Sfaturi si sugestii pentru cumparaturile online

  • 18.10.07
  • 3369

Nu ai timp pentru sesiuni de shopping prelungite, oferta din magazine nu este tocmai pe placul tau, ti-ai dori sa ai acces si la alte magazine care nu au reprezentanta in Romania sau in orasul tau?
Iata cateva aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi online.
1. Verifica intotdeauna tabelul de masuri, pentru a nu avea surprize. Daca ai de ales intre doua masuri, alege-o intodeauna pe cea mai mare.
2. Aboneaza-te la newsletter-ul magazinelor online respective, pentru a afla prima despre noile colectii si despre reduceri.
3. Verifica daca poti returna produsele si care sunt conditiile, pentru ca unele magazine impun anumite cerinte ce nu pot fi respectate.
4. Costurile de livrare sunt destul de mari, mai ales daca vei comanda din afara, asa ca poti face comanda impreuna cu cateva prietene pentru a se imparti tariful. Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui sa le faci este sa cauti informatii referotoare la taxele de expediere.
5. Inainte de a iti alege produsele preferate, verifica daca magazinul respectiv livreaza si in Romania.
6. Verifica si sectiunea de reduceri a site-urilor (sale/clearance). Discount-urile sunt semnificative.
7. Verifica modalitatea de plata si cardurile acceptate.
Iti venim in ajutor si cu o lista a catorva dintre cele mai importante.

 

Magazine online din Romania si din afara tarii:

Magazine din Romania:

JadeAlliance.ro – aici vei gasi bijuterii fashion, de lux, atat pentru femei, cat si pentru barbati.
TaraFashion.ro
– haine pentru femei, copii, femei insarcinate, accesorii si incaltaminte.
Papucei.ro
– incaltaminte si accesorii realizate de designer-ul Angela Vasiliu.
Lush.ro – produse cosmetice handmade
FashionGuru.ro – bijuterii atat pentru femei, cat si pentru barbati.
Just4Girls.ro – lenjerie intima Dreamgirl; masurile variaza de la S la XL

Magazine din afara

Victoriassecret.com – magazinul online al unuia dintre cele mai importante branduri de lenjerie intima. Iti recomandam sa te abonezi la newsletter, pentru ca vei afla din timp despre reducerile periodice. In plus, poti comanda gratuit catalogul lor, pe care il vei primi prin posta in scurt timp.
Yoox.com – intr-un singur loc vei gasi haine ale celor mai importanti designeri. Oferta este extrem de variata, dar preturile sunt pe masura.
neimanmarcus.com – haine, accesorii, bijuterii, produse cosmetice, parfumuri intr-un singur site. Momentan, nu se pot face comenzi online din Romania, dar poti suna la numarul 1.972.556.6011 pentru a plasa comanda. Daca vrei sa te asiguri ca vei face alegerea potrivita, un consultant te poate indruma.
Bluefly.com – aici vei gasi haine si accesorii ale designerilor, dar vei beneficia de reduceri mari. In sectiunea Clearance, vei gasi si haine ale unor branduri renumite la preturi sub 100$.
stevemadden.com – aici vei gasi pantofii visurilor tale. Si daca nu ii gasesti, atunci ti-i poti crea, alegand optiunea design your own. Vei gasi si rochii si accesorii.
landsend.com – Daca iti place un model, dar ai dori sa faci cateva modificari sau masura ta nu este disponibila, ai posibilitatea de a face schimbarile pe care le doresti.
haburi.com - magazin online tip outlet


In plus, shopping.yahoo.com iti pune la dispozitie un ghid al magazinelor online. Alegi tipul de produs, brandul si eventual limitele de pret si ti se vor prezenta produsele potrivite. Singura problema este ca trebuie sa verifici daca magazinele care comercializeaza produsele respective livreaza si in Romania.

Trebuie de asemea sa intri pe amazon.com