1MiSHAP prezinta 3 designeri de accesorii pe care trebuie sa ii cunosti!

  • 07.04.15
  • 1429
Comunicat de presa

Corner shop-ul deschis in renumita galerie de pe Calea Dorobantilor aduce in premiera in Romania colectii unice de genti din Milano, Londra si Bucuresti.

1MiSHAP, prima platforma dezvoltata pentru designerii talentati, aflati la inceputul carierei, care isi doresc sa se afirme in randul marilor brand-uri ale modei, anunta lansarea unor colectii unice in cadrul celui mai renumit department store din Bucuresti.

Colectiile de primavara-vara 2015 dezvoltate in editii limitate fac parte din gama de lux a accesoriilor si poarta semnatura unor artisti ai modei din Milano, Londra si Bucuresti. Rafinamentul si stralucirea celor mai noi genti prezentate de 1MiSHAP si-a indreptat atentia catre o paleta variata de stiluri: stilul clasic care se remarca prin linii simple, drepte si culori pastelate, stilul casual cu modele confectionate din piele exotica, stilul fancy cu elemente de art deco si stilul hippie&chic ce pune in valoare detaliile precum dantele, elemente metalice si franjuri.


Noile colectii lansate prin intermediul 1MiSHAP sunt destinate doamnelor care doresc sa obtina o tinuta care se va remarca prin accesorii unice, dar si domnilor care opteaza pentru o tinuta de business eleganta. Gama de genti ofera posibilitatea de a personaliza stilul dorit oferind un plus de senzualitate, rafinament si stralucire tinutelor.

 

  • ”Colectiile designerilor din Londra, Milano si Bucuresti vorbesc despre eleganta, frumusete si elemente unice. Fie ca este vorba despre modele confectionate din piele exotica sau cele care urmeaza o linie clasica, ne-am dorit sa oferim diversitate pentru orice stil de imbracaminte. Noile modele de genti completeaza tinutele si le ofera o amprenta de personalitate si unicitate prin eleganta si rafinament. Incubatorul 1MiSHAP si-a propus sa aduca in Romania colectii inedite, produse in editii limitate pentru toti cei care doresc sa fie remarcati”, a declarat Cristina Cojocaru, fondatoarea 1MiSHAP.

Primul incubator international de brand-uri, acum in Romania
Colectia de genti pentru sezonul primavara-vara semnata de Elena Casati are la baza elemente inedite utilizate pentru finisarea marginilor precum iuta si funia. Insertiile metalice introduse in modelul gentilor au rol decorativ, oferind totodata un plus de personalitate. Toate colectiile designer-ului Elena Casati pastreaza aceeasi linie de design si se evidentiaza prin faptul ca sunt confectionate exclusiv din material textil. Mai mult, modelele sunt prelucrate manual, intr-un atelier de artizanat din Milano. Colectia dezvoltata pentru acest sezon are ca sursa de inspiratie destinatia de vacanta preferata a artistei, Ibiza. Astfel, fiecare model poarta numele insulei asa cum aceasta a fost denumita de-a lungul timpului. Poseta in varianta de culoare roz a primit denumirea Eivissa, in timp ce geanta verde se numeste Tanit. Pentru colectiile viitoare, fiecare sezon va aduce un element de noutate modelelor, precum rucsacul care este programat pentru lansarea in gama de toamna-iarna 2015.


diManolo urmeaza stilul clasic, cu linii simple care ofera un plus de eleganta unei tinute de business si o amprenta personala unei tinute casual. Datorita unei traditii de prelucrarea a pielii ce dateaza din perioada interbelica, modelele semnate diManolo acorda o atentie deosebita detaliilor, fiind confectionate manual. Colectia de primavara-vara 2015 prezinta posete prelucrate integral din piele, in culori pastelate, precum bleu, galben si roz somon, potrivite sezonului cald. Elementul de noutate din noua colectie sunt gentile in culori combinate care ofera un plus de dinamism tinutelor.


Din Londra, designer-ul Angel Malaika prezinta o colectie inedita de genti confectionate din piele exotica care se axeaza pe trei directii: business, casual si fancy.

Colectia exotica se adreseaza doamnelor si este inspirata chiar de numele brand-ului avand ca element de baza forma unor aripi. Astfel, modelele create in stilul casual sunt prelucrate din piele de crocodil in timp ce posetele care urmeaza stilul fancy sunt destinate evenimentelor speciale, fiind confectionate din piele de piton. Elegante si inedite, clutch-urile evidentiaza un design unic in lumea modei – modelul oglinzilor art deco ale anilor 1940. Pentru domnii care urmeaza un stil business, Angel Malaika propune mape cu un sistem de prindere inovator, genti pentru laptop si serviete, disponibile in variante de culoare neagra si gri. Semnatura designer-ului din Londra se regaseste in captuseala de culoare mov care se transforma intr-un detaliu pretios al fiecarui model.