Sutienul pentru fund

  • 30.11.07
  • 995

Epoca Pamela Anderson a incetat, iar obsesia pentru sani incepe sa fie inlocuita incetul cu incetul de obsesia pentru un posterior cat mai indraznet. De aceea, designeri mai mult sau mai putin renumiti cauta modele de haine care sa puna in evidenta posteriorul. Ultima gaselnita este sutienul pentru fund.
Designerul Gill Milligan s-a gandit sa inventeze jeansii adaptati tipului de fund. Sistemul Sweet Cheeks Fit, brevetat de Gill este disponibil momentan doar pentru “cupe” A si B. Ideea i-a venit ca urmare a dificultatii gasirii unei perechi de blugi care se potrivesc perfect.
Se gasesc numeroase modele de jeansi in magazine, care de care mai interesante, dar niciunul dintre branduri nu ia in considerare si formele femeilor. Fiecare este diferita, iar marimile standard nu fac decat sa ascunda forma naturala a fundului.
Cui i se potrivesc masurile A, B si C? Gill a dat cateva exemple. Christina Aguilera, care este mai slabuta (sau cel putin era in urma cu cateva luni) ar putea purta o “cupa” B. Lui Cameron Diaz i se potriveste cupa A, iar lui Beyonce i se potriveste cupa C.
Designerul este din Sydney si probabil va mai dura ceva timp pana cand va reusi sa impuna pe piata internationala modelul cupelor pentru posterior.