SAFARI – lumea plina de mister a lui Dorin Negrau

  • 02.11.07
  • 745

SAFARI este cea mai noua colectie de pret-a-porter care poarta semnatura inconfundabila a cunoscutului designer roman Dorin Negrau. Noua colectie dorinnegrau pentru sezonul cald a lui 2008, isi defineste clasa printr-o maniera cat se poate de moderna si eleganta dar si sugestiv exprimata in noile tendinte ale modei internationale, pastrandu-si in acelasi timp atitudinea si stilul de unic rafinament in fata oricaror altor colectii de renume. Nuantele de pamant curat, combinate majestuos cu nuante de padure ecuatoriala din jungla salbatica, scot in evidenta o colectie lejera si comoda, care nu uita nici de linia clasica a croitoriei. Multe rochii in culori deschise, cu linii de cele mai multe ori fluide, vaporoase dar in acelasi timp feminine si senzuale, asa cum putem intalni deseori la Elena Udrea. Sau suprapuneri de materiale neconventionale in tonuri salbatice, glamour-sexy, obsedante, precum putem remarca la constantele aparitii ale Elenei Basescu in public.

Altfel spus, noua colectie de primavara-vara 2008 dorinnegrau te indeamna la o evadare din lumea reala, incadrata in tipare comune si sabloane obisnuite, la o aventura cum nu se putea mai teribilista prin jungla amazoniana, mult mai misterioasa, palpitanta si inconjurata de un farmec continuu.

Daca mai tot ce se creeaza acum in materie de design vestimentar se indreapta spre clasic rafinat, foarte comod si practic, Negrau da o cu totul alta nota creatiei sale imbinand si asociand materialele naturale suta la suta cu piese neconventionale prea putin intalnite sau chiar rar intalnite la ceilalti creatori de moda.

SAFARI, noua colectie a lui Negrau pentru urmatorul an reprezinta efortul cumulat de acesta in decurs de 4 - 5 luni de munca intensa - iar asta in conditiile in care informatiile din domeniu sosesc din timp, de aici plecand practic si respectul acestuia fata de clientii si partenerii sai. Este un vis creat in timp, pe care designerul roman l-a vazut transpus in aceasta directie, noua sa colectie de haine pentru sezonul cald a lui 2008.

Negrau face o singura referire cu privire la asemanarile noii sale colectii cu tendintele internationale din moda: „Ma identific cu moda amerciana motiv pentru care am ales sa fiu prezent la targurile lor si, de ce nu, sa deschid un show-room dorinnegrau pe Fifth Avenue...Americanii sunt de fapt cei care dau primele semnale in moda, pe care mai apoi italienii le valorifica ca si cum ar fi ale lor, si ma refer la colectii pentru sezonul urmator”.

Pentru Negrau moda reprezinta o haina cool care se poate purta usor si imediat, asa cum de altfel in toate creatiile sale se simte respiratia unui aer proaspat, atent documentat dar si faptul ca marca dorinnegrau, ca si casa de moda, trezeste permanent senzatia ca te afli intr-o cu totul alta lume.

Unicul distribuitor al marcii dorinnegrau in Bucuresti este compania ZEBRA, al carui show-room poate fi gasit pe Calea Victoriei.