Scoala lui Oianu – noi serii de cursuri

Scoala lui Oianu – noi serii de cursuri

"Concret, ceea ce vrea Oianu sa faca este sa raspunda unei nevoi acute a pietei, aceea de tehnicieni, de oameni care sa cunoasca mestesugul facerii hainelor in profunzime." Amelia Turp Balazs, "Scoala lui Oianu, creatoare de caractere profesionale", Dialog Textil, noiembrie 2011

In perioada imediat urmatoare, la Centrul de Design, va da startul unei noi serii de cursuri de design vestimentar contemporan, initiate si sustinute de catre Adrian Oianu.

Cursuri Adrian Oianu

Astfel incat, pe langa sesiunile de design vestimentar contemporan, sunt o a 2-a editie de "Style of Fashion Abroad" la Paris, dar si un nou tip de cursuri - "Design vestimentar contemporan valoros. Istoria artei si a modei."

CURSURI DE DESIGN VESTIMENTAR CONTEMPORAN

- SESIUNEA MARTIE/SEPTEMBRIE 2012 -

Avand ca tematici de studiu: tipar, drapaj, silueta, flat-sketch si storyboard, aceste cursuri se apleaca exclusiv catre partea tehnica, de executie a designului vestimentar, concretizandu-se ca o unealta pentru un tanar designer si pentru cei ce isi doresc sa se dezvolte, din pasiune, in aceasta directie.

Adrian Oianu, cursuri de design vestimentar

"Alaturi de mine veti invata partea tehnica - cum sa folosesti drapajul, tiparul si flat sketch-ul ca instrumente pentru a-ti controla ideea si pentru a o duce la bun sfarsit, intr-o piesa de design. La sfarsitul zilei, aceste cursuri sunt un control al calitatii designului tau. "
Adrian Oianu despre Cursurile de design vestimentar.

CURSURI "STYLE OF FASHION ABROAD PARIS"

- MAI 2012 -

"Style of Fashion Abroad" reprezinta un proiect pe care designerul Adrian Oianu l-a initiat in mai 2011.
Astfel, in prima sesiune de “Style of Fashion Abroad Paris”, 12 persoane inscrise in proiect au avut parte de una dintre cele mai interesante experiente culturale organizate in

Romania. Cursul "Style of Fashion Abroad" are o orientare interactiva si aplicata, fiind o escapada culturala inedita, fara a se cere o anumita treapta de experienta in procesul invatarii designului vestimentar.
Din itinerariul sesiunii la Paris, mentionam: vizite la cele mai importante muzee, expozitii de arta si moda, concept store-uri si obiective arhitecturale. Discutiile vor fi studii de forma, proportii, culoare, ornamentica si cum folosim aceste elemente ca inspiratie si aplicare in designul vestimentar contemporan.

De asemenea, sesiunea "Style of Fashion Abroad" Paris va cuprinde si o vizita la L'Institut Français de la Mode (IFM Paris), la diferite departamente din cadrul institutului.

SEMINARII "DESIGN VESTIMENTAR CONTEMPORAN VALOROS. ISTORIA ARTEI SI A MODEI"
Avand ca data de inceput sfarsitul acestei luni, Adrian Oianu a pregatit o sesiune cu un format diferit - "Design vestimentar contemporan valoros. Istoria artei si a modei".

Aceste seminarii se intind pe perioada a 3 luni si au, de data aceasta, un public target mult mai larg.
Bazandu-se pe documentarea pe care Adrian Oianu a facut-o in ultimii 10 ani de activitate, seminariile sunt o perspectiva si analiza proprie asupra a ceea ce inseamna design vestimentar valoros. Aceasta arhiva, impreuna cu orele de istoria artei si a modei, vin sub forma unui pachet de informatii ce vor ajuta la dezvoltarea unui stil personal, a deprinderilor de stilizare si evaluare corecta a unei piese vestimentare.

Scoala lui Oianu - noi serii de cursuri

"Cum imi place sa gandesc ca va fi: va urcam pe bicicleta, va tinem putin de ghidon pana cand prindeti curaj si va dam drumul. De aici, 90 % dintre voi vor indrepta ghidonul si vor merge singuri…" Adrian Oianu

Pentru mai multe informatii despre fiecare dintre cele trei cursuri si inscrieri, e-mail la catrinel.chiriac@gmail.com

Adrian Oianu PR Team:
catrinel.chiriac@gmail.com | andreea.inankur@gmail.com

Etichete pentru : Adrian Oianudesign vestimentarcursuri de design vestimentaroianu

Comentarii Scoala lui Oianu – noi serii de cursuri

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off