Stiu ce vei purta vara aceasta: 5 piese cheie, realizate de designeri romani

  • 08.05.14
  • 3438

Ca pasionate de moda ce suntem, este jobul nostru sa descoperim designeri si colectii noi. Asa trecem in revista, pentru ca suntem o revista, care sunt trendurile, ce se poarta si ce nu se mai poarta. Dulapurile si vitrinele sunt pline de haine cool sau mai putin cool, la fel si facebookul, instagramul si tumblrul. Motiv pentru care am facut un platou cu cele mai cool haine si accesorii gandite de designerii romanii in care sa te pozezi toata vara. Scena modei romanesti este destul de fresh si vibranta si, in curand, va deveni, speram noi, un punct de referinta in intreaga lume.


OOchelarii rotunzi, din lemn de fag, cu elastic colorat, de la OO - arata spectaculos, te fac sa vezi lumea mai vesela prin ei si dau extrem de bine in pozele de instagram, cu sau fara filtru. 

Stiu ce vei purta vara aceasta: 5 piese cheie, realizate de designeri romani
Ochelarii costa 85 de lei si ii poti comanda de aici OO

Tricouri cu imprimeuri pop art de la Murmur Cum suntem intr-o relatie serioasa cu tricourile, uite unul dintre motivele pentru care ne place Andreea Badala: creeaza lucruri care ne fac sa zambim. Iar aceste tricouri in culori pudrate cam asta au facut. Ia-ti tricoul cu imprimeu ludic aici sau la pachet si poarta-l oriunde te-ai duce.

Stiu ce vei purta vara aceasta: 5 piese cheie, realizate de designeri romani

Daca vara ta ar fi un lookbook, ar arata exact ca in bluzele facute de Katia Guzun. O vara infinita cu mare, soare, plaja cu nisipsi palmieri sub care sa dansezi.

Stiu ce vei purta vara aceasta: 5 piese cheie, realizate de designeri romani


Borsete cu imprimeu fresh de la Bumbag  - cele mai cool si utile obiecte care s-au inventat vreodata. Imagineaza-ti scenariul in care esti la un festival si tot ce iti doresti este sa dansezi, insa nu poti renunta la telefon, bani, chei. Atunci legi borseta in talie, pui in ea tot ce iti trebuie si iti vezi de ale tale. 

Stiu ce vei purta vara aceasta: 5 piese cheie, realizate de designeri romani


Genti si plicuri din piele, de purtat o viata intreaga. Ramanem tot in zona accesoriilor cu dichis pentru ca trebuie sa faci cunostinta cu Vegmade, un proiect care la prima vedere ai zice ca nu este din Romania. Dar este, si face o treaba care merita toate likeurile de pe facebook.

Stiu ce vei purta vara aceasta: 5 piese cheie, realizate de designeri romani


Etichete:

Zara Bershka Stradivarius magazin online massimo dutti online oysho zara online zara magazin online retsina preparate sofisticate restaurant mediteranean fructe de mare stil scandinav sandale pantofi ecco pantofi ECCO Primavara/ Vara 2014 tendinte pantofi primavara 2014 bsb imprimeuri florale tendinte 2014 detalii metalice imprimeuri etnice printuri grafice printuri tropicale bijuterii supradimensionale detalii sporty imprimeuri college pantofi moda de strada selfie selfeet shoefie social media jeans Lee Cooper jeans skinny jeans boyfriend jeans straight Corina Vladescu broderie bumbac aerat kilograme in plus cura de slabire diete coafuri tendinte coafuri 2014 tendinte coafuri primavara 2014 coafuri 2014 costume de baie 2014 tendinte costume de baie costume de baie victoria's secret 2014 cosmetice frumusete sanatate dermato cosmetice argan depilare ceara alba benzi depilatoare perle de ceara depilatoare loreal imaginea loreal zoe saldana ambasador l'oreal h m alexander wang coachella dove deodorant culori Dove Invisible Dry antiperspirant spray antiperspirant filme filme fashion the great gatsby tinute de vara garderoba tendinte vara 2014 tendinte vara 3d printing laser cutting architecture in fashion campanie contraceptie rochii de seara rochii elegante rochii dantela rochii scurte cristallini culoarea anului baby blue bijuterii bijuterii cu pietre semipretioase alina predoiu madalina dorobantu pas du tout the place parfum apa de parfum apa de toaleta hamuri de piele alexandra abraham incubator107 machiaj harajuku machiaj conteporan cultura japoneza machiaj make up ochelari de soare Murmur andreea badala ochelari rotunzi katia guzun borsete bumbag