Primele tendinte pentru toamna-iarna 2014

  • 24.07.14
  • 2643
Marks & Spencer anunta o noua colectie pentru sezonul de toamna – iarna 2014, a carei noua directie combina estetica minimalista cu tonuri calde si creeaza siluete elegante potrivite oricarei femei care doreste sa iasa in evidenta. Culorile principale ale noii colectii sunt cele pastelate completate de nuante bogate de gri si tonuri neutre.

Noua colectie Marks & Spencer pentru femei toamna – iarna 2014 este creata urmarind cinci trenduri, cinci povesti - Simple Luxe, Gentle Woman, Down Town, Modernist si The Arts – un raspuns amplu la nevoile femeii moderne si un semn al interesului permanent al Marks & Spencer pentru designul modern, inovatie si calitate exceptionala.

Piesele vestimentare in nuante placute – bleu pal, liliac prafuit sau tonuri vii - aduc o latura jucausa elegantei, redefinind clasicul. Aceasta paleta feminina de culori contrasteaza cu nuantele primare si suprapunerile abstracte, in timp ce imprimeul capata o constructie mai indrazneata.

Mai mult, la toate acestea se adauga bijuterii realizate in tonuri opulente, dar si piese vestimentare create din jacquarduri metalice ce vor dinamiza si insufleti vizual anotimpul de iarna. Multitudinea de texturi diferentiaza colectia de toamna – iarna 2014, iar contrastul dintre combinatia de piele si blanuri artificiale colorate formeaza un colaj cu un efect tactil aparte care este punctat de ornamente luxoase si imprimeuri in culorii vii.

SIMPLE LUXE

Conceptul reprezinta o explorare purista a luxului tradusa printr-un design cald si o croiala eleganta care se intalnesc intr-o abordare minimalista a softiscarii. Roscatul profund si nuantele de gri cald creeaza un fundal de un ton elegant cu o tusa masculina subtila.

Primele tendinte pentru toamna-iarna 2014


Palton: 1259 lei; Top: 399 lei; Pantaloni: 429 lei

GENTLE WOMAN

Casmirul si straturile din lana in culori pastelate stabilesc trendul, in timp ce imprimeurile si insertiile de blana artificiala colorata creeaza un contrast tactil plin de viata. Materialele somptuoase de inalta calitate, alaturi de nuantele calde reinventeaza clasicul feminin.

Primele tendinte pentru toamna-iarna 2014
Rochie: 659 lei

DOWN TOWN

Culorile pastelate jucause alaturi de texturile metalice creeaza o estetica eleganta in tendinte. Formele iconice au primit o reinterpretare feminina cu tonuri vii si in nuante de bleu pal. Jacquardurile vii intense si straturile in culori lucioase dau tinutei un aer modern, de impact.

rochie animal print
palton animal print

Rochie: 479 lei

MODERNIST

Piesele vestimentare minimaliste, marcate grafic de blocuri de culoare intr-o reinterpretare dinamica a ideii de imprimeu. Tonurile primare de impact ofera siluetelor sculpturale o nota suplimentara de modernitate si indrazneala.

rochie cu imprimeu geometric

Rochie: 379 lei

THE ARTS

Un colaj bogat de materiale si nuante construiesc o imagine dramatica ce mizeaza pe texturi. Accesoriile decadente si imprimeurile florale inchise se intalnesc cu imprimeurile in carouri si blanurile artificiale, provocand conceptul de opulenta.

jacheta opulenta