Tinutele office ale toamnei prezentate de NICHI CRISTINA NICHITA

  • 18.09.08
  • 962

Pentru sezonul de toamna care se apropie cu pasi repezi, tendintele internationale vin cu propuneri dintre cele mai variate. Cele mai actuale noutati in sfera tinutelor business includ trendul de inspiratie masculina, ce aduce un omagiu femeii de cariera, si o reintoarcere la “noul lux”in vestimentatie- prin materiale, accesorii sau broderii. Noutatile pentru acest sezon vizeaza imprimeurile geometrice (dungile si carourile), precum si insertiile unor materiale pretioase (pielea si blana).


In aceasta toamna, NICHI va propune o reinventare a clasicului feminin, printr-o intoarcere la moda anilor '80. In sfera stilului business-elegant, NICHI CRISTINA NICHITA va propune prin colectia proprie cele mai noi tendinte ale toamnei. Care sunt cele mai in voga aparitii ale sezonului in colectia NICHI CRISTINA NICHITA? In primul rand, pantalonii cigarette cu pense in talie ori cei foarte largi si lungi, evazati, reprezinta must-have-urile acestu sezon. Sacourile si camasile urmeaza linia masculina la nivel de croi, avand un aspect office foarte riguros. In contrast, acest look business atat de serios este indulcit prin bluze extrem de feminine- din vascoza ssau matase naturala. Un element de accesorizare inedit pe care il puteti adopta la tinuta d-voastra este vesta- care poate fi combinata atat cu clasica camasa din poplin, cat si cu rochia office din jerse. Prin nenumaratele optiuni de asortare pe care le ofera, acest element de inspiratie masculina va fi un articol preferat al toamnei.


Fustele si taioarele, nelipsite din tinuta business, se regasesc si ele in colectia NICHI CRISTINA NICHITA. Conice sau drepte, fustele revin la talia inalta, ce se mentine de un sezon incoace, iar taioarele urmaresc linia corpului si prezinta accesorizari intense (curea ingusta in talie, detalii pretioase la rever sau mansete). Stilul office este pus in valoare printr-o tinuta riguroasa, dar extrem de chic, in virtutea unui rafinament subtil.


Materialele acestei toamne sunt stofele (uni sau cu imprimeuri), boucle-urile, blana si pielea (in insertii pe alte materiale). Cromatica sezonului rece pe linia business urmeaza linia culorilor inchise (negru, gri antracit), la care se adauga culorile naturale (maron, ocru, teracot, bej), si movul, un rasfatat al toamnei. Combinatiile de culori sunt permise prin accente de culoare in cazul accesoriilor- la o tinuta business sobra puteti asorta o esarfa, o poseta sau o bijuterie mai colorata, iesind astfel din anonimat.


Accesoriile sunt la loc de cinste in acest sezon- fularul poate fi asortat la orice tip de vestimentatie, si completat de manusi, baticuri si brauri late in talie. Ca elemente distinctive si de efect, intalnim nasturii metalici, in contrast cu materialul, vipustile si insertiile din piele. Posetele amintesc de rigurozitatea office- intalnim fie gentile supradimensionate plate, fie plicurile mari.


Pentru un look inspirat de garderoba masculina, va invitam sa vizionati colectia de toamna- iarna de la NICHI CRISTINA NICHITA pe site-ul www.nichi.ro, sau direct in magazinele noastre din toata tara. Veti regasi cea mai variata colectie de tinute business, pe care le puteti achizitiona separat sau intr-un outfit complet.