TOP EXPO CRACIUN 2007 - Targul cadourilor de Craciun

  • 20.12.07
  • 894

Expozitia va avea loc in Bucuresti, la Sala Polivalenta, in perioada 19-22 decembrie 2007 si este un targ general de bunuri din toate domeniile adecvate sarbatorilor de iarna. Vizitatorii au ocazia sa completeze cumparaturile de Craciun cu participarea la concertele rock organizate la Sala Polivalenta.
Organizatorii au deosebita placere de a va invita sa participati la TOP EXPO CRACIUN 2007, in calitate de expozanti sau de vizitatori. Targul se adreseaza publicului larg, care doreste sa ofere cadouri celor dragi si sa le aduca in case spiritul sarbatorilor de iarna. Sacul lui Mos Craciun se poate umple aici cu toate cele dorite de copii, dar si de adulti.
Am ales ca loc de desfasurare a evenimentului Sala Polivalenta, pentru conditiile deosebite si localizarea ce faciliteaza accesul vizitatorilor. Expozantii si vizitatorii au la dispozitie gratuit peste 1000 de locuri de parcare. Pentru acces, vizitatorii beneficiaza de multiple linii de transport in comun.
Tematica. Articole pentru copii, jucarii, cadouri si suveniruri, bijuterii, ceasuri, cosmetice, parfumuri, decoratiuni de Craciun, obiecte de arta, moda, imbracaminte, incaltaminte, lenjerie, marochinarie, blanuri, haine din piele, bauturi fine, accesorii pentru fumatori, dulciuri, audio-video, electrocasnice, telefoane si accesorii GSM, computere si accesorii IT, articole sportive si de agreement, accesorii auto-moto, scutere si miniatv-uri, banci, asigurari si credite, carti, edituri, presa si publicatii.