Senzualitate si inovatie la Targul International de Lenjerie de la Paris

  • 07.02.08
  • 576

Salonul a fost organizat in 7 sectoare: ETERNITE (corsetarie), ICONE (designeri), JOUR APRES NUIT (lenjerie de noapte), IDEAL (barbati), SPICY GARDEN (tineri creatori), SPICY BOUTIQUE (accesorii) si GRAND JEU (maiouri si colanti) .Temele prezentate in Sectiunea Froum “Best-Off” au fost Pleasures and Craft (remodelarea formelor cotidiene prin fantezie si inovatie), Bio Creation (folosirea materialelor « environemental friendly», Neo Futurista (un spirit sportiv, ultra-contemporan, inspirat din mediul urban, cosmopolit) si Tendinte Masculine (o explozie de inspiratie si expresie).
Fiecare zi a Salonului a cuprins o conferinta pe una dintre temele de interes major ale domeniului modei, conduse de specialistii consacrati. De la ultimele stiri, la intrebarile despre marca si pana la specificul fiecarui produs in parte, Salonul a oferit vizitatorilor sai informatii si sfaturi practice pentru mentinerea standardului inovativ, precum sistemul de franciza.  
Parisul si-a respectat statutul de capitala europeana a glamour-ului si a fost centrul de interes al lunii pentru vizitatori din Italia, Germania, Belgia, Spania, Rusia, Noua Europa dar si Orientul Mijlociu, Japonia, Correa de Sud sau S.U.A. Cresterea cu peste jumatate a numarului de vizitatori certifica statutul de trend-setter al Salonului de la Paris.
Jolidon a participat la Salonul International de Lenjerie cu marcile Jolidon, Infiore, Chiaro di Luna si Prelude alaturi de cele mai mari branduri de lenjerie din lume.
La cea de-a zecea sa participare consecutiva la Salonul International de Lenjerie de la Paris, Jolidon a lansat noua colectie Toamna/Iarna 2008-2009 intr-un format inovator. Prezentarea acestei colectii a avut loc in cadrul propriilor standuri, desfasurate pe o suprafata de peste 200 mp, chiar in centrul de greutate al evenimentului, vis a avis de renumitele marci Chantelle, Passionata, Rosy sau Simone Perele. Standul Jolidon a fost pe parcursul celor 4 zile cel mai bun exemplu al spiritului de avangarda in fashion lingerie. Jolidon a fost una din cele numai 8 firme care au avut permisiunea sa organizeze parade la propriul stand. Show-urile Jolidon s-au evidentiat prin abordarea originala si indrazneata, explozia de extravaganta si dinamismul prezentarilor. Zilnic, 5 parade au promovat noua colectie, combinand dansul si ritmurile muzicii beat moderne cu senzualitatea lenjeriei. O surpriza placuta a constituit-o lansarea cu acest prilej a marcii Jolidon Clandestine, un alter ego al femeii sofisticate, moderne, constienta de dualitatea emotilor si pasiunii, rebela in secret, misterioasa in viata privata si provocatoare la extrem. Tot cu aceasta ocazie, Jolidon a re-lansat si brandul Prelude, care a beneficiat pentru prima oara de un stand propriu, in zona dedicata marilor designeri si lenjeriei sofisticate, de lux.
Intr-un stil diferit, Prelude a impresionat prin standul realizat in maniera rococo si prin produse de top, puse in valoare de combinatiile surprinzatoare de culori si materiale, de stralucirea cristalelor Swarovski si de atmosfera aristocratica. Prelude si-a reafirmat propriul mesaj : lenjerie premium pentru femeia printesa, delicata si puternica in acelasi timp, intotdeauna eleganta si foarte feminina.

Etichete:

bio por crema de zi nivea nivea crema de noapte emolient spf demachiant blond roscat trucuri colectie noua colectie printuri outlet shopping online discount rochii outlet haine de lux online haine online magazine online talie de viespe rochii tip tricou ph tonic Vivienne Westwood ghete toamna iarna garderoba trendy bluze forme geometrice bluze de toamna designeri avanpremiere Ludmila Corlateanu sectia moda Dorin Negrau safari tinaR placi de intins parul Miss Sixty machiaj de toamna tinute stil rock stil rock Lucian Rusu Dan Andrei rimmel london fond de ten concurs wellaton Fudge tipuri de silueta wilhelmina arz agnes toma moda romaneasca incaltaminte romaneasca 2007 manichiura unghii alb negru manichiura french sutien secret mei C&A sani magazine c a Marian Palie Adrian Oianu oianu promotii festival film Christian Louboutin Wella hairstyling gala wella magazine debenhams cluj springfield magazine debenhams in romania stil urban parfumuri rare apa termala hidratare ten normal ten uscat cadouri de craciun cadouri.cadouri de craciun weekend dans bluze din lana romania brazi de craciun targ craciun targ de craciun fotoimbatranire protectie solara sebum crema decolteu tratament cosmetic autobronzant produse de infrumusetare hanorace rihanna campanie reduceri copiii Salvati Copiii puncte negre rochii seara mini rochii de mireasa italia Alexandru Ciucu luna de miere Madonna ingrijire personala botox brand italian rochite de vara make up nick barna make-up artist cuticule tampon derma genese crema de zi produse de ingrijire a pielii gama derma lasting finish ruj lasting finish rimmel