Prima intalnire cu "imprimeul virtual"

Prima intalnire cu "imprimeul virtual"

Pe 17 octombrie , designer-ul Adrian Oianu va prezenta noua colectie prêt-a-porter intitulata “The Beat” . Evenimentul, realizat in parteneriat cu Kristal Glam Club va aduce o nota inedita, in premiera pentru Romania- imprimeul virtual- care reprezinta o cale a viitorului design-ului vestimentar.

Sub denumirea de Music Fashion Show, aceasta este prima prezentare de moda, in care se va pune un accent deosebit pe spectacolul vizual. Designer-ul va folosi in premiera in Romania o noua aplicare tehnologica pe design, pe care a denumit-o “imprimeul virtual”, care reprezinta o imbinare intre arta vizuala si tehnologia virtuala. Conceptul “music” inspira toate elementele evenimentului- de la design-ul noii colectii, pana la scenografie, visual art, lumini, sunet, locatie- Kristal Glam Club.

Orizonturile explorate, inspirate din vibratia sunetului sunt traduse in design prin culoare, taieturi, volume, materiale folosite. Originalitatea stilului Oianu este cultivata de noul concept- volanul in multi-straturi devine motivul abstract al vibratiei, accentual este pus pe minimalism, pulsul culorii reprezinta sunetul. Design-ul Adrian Oianu se dezvolta organic, foarte ancorat in concept, pastrand elementele traditionale stilului sau: taieturi care amintesc de camasa traditionala populara, materiale naturale confortabile, silueta lejera, explorarea continua a volumelor si texturarea autentica manuala a materialelor.

Elementul autentic supriza va fi o explorare a granitei fine si subtile intre rochie si trench. Denumita‘THE TRESS” aceasta este o consecinta fireasca a intrepatrunderii ca stil intre obiectele vestimentare si binenteles fuziunea din muzica.

Music Fashion Show by Adrian Oianu este un eveniment care va implica cei mai mari profesionisti in domeniu: Alexandru Abagiu (make-up artist) si Geta Voinea ( Hair-stylist). Fiica presedintelui, Elena Basescu va fi pentru a doua oara una dintre modelele unei prezentari de moda a designer-ului, datorita personalitatii puternic feminine si infatisarii ingenue, care caracterizeaza femeia stilului Adrian Oianu.

Etichete pentru articolul Prima intalnire cu "imprimeul virtual": por

Etichete pentru : Adrian Oianuoianuprima intalnire

Comentarii Prima intalnire cu "imprimeul virtual"

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off