S-a deschis www.shop.nichi.ro

  • 20.10.10
  • 1164

 NICHI CRISTINA NICHITA doboara barierele fizice si ajunge cu cele mai noi aparitii business, casual sau pentru ocazii speciale, mai aproape de femeile rafinate din toata tara. Indiferent daca sunt din Arad, Craiova, Caras Severin sau Pitesti, clientele se pot bucura acum de rafinamentul, eleganta si croiul deja consacrat al articolelor NICHI dar si de toate avantajele cumpararii online, economisind timp si bani.

Cu un design simplu si accesibil, ce emana eleganta si rafinament, magazinul virtual www.shop.nichi.ro ofera doamnelor si domnisoarelor solutii vestimentare extrem de variate, destinate vietii profesionale, sociale sau urbane, mereu actualizate si reinnoite saptamanal. Vizitatorii online au la dispozitie o gama larga de produse office, jachete si trenciuri, rochii de zi sau pentru ocazii speciale dar si o larga paleta de tricotaje - rochii, pulovere, veste, intr-o mare varietate de culori.

Plata se face in sistem ramburs, la preluarea coletului, iar produsele achizitionate pot fi returnate conform prevederilor legale.
Promotiile speciale la deschidere, transportul asigurat gratuit si cupoanele oferite cadou sunt avantajele pregatite pentru clientii si vizitatorii magazinului www.shop.nichi.ro.