Tendintele in tunsori si coafuri prezentate de Wella

  • 02.12.10
  • 1465

Gala Wella 2010. Un show modern, contrastant, suprinzator. Un eveniment de tendinte in coafura, moda si stil unde si-au dat intalnire cei mai de vaza trendsetteri ai momentului. Pentru a sarbatori frumusetea si liniile de hairstyling pentru 2011.

Au defilat pe podiumul de la Rin Grand Hotel peste 100 de modele, designeri precum Andra Clitan, Cristian Samfira, Cristina Popovici, Lucian Broscatean, Elena Pasos Stanescu, peste 70 de hairstylisti, dar si artisti precum Alexandra Ungureanu & Crush sau Flamingo Boys & Girls.
Viitorul modei a intalnit creativitatea si inovatia in hair design. Pentru ca Wella Professionals considera ca e important sa lasi ceva mostenire pentru ziua de maine. ( Make your mark).

Unul dintre punctele culminante ale serii a fost intrarea in scena a trendurilor Wella pe 2011. Ele au fost puse in valoare in cadrul a doua show-uri de moda interactive – 10/ Diamonds si Schite - unde modelele au defilat alaturi de designerii vestimentari, dar si de creatorii coafurilor aflate in lumina reflectoarelor.

Pentru 2011, Wella Professionals stabileste 4 concepte in coafura: Lumina, Glamazon, Passionista si Polaris.

LUMINA

Este un trend bazat pe noile experiente, pe noile dezvaluiri. Lumina este inspirat de bogatia creatiilor experimentale, de designul senzorial si de arhitectura inovatoare.

Coafurile si tunsorile sunt asimetrice, precise. Pentru ca mai apoi sa se imbogateasca cu o tendinta futurista. Formele sunt pure, cu o fluiditate naturala gratie curbelor care pun in valoare fata. Feminin si sofisticat, parul se lauda cu o stralucire de oglinda. Nuantele LUMINA pleaca de la auriu si roze , trec prin argint, platina si ajung la aramiu.

GLAMAZON

Energia primara, naturala, transplantata in oras este sursa de inspiratia pentru acest look. Femei moderne, urbane, pasionate de natural.
Texturile suprapuse, de inspiratie tribala, si tonurile aurii dau tonul acestei frumuseti nealtoite. Exista o indrazneala in aceasta salbaticie controlata a parului care se combina cu volumul exagerat. Totul pentru a crea un impact de moment.

Femeia Glamazon e Leoaica. Un mix intre Bardot si femeia amazoana. Ea arata ca si cum ar fi crescut in plin soare, astfel incat mediul i-a schimbat culoarea si textura parului. Culoarea e inspirata de marouri bogate si blonduri spectaculoase din Amazon, accentuate de straluciri.

PASSIONISTA

Un trend inspirit de senzualitatea asertiva, de noile coduri de pasiune sofisticata. Asistam la declaratii de dragoste de un rosu vibrant. Traim cu pasiune.

Bucle sofisticate si valuri in cascada pentru a crea un efect elegant, plin de miscare si volum. Forma este controlata si definita, dar isi pastreaza feminitatea, seductia. Culoarea este si ea indrazneata si de impact. E o declaratie in rosu. Indraznet, puternic, pasional, vivace. Este un rosu pe care o anumita femeie vrea si il poate purta. E un rosu glamour, foarte sofisticat si intr-adevar sexy.


POLARIS



O eleganta feminina, noua, puternica apare odata cu noua definitie a charismei. Negrul devine o declaratie de culoare definitiva. Vorbim de un trend format din contraste. Care celebreaza puterea femeii si totodata indrazneala ei, femeia de cariera, femeia moderna, de azi, femeia are incredere in ea si ii place sa se conecteze la forta care zace in ea.

Taieturi precise, puternice pentru un look care s-a nascut din forme sculpturale si styling précis. Finisajele stralucitoare adauga look-ului un impact dramatic.

Culori foarte inchise si culori foarte deschise pentru coafuri grafice, abrupte.