Secretele unui par puternic

  • 04.11.08
  • 548

Ben Skervin, stilistul head&shoulders iti dezvaluie secretele unui par puternic si ale unui scalp cu aspect sanatos


1. Ofera-i parului tau cel mai bun start! Radacina parului se aseamana foarte mult cu cea a unei flori - are nevoie de condiţii optime de crestere pentru a fi puternica şi sanatoasa. Un scalp cu aspect sanatos ofera parului un punct de plecare optim. Noua formula cu vitamina E si minerale a lui head&shoulders hairfall defense, actioneaza ca o bariera protectoare pentru scalp, asigurand astfel hidratarea optima a acestuia si rezistenta la factorii de agresiune externi.

2. Ingrijirea parului se aseamana cu ingrijirea pielii! Daca ai tenul uscat, folosesti produse speciale; este important ca si in cazul scalpului sa faci la fel. Spalandu-te zilnic cu head&shoulders hairfall defense iti vei proteja parul de matreata si ii vei reda scalpului echilibrul necesar pentru ca parul sa creasca puternic de la radacina.

3. Ingrijirea care iti reda increderea in tine! Parul cu un aspect sanatos, fara matreata, este premisa unei zile minunate: te ajuta sa te simti in largul tau, sa te apropii de ceilalti, sa fii in centrul atentiei. Protejandu-ti scalpul si parul cu head&shoulders hairfall defense, vei scapa de matreata si de aspectul neingrijit al parului, care te impiedica sa te apropii de ceilalti.

4. Parul este cel mai important accesoriu! Sa ai parul deteriorat e ca si cum ai purta o pereche de pantofi rupti - lasa impresia ca nu ai grija de tine. Transforma parul in atuul tau, acordandu-i ingrijirea de care are nevoie. Nu ti-l prinde cu obiecte care il pot deteriora, rupandu-l sau afectand structura firului de par chiar in zona radacinii. Nu folosi niciodata elastice de prins parul, pentru ca il vor rupe. Daca parul tau se incurca mai mereu, foloseste un pieptene cu dintii rari pentru a reduce degradarea lui – atunci cand este ud, piaptana-l usor, incepand de la varfuri catre radacina, pentru a evita ruperea. Oferindu-i cea mai buna ingrijire, parul va deveni cel mai remarcat accesoriu, iar tu vei fi mereu in centrul atentiei.
Poti incerca diferite stiluri de coafura, tinand cont de forma fetei tale – daca forma fetei este patrata, o carare intr-o parte iti va da un aer retro foarte chic; daca ai fruntea mai lata, vei fi foarte trendy cu un breton lung, pana in dreptul ochilor.

5. Opriti caldura! Stilul de viata al femeii moderne o forteaza sa apeleze la modalitati rapide de aranjare a parului – bigudiurile incalzite sau foehnul cu aer foarte cald – care, folosite zilnic, deterioreaza foarte tare parul. Merita sa investesti intr-o placa ceramica de intins parul – mai eficienta decat o varianta mai ieftina, pentru ca are o actiune delicata asupra parului. Foloseste-o pe parul ud, protejat de un produs special impotriva efectelor negative ale caldurii, pentru a reduce deteriorarea.

6. Volumul la maxim! Coafurile cu volum sunt foarte sexy! Insa daca ai firul subtire, este foarte dificil sa obtii volumul mult dorit. Pentru a obtine coafurile pe care ti le doresti trebuie sa ai o baza buna – un scalp cu aspect sanatos si un par puternic.

7. Opteaza pentru o perie de calitate! O perie de calitate este mai scumpa, insa merita sacrificiul. Periile din par natural actioneaza mai delicat asupra parului si scalpului tau, reducand perioada de uscare – si deci deteriorarea cauzata de caldura. Ca regula generala, cu cat parul tau este mai lung, cu atat peria trebuie sa fie mai mare.

8. 75% uscare , 25% finisare! Este foarte important sa iti usuci parul in 2 pasi: mai intai il usuci cu foehul la o putere mai mica, tinandu-l la o distanta mai mare, dupa care, cand este doar putin umed, finisezi fiecare suvita cu ajutorul periei. Astfel, vei minimaliza deteriorarea provocata de caldura.

9. Fara ticuri! Ori de cate ori te joci cu degete prin par sau cand incerci sa elimini senzatia de mancarime a scalpului, poti deteriora cuticulele parului, cauzand astfel ruperea firului. Incearca, asadar, sa-ti plimbi degetele prin par doar atunci cand trebuie sa-l aranjezi.

10. Atentie la culoare! Scalpul cu probleme si firul de par subtire duc la uscarea parului, proces accentuat si de vopsire. Pentru a preveni acest lucru, poti opta pentru suvite in locul vopsirii parului in intregime. Daca ai parul inchis la culoare, nu-l deschide prea tare pentru ca risti sa-l deteriorezi.

Etichete:

balsam de buze colagen spf melanina ph por penseta hidratare fuste mini rochii seara mini Miss Sixty new york New York Fashion Week 2009 Mercedes-Benz New York Fashion Week fuste din denim rochii tricotate pantofi oxford tinuta perfecta pentru orice ocazie kimono tiffosi toamna in creion colectii ceasuri barbati swatch concurs Meli Melo - Paris accesorii fantezie forme geometrice celulita unghii false discount Marilyn Monroe tipuri de silueta botine de sezon adidas by Stella McCartney adidas stella mccartney Missoni Dolce&Gabbana onduleuri par lung coada de cal springfield stil urban febra Vogue tonic 2012/2013 lanvin colectia toamna/iarna 2012-2013 lanvin Alber Elbaz cizme noua colectie bergamota petrecere tendinte machiaj toamna-iarna 2012/2013 tinuta office tinuta business office cancer cancer de col uterin cancer de col haine american targ yard sale camasi barbati tricouri barbati noile tendinte in coafura moda anilor 60 barbati moda barbati bsb anii 80 moda barbati lenjerie intima sexy police plaza romania mall chanel parfum sacoor brothers takko iasi designeri tineri designeri iasi magazine debenhams cluj magazine lenjerie triumph rochii de mireasa romania muzica Eva Longoria piele uscata dermatita atopica dresuri shopping halloween campanie haute-couture garnier catalin botezatu lucian broscatean Cristian Samfira pret a porter jean paul baby doll rochie rochie rosie cu dantela debenhams moda regim Adrian Oianu moda romaneasca paris cea mai bine imbracata femeie femeie colanti adesgo premiu moda anilor 60 femei cuticule matreata vitamina e crestere sanatoasa