Revitalizeaza-ti sanatatea cu ajutorul antioxidantilor

  • 05.06.14
  • 1207
 Comunicat de presa 

Resveravit – protectie antioxidanta pentru sanatatea si frumusetea ta!

Inca putin si vara isi va intra pe deplin in drepturi! Profita de timpul ramas si revitalizeaza-ti sanatatea cu ajutorul antioxidantilor, ce te vor ajuta sa intampini sezonul estival cu un plus de energie si frumusete ce vine din interior!

O alimentatie bogata in antioxidanti are un rol definitoriu in prevenirea si incetinirea procesului de imbatranire, intarirea sistemului imunitar, protejarea impotriva radicalilor liberi (responsabili pentru aparitia ridurilor) si mentinerea sanatatii inimii. Iar vestile bune nu se opresc aici: o cantitate semnificativa din antioxidanti poate fi asimilata chiar din dieta zilnica.

Coenzima Q10 - se mai numeste si “antioxidantul inimii sanatoase” pentru ca reface ADN-ul deteriorat si este folosita in tratamentul si prevenirea bolilor cardiace. Totodata, aceasta ajuta la prevenirea bolilor Alzheimer sau Parkinson, este implicata in toate procesele producatoare de energie si in stocarea energiei in celule, ajutand si la functionarea ficatului. Coenzima Q10 este prezenta in cantitati importante in uleiul de soia, sardine, alune, carnea de bovine si fructele de mare.

Vitamina C – este un alt antioxidant cu rol important in functionarea corecta a sistemuluui imunitar si stimularea capacitatii de regenerare a organismului. In plus, aceasta ajuta la evitarea complicatiilor prenatale si are un rol esential in producerea colagenului din piele. Doza zilnica recomandata difera in functie de sex: pentru barbati de 90mg, iar pentru femei 75mg. Cele mai importante surse de vitamina C sunt delicioasele citrice, papaya, kiwi, pepenele verde, broccoli si cocazele negre.

Vitamina E – un antioxidant veritabil, aceasta vitamina stopeaza procesul de imbatranire, ajuta la hidratarea pielii, reduce aparitia cicatricilor si a arsurilor si intareste sanatatea ochilor. Cele mai clare semne ale deficitului de vitamina E sunt cele legate de probleme digestive, furnicaturi, amortirea bratelor sau picioarelor si incetinirea vindecarii ranilor. De altfel, lipsa acestei vitamine mareste si riscul cancerului la prostata si la san. Vitamina E poate fi asimilata din alimente precum uleiul de germeni de grau, seminte de floarea soarelui si de mustar, alune, nuci, galbenus si unt.

Beta-carotenul are un rol deosebit in prevenirea cancerului, prin anihilarea radicalilor liberi si „dizolvarea” substantelor canceroase provenite din mediul extern. De asemenea joaca un rol important in combaterea aterosclerozei, deoarece impiedica oxidarea lipoproteinelor de mica densitate (colesterolul LDL) reducand riscul aparitiei acestei boli si in consecinta al producerii infarctului miocardic. De asemenea, beta carotenul are efect antiimbatranire, protejeaza pielea impotriva radiatiilor ultraviolete si ajuta la prevenirea numeroaselor boli cauzate de inaintarea in varsta.

Il puteti gasi in: morcovi, cartofi dulci, spanac, dovlecei, caise, piersici, nectarine, mango, papaya.

Revitalizeaza-ti sanatatea cu ajutorul antioxidantilorResveratrol 
– acest antioxidant are o actiune extrem de puternica, fiind de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50de ori mai puternic decat Vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C. Recunoscut ca antioxidant care raspunde la stres, infectii micotice si radiatii ultraviolete, proprietatile acestei substante se extind asupra echilibrarii nivelului de colesterol in organism, imbunatatirea circulatiei sangelui, mentinerea elasticitatii pielii si ameliorarea simptomelor cauzate de alergii. Resveratrolul se regaseste preponderent in strugurii rosii, afine, mure, vin si must.

Acidul lipoic este un acid gras care se gaseste in mod natural in fiecare celula a corpului ce ajuta la convertirea glucozei in energie si neutralizeaza actiunea nociva a radicalilor liberi. Proprietatea deosebita a acidului lipoic este ca, spre deosebire de alti antioxidanti, actioneaza in profunzime atat in apa, cat si in grasime, astfel ca este asimilat cu mai multa usurinta de organism. De asemenea, reduce riscul aparitiei accidentelor vasculare cerebrale, cataractei, bolilor cardiace si protejeaza ficatul de diferite actiuni toxice. Acidul lipoic nu se gaseste in cantitati foarte bogate in multe alimente, insa poate fi regasit cu usurinta in spanac, broccoli, mazare, drojdia de bere, varza de Bruxelles si carnea rosie.

Din pacate, cantitatea de antioxidanti necesari organismului nu poate fi suplinita doar cu ajutorul alimentelor, deoarece organismul nu le asimileaza intotdeauna complet. Tocmai de aceea, este recomandata completarea dietei cu suplimentele alimentare.

Resveravit este un supliment alimentar natural de la Ropharma care stimuleaza inmultirea celulelor sanatoase si capacitatea lor de regenerare. De asemenea, creste tonusul si elasticitatea pielii, avand o puternica protectie antioxidanta. 1-2 capsule pe zi ajuta la cresterea longevitatii si recuperarea dupa maladii infectioase si inflamatorii.

Resveravit este disponibil in farmaciile din tara si online pe www.ropharma-healthcare.ro la pretul de 54,6 lei.

Etichete:

Zara Bershka Stradivarius magazin online massimo dutti online oysho zara online zara magazin online retsina preparate sofisticate restaurant mediteranean fructe de mare stil scandinav sandale pantofi ecco pantofi ECCO Primavara/ Vara 2014 tendinte pantofi primavara 2014 bsb imprimeuri florale tendinte 2014 detalii metalice imprimeuri etnice printuri grafice printuri tropicale bijuterii supradimensionale detalii sporty imprimeuri college pantofi moda de strada selfie selfeet shoefie social media jeans Lee Cooper jeans skinny jeans boyfriend jeans straight Corina Vladescu broderie bumbac aerat kilograme in plus cura de slabire diete coafuri tendinte coafuri 2014 tendinte coafuri primavara 2014 coafuri 2014 costume de baie 2014 tendinte costume de baie costume de baie victoria's secret 2014 cosmetice frumusete sanatate dermato cosmetice argan depilare ceara alba benzi depilatoare perle de ceara depilatoare loreal imaginea loreal zoe saldana ambasador l'oreal h m alexander wang coachella dove deodorant culori Dove Invisible Dry antiperspirant spray antiperspirant filme filme fashion the great gatsby tinute de vara garderoba tendinte vara 2014 tendinte vara 3d printing laser cutting architecture in fashion campanie contraceptie rochii de seara rochii elegante rochii dantela rochii scurte cristallini culoarea anului baby blue bijuterii bijuterii cu pietre semipretioase alina predoiu madalina dorobantu pas du tout the place parfum apa de parfum apa de toaleta hamuri de piele alexandra abraham incubator107 machiaj harajuku machiaj conteporan cultura japoneza machiaj make up ochelari de soare Murmur andreea badala ochelari rotunzi katia guzun borsete bumbag farmec sampon sampon antimatreata sampon nutritiv sampon multivitaminizant sampon regenerant implanturi mamare marirea sanilor interventii marire de sani mamografie cancer mamar rochii mireasa rochii de mireasa pronovias sandale tendinte incaltaminte vara 2014 hamul din piele life in color petrecere cu vopsea plaja loft mamaia roger sanchez slabire stela popescu google house google nexus chromebook pixel google play google maps instagram cannes festivalul cannes ten uscat apivita hidratarea pielii ten mixt-gras ten norma ingrijire holistica crema aqua vita suncare avene apa termala avene lacuri de unghii top coat Missoni genti DKNY burberry tote bag just cavalli mulberry costume de baie coafuri vara stil avon bgs violenta femei abuzate dictionar de stil french look samsung samsung galaxy smartphone costum baie buline costum de baie cu imprimeu floral costum de baie cu imprimeu antioxidanti beta caroten resveravit vitamina c coenzima q10