Romanian Fashion Week - Iasi, 9-10 iunie 2010

Romanian Fashion Week - Iasi, 9-10 iunie 2010

Romanian Fashion Week, cel mai longeviv si celebru eveniment de moda din Romania, a ajuns la cea de a XII-a editie.

Infiintat si sustinut de catre Irina Schrotter, Romanian Fashion Week a prezentat in fata publicului de specialitate si a invitatilor, de-a lungul a 11 editii, colectiile celor mai importanti designeri din Romania, dar si colectiile unor invitati din strainatate. RFW a sustinut si promovat tinerii designeri si marcile romanesti de prêt-à-porter, fiind un eveniment dedicat, de multe ori chiar in intregime, modei romanesti..

In acest an, 2010, Romanian Fashion Week - evenimentul organizat de asociatia FIT- "Future In Textile", va invita sa ii fiti alaturi pentru cea de a 12-a oara. Cu aceasta ocazie, Irina Schrotter impreuna cu intreaga echipa de organizare au hotarat ca e momentul sa dea un semnal pozitiv pe piata modei din Romania. “Suntem dupa un 2009 greu, in care marea majoritate a societatilor romanesti implicate in industria modei au avut de suferit. Criza inca nu a trecut, dar consideram ca e necesar sa facem un pas decisiv, sa demonstram toti impreuna ca nu suntem invinsi, ca acest val de recesiune economica nu ne-a doborat. Suntem aici si mergem inainte! Iar Romanian Fashion Week trebuie sa fie in continuare in fruntea tuturor actiunilor de sustinere a modei romanesti”, spune Irina Schrotter.

Aceasta editie se va desfasura, cum este si firesc, la Iasi, in zilele de 9 si 10 iunie a.c. . Pe podiumul instalat la Sala Sporturilor vor fi prezentate 21 de colectii, cu o sceno-tehnica de specialitate si o intreaga desfasurare de forte, asa cum ne-am obisnuit. Vor fi prezenti, ca intotdeauna, 150 de tehnicieni si peste 300 de manechine. Ca si la editiile trecute, Romanian Fashion Week va invita peste 100 de jurnalisti din presa scrisa si televiziune si, tot ca in fiecare an mediatizarea evenimentului va asigura transmisiuni in direct, reportaje speciale, talk show-uri etc.

Cea de a XII-a editie a Romanian Fashion Week va sta anul acesta sub semnul atat de important si mai ales pozitiv al continuitatii. De aceea, in cadrul acestei editii vor fi prezentate colectiile pentru toamna/iarna 2010-2011 ale celor mai renumiti designeri din Romania, cei care au demonstrat ca au puterea sa mearga mai departe. Dintre participantii deja anuntati ii amintim pe :

Irina Schrotter, Irina Schrotter&Andreea Raicu, Lena Criveanu, Mihaela Glavan, Razvan Ciobanu, Cristina Nechita, Stephan Pelger, Violeta Costin, Alina Latan, Dinasty, Mircea Barbulescu, Ravioli, Jolidon, Alina Botea, Andreea Tincu&Sense, Lucian Pop, Kinga Varga, Adelina Ivan, Andra Clitan si inca multi altii.

Etichete pentru articolul Romanian Fashion Week - Iasi, 9-10 iunie 2010: ph, por

Etichete pentru : Adelina Ivanjolidon

Comentarii Romanian Fashion Week - Iasi, 9-10 iunie 2010

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off