Rochii de seara si barfe la Globurile de Aur

  • 15.01.09
  • 3915

Angelina Jolie a purtat o rochie argintie marca Versace. Numai una dintre cele mai frumoase femei din lume ar fi putut sa arate superb intr-o rochie sac atat de fada. Brad si Angie au preferat sa zambeasca si sa pozeze decat sa raspunda intrebarilor prezentatorului Ryan Seacrest. Au fost singurele celebritati care l-au ignorat total pe Ryan.


Daca la decernarea premiilor, au fost ceva mai rezervati, la petrecerea organizata de Paramount, cei doi s-au comportat ca doi adolescent indragostiti, flirtand si sarutandu-se intreaga noapte. Rauvoitorii au criticat aspectul Angelinei. Se pare ca aceasta a cam abuzat de Botox si tenul ei arata artificial.



 

 

Jennifer Lopez a ales o creatie Marchesa si bijuterii Lorraine Schwartz. In urma cu cativa ani, JLo a avut o aparitie controversata, aparand in rochia Versace cu decolteu adanc in V si spatele gol. Probabil ca a vrut sa obtina acelasi efect cu rochia Marchesa, dar aceasta nu ii avantajeaza corpul de proaspata mamica. Micile defecte se ascund nu se lasa prada aparatelor de fotografiat. Pare a lipsi un detaliu destul de important: verigheta...

 


Anne Hathaway a ales o rochie Armani Prive decorata cu cristale Swarovski. Rochia este superba, dar culoarea inchisa contrasteaza puternic cu tenul extrem de alb al actritei. Ne asteptam la o tinuta mai stilata din partea lui Anne care pana acum nu ne-a dezamagit.


Marea castigatoare a serii, Kate Winslet a ales o rochie YSL si bijuterii Chopard. In discursul de acceptare a premiului a enumerat numele celorlalte nominalizate si a omis-o tocmai pe Angelina Jolie.



 

Un alt moment haios l-a avut drept protagonist pe Mickey Rourke. Acesta a primit premiul pentru cel mai bun actor si a tinut sa ii multumeasca lui Darren Aronofsky. Regizorul i-a raspuns aratandu-I degetul mijlociu.

 

 

Eva Longoria Parker a ales o rochie superba Reem Acra. Glumeata si naturala ca de obicei, Eva s-a plans intr-un interviu de pe covorul rosu: “M-am saturat sa imi sug burta, sunt aici de un minut si deja am obosit”. La petrecerea de dupa decernarea premiilor, Eva Longoria a flirtat intreaga seara cu Jamie Foxx si au fost surprinsi tinandu-se in brate. Mai mult, cei doi au plecat impreuna de la petrecere. Eva si Jamie au devenit foarte apropiati de cand Jamie a invitat-o pe Eva sa apara intr-un videoclip de-al sau. Actrita a infirmat zvonurile legate de posibila ei aventura.

 

Renee Zellweger a avut una dintre cele mai urate tinute. Nicirochia sirena, nici coafura nu o avantajeaza. Deloc!

 

Rochia lui Heidi Klum este frumoasa si potrivita pentru Balul Bobocilor. In plus, stilul rochitei vintage s-ar potrivi mai degraba personajului Carrie Bradshaw. De ce sa copiezi un stil cand doresti sa fii designer?

 

Penelope Cruz a facut o alegere prudenta. Rochia este interesanta, dar nu este spectaculoasa.

 

Beyonce a ales o rochie de seara Elie Saab ce ii pune in evidenta formele apetisante. O aparitie extrem de galmourous!

 

Megan Fox este superba, sexy, dar pe covorul rosu nu a impresionat. A ales o rochie aurie (inspirata fiind de denumirea evenimentului) extrem de vulgara. Ar avea ceva de invatat de la Salma Hayek, actrita cu forme extrem de voluptoase, care a reusit sa arate extrem de sexy fara a fi vulgara.

 

Cameron Diaz a fost un fel de Barbie al Globurilor de Aur. Rochia roz perfect asortata cu rujul, nu se potriveste deloc evenimentului, varstei actritei si nici nu o avantajeaza pe aceasta.

 

Miley Cyrus, in schimb, a facut o alegere foarte inspirata pentru varsta ei si nu numai, purtand o rochie de zeita.

 

Mary Louise Parker a adus un strop de culoare. A ales o rochie albastru electrizant si a aratat fenomenal.

 

Mai jos va oferim galeria de imagini cu vedetele pe covorul rosu. Enjoy!