Tendinte primavara/vara 2015: Tot ce trebuie sa afli

  • 15.01.15
  • 2802
 Ghid al tendintelor de primavara/vara 2015 pentru incaltaminte, genti, rochii, jachete si accesorii

Cu fiecare sezon nou asteptarile noastre fashioniste cresc si cresc, iar noile colectii sunt din ce in ce mai inspirate. Si, cum trendurile incep sa se contureze, stim la ce sa ne asteptam in noile sezoane, putem sa intuim cam in ce directie merg asimetriile, ce culori si texturi se vor purta, cam tot ceea ce inseamna catwalkul de la an la an. Cumva moda devine destul de previzibila in timpurile aceastea.

Pentru primavara/vara 2015 mizeaza pe stiluri romantice, care te vor duce inapoi in timp si detalii delicate care iti vor taia respiratia. Lookurile fresh si sporty, cele feminine, dar si influentele androgine sunt preferatele designerilor din acest sezon. In ceea ce priveste tesaturile, de data aceasta, vor face furori cele de lux. Fii all in, dar alege sa porti ceea ce iubesti. Ca de fiecare data, suntem aici sa te inspiram, sa te informam, nu sa dictam.

Vom actualiza ghidul cu noutati in fiecare luna, asa ca aboneaza-te la newsletterul nostru sau urmareste-ne pe facebook pentru a fi mereu prima care afla noutatile!

Tendinte primavara 2015

70's mood

Am simtit detalii si influente usoara in sezoanele trecute, insa in primavara anullui 2015, influentele anilor '70 vor inflori in toate modurile posibile. Bucurie pentru nostalgice! Desi subtil, influentele hippie se intalnesc cu cele moderne, formand o armonie perfecta: 
 
Tendinte primavara/vara 2015: Tot ce trebuie sa afli
Sursa Foto Gucci Facebook

Boem Romantic

Nu suntem straini de farmecul tinutelor moderne-boeme, dar nu putem sa nu bagam de seama lookurile propuse pentru primavara lui 2015. Cand siluetele boeme sunt reintrepretate, avand o alura super romantica. Astepta-te la o avalansa de tesaturi flowy, irezistibile, feerice: 
 
Tendinte primavara/vara 2015: Tot ce trebuie sa afli
Sursa foto ALBERTA FERRETTI - official page

Denim luxe

Denimul devine un material luxos in primavara lui 2015. Pe langa versatilitatea de care dispune, denimul este reinterpretat, impodobil, prespalat, integrat in siluete lady. Nu este niciun dubiu ca denimul va ajunge high-fashion in 2015:
 
Tendinte primavara/vara 2015: Tot ce trebuie sa afli
Sursa foto Sonia Rykiel Facebook

Croieli androgine

Ca si cum ar echilibra stilurile sofisticate feminine cu cele masculine, croielile androgine atrag atentia in primavara lui 2015. Influentele masculine nu au fost niciodata mai sofisticate si mai atractive ca acum.
 
Sursa Foto Prabal Gurung Facebook


Asimetrie laterala

Cand ziceam ca moda devine din ce in ce mai previzibila, ei bine, la asta ne refeream. Daca in sezoanele trecute am avut de-a face cu asimetrie in partea din spate a itemurilor, acum avem in lateral. Ceea ce le face sa para destul de senzuale. Puse in outfituri casual ori elegante, tivurile asimetrice sunt trendul sexy al primaverii.
 

Imprimeuri cadrilate

In orice sezon, imprimeurile cadrilate isi au locul lor, insa sezonul acesta este despre ele. Dau bine pe nuantele pastelate si in tonuri diluate, asta ca sa ai o vara nonsalanta.

Tendinte primavara/vara 2015: Tot ce trebuie sa afli 
Sursa foto ALTUZARA faceboook

Pielea intoarsa

Sezonul urmator, pielea intoarsa va avea parte de o revenire uimitoare, va poza ca un material luxos si se va regasi in cele mai sofisticate tinute. De la rochii, salopete, la jachete de inspiratie hippie-chic, pielea intoarsa va fi vedeta anul acesta.

 Tendinte primavara/vara 2015: Tot ce trebuie sa afli
Sursa Foto Derek Lam Facebook

Sporty Chic

Siluetele de inspiratie altetica sunt noile provocari din moda anului 2015. Pentru primavara aceasta, stilul sporty luxe capata noi valente, mai fresh si feminine, facand piesele sa para mult mai chic si subtile.
 
Tendinte primavara/vara 2015: Tot ce trebuie sa afli
Sursa Foto Lacoste Facebook