Principesa Maria este noul ambasador Farmec

  • 23.04.15
  • 1196
Comunicat de presa 

Alteta Sa Regala Principesa Maria a Romaniei, cea mai mica dintre cele cinci fiice ale Majestatii Sale Regelui Mihai I, a semnat recent un acord de colaborare cu Farmec. Alteta Sa Regala devine ambasador al companiei clujene, reprezentand astfel asocierea a doua dintre valorile romanesti: coroana si brandurile romanesti de calitate.

Prin aceasta colaborare, Principesa Maria se alatura eforturilor Familiei Regale a Romaniei de a sustine activ produsele romanesti de calitate. Alaturi de echipa Farmec, Alteta Sa Regala va participa la proiectele de promovare a produselor create in laboratorul de cercetare al companiei, precum si la activitatile de responsabilitate sociala derulate de Farmec.

Principesa Maria este noul ambasador Farmec

Farmec, una dintre cele mai longevive si mai performante companii din Romania, este cel mai important producator local de cosmetice si detinatorul unora dintre cele mai apreciate marci de ingrijire personala. Gerovital, Doina sau Farmec sunt cateva dintre marcile istorice ale companiei, sub umbrela carora sunt lansate astazi produse inovatoare dedicate ingrijirii consumatorilor moderni.