Telefoane mobile in voga

  • 19.06.08
  • 2216

Telefoanele mobile fashion au castigat din ce in ce mai mult teren in fata celor clasice in ultimii ani. Colaborarea dintre producatorii de telefoane mobile si case de moda cu renume mondial a devenit o importanta sursa de venituri pentru ambii parteneri.

Daca in momentul aparitiei lor publicul tinta era format exclusiv din casele sociale cu venituri superioare, in 2008 exista oferte pentru toate buzunarele.

 


Samsung Armani
La sfarsitul anului trecut a fost lansat terminalul celor de la Samsung, al carui design a fost realizat de Giorgio Armani. Telefonul combina tehnologia avansata a celor de la Samsung cu un design elegant, specific casei de moda Armani.

 

Telefonul, de dimensiunea unui card de credit si gros de 10.5 mm, emite vibratii usoare la atingerea  touchscreen-ului. Alte specificatii tehnice: camera 3.2 MP, tonuri polifonice, 6h durata de convorbire, player  multimedia, tehnologie bluethoot stereo. Pret: 1559 RON.

 


LG KF150


Lansat in martie 2008, terminalul de tip slider LG KF150 are o grosime de numai 10,9 mm, camera de 3MP cu autofocalizare, tehnologie "Interactive Touch Lighting" datorita careia se lumineaza mai multe butoane in functie de aplicatie. Vibratiile si LED-urile reactioneaza la simpla atingere. Cu un design minimalist si un pret de 1170 RON, telefonul reprezinta varful de lance al liniei fashion a producatorului LG in 2008.


Nokia 8800 Sapphire Arte


Producatorul finlandez are mai multe linii fashion, care nu renunta insa la tehnologia avansata. Printre colaborarile de lux ale firmei se numara cea cu Ferrari, aparat ce ajunge insa la zeci de mii de euro. Nokia 8800 Saphire arte este o adevarata bijuterie ce combina arta si tehnologia, telefonul beneficiind de dotari superioare liniei din care face parte, 8800. Capacitate de stocare de 1GB, camera foto de 3 MP cu autofocalizare, tehnologie 3G si giroscopul sunt noutatile aduse de 8800 Saphire Arte. Carcasa de otel si safirele care impodobesc zona controller-ului D-Pad vin la un pret destul de prohibitv : 3900 RON.
Cu preturi incepand de la 1000 RON, linia Prism este varianta fashion accesibila a celor de la Nokia.


Sony Ericsson Black Diamond


A fost creat de designer-ul industrial Jaren Goh si au fost fabricate doar 5 bucati, Black Diamonds este mai mult un concept. Cu o camera de 4 MP, suport EDGE, procesor Intel Xscale de 400 Mhz, conectare WiFi la internet, player media incorporat cu functia "juke box", telefonul atrage prin designul geometric de ultima generatie. E confectionat din titan policarbonat si accesorizat cu diamante. Sony Ericsson S500i reprezinta una dintre cele mai avantajoase variante fashion existente pe piata. E deosebit datorita temelor de meniu ce se modifica in ton cu anotimpurile, la apusul soarelui sau la inceputul unui weekend. Are slot pentru card, aplicatia walkman 2.0, camera de 2MP, 9h durata de convorbire. Si costa doar 630 RON.

Gresso Sol si Luna, ultimele modele din colectia Avantgarde Steel

Cele mai noi modele ale producatorului rus Gresso sunt realizate din lemn negru african vechi de 200 de ani, cu ecran din cristal de safire de 42k, taste din titanium. Ambele sunt smartphone-uri care au la baza Windows
Mobile 6 Standard. Pret: 3500 Euro.

Informatii oferite de dl Mihai Nenciu, New Business Director Cel.ro, magazin online de IT&C si electrocasnice.

 

Etichete:

hidratare par uscat por standarde de frumusete make-up artist premiu talie de viespe rochita roz ph albastru cobalt noile tendinte in coafura haine american moda anilor 60 barbati colectii de primavara arta bijuterii din aur expozitie rochite de vara forme geometrice copiii incaltaminte copii noua colectie de incaltaminte deichmann tratament pentru par vopsit. wella tratament par vopsit wella professionals tratament par wella professionals tratament pentru par vopsit tratament Bucuresti new york street fashion urban urban style tonic lenjerie intima body roz lenjerie body roz maieuri alergie apa termala paraben vitamina e nu skin dermocosmetice aloe vera celulita colagen elastina jojoba musetel bio tonifiere ce mai buna femeie produse de ingrijire a corpului stil urban cuticule produse bio mihaela glavan ghete tricouri polo adidas by Stella McCartney tinuta perfecta pentru orice ocazie oxette constanta oxette romania magazine fashion bucuresti brand italian nara camicie romania nara camicie mall Miss Sixty plaza romania esprit romania alina gheorghe rochite paiete shopping concurs salveaza sutien secret modele de ochelari de soare vopsea-crema vopsea de par wella wellaflex vopsea wella vopsea de par de la wella tendinte coafuri otto hermann otto coafuri sani lux Missoni missoni romania studiu celine dion Dolce&Gabbana magazin look romani maria lucia hohan designeri romani arta contemporana designeri carmen secareanu lena criveanu moda romaneasca canda lanvin coada de cal retinol tegument regim regim alimentar Nichi Cristina Nichita business casual femei rochite de ocazie vouchere vouchere de cumparaturi sony walkman