Top 10 bijuterii de Oscaruri!

  • 23.02.15
  • 1936

Diamante cu muuuulte carate, rubine, smaralde si safire, toate au stralucit de-a lungul anilor pe covorul rosu de la Oscaruri, cel mai important eveniment din industria filmului. An de an, marile staruri de cinema se intrec in aparitii care mai de care mai fastuoase, mai originale si mai elegante. Iar pentru asta mizeaza de fiecare data pe o coafura care sa le avantajeze, pe o tinuta care sa le atraga numai critici pozitive, dar si pe bijuterii cu totul deosebite. Cand vine vorba de accesorii, cu adevarat remarcabile sunt varietatea de modele si modalitatile, din ce in ce mai ingenioase, de a fi purtate de catre marile staruri de cinema.

Noi am facut un top al celor mai originale astfel de bijuterii, care s-au facut remarcate prin frumusetea si stralucirea lor, lansand de fiecare data un nou trend demn de abordat. Fie ca vorbim de bijuterii delicate, sau din contra ample, voluminoase, rafinamentul si luxul transpare dincolo de orice tendinta. Si cum, de multe ori o astfel de bijuterie este si extrem de costisitoare, daca vrei sa adopti stilul vedetelor, poti opta pentru modele asemanatoare, realizate din cristale Swarovski, la fel de elegante, dar mai accesibile ca pret. Crystal-Fashion®, branding partner Branding Partner Swarovski, iti ofera o gama larga de bijuterii, ce pot fi realizate in peste 100 de culori, exclusiv din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS, in acord chiar si cu cele mai pretentioase gusturi.

Charlize Theron, Oscar 2014
Una dintre cele mai scumpe bijuterii purtate vreodata pe covorul rosu a fost colierul cu diamante al lui Charlize Theron, in 2014 la Premiile Oscar. Actrita cu alura de zeita a parut si mai impunatoare gratie diamantelor de 31 de carate. Piesa unicat a purtat semnatura casei Winston si face parte din colectia Incredibles Collection. Sugestiile Crystal-Fashion®: Colierul Rivoli si cerceii Xirius cu cristale Swarovski reprezinta variante finute si accesibile.

Top 10 bijuterii de Oscaruri!

Lupita Nyong’o, Oscar 2014
Splendida si gratioasa Lupita Nyong’o a ales sa-si accesorizeze tinuta cu o pereche de cercei cu totul si cu totul originali, semnati Fred Leighton. Iar bentita delicata, cu diamante, i-a dat acea eleganta regala dublata de un aer contemporan. Cerceii aurii, cu diamante, au fost insa accesoriile care au atras toate privirile, incadrindu-i de minune figura. “Tintele” au dat un plus de prospetime unei siluete traditionale, iar taietura speciala a acestors, o stralucire delicata. Sugestiile Crystal-Fashion®: Lotus sau Selena Dance Earrings, cercei de marime medie, ce fug pe lob, intr-un asamblaj fara monturi metalice, extrem de usori. Cristalele SWAROVSKI® ELEMENTS, au forme diferite, in constructie transparenta pe tija, si au surub de argint.

Top 10 bijuterii de Oscaruri!

Jessica Biel, Oscar 2014
Una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, Jessica Biel a stralucit anul acesta la Oscar, intr-o tinuta impecabila semnata Chanel, accesorizata cu bijuterii Tiffany. Cerceii aquamarine, bratarile spectaculoase, dar si colierul cu diamante, toate s-au numarat printre cele mai reusite piese purtate in acest an pe covorul rosu. Sugestiile Crystal-Fashion®: Cercei Amelia din cristal sew-on, decorate cu cristale marunte ce reprezinta stilul frumoasei actrite.

Top 10 bijuterii de Oscaruri!

Jennifer Lawrence, Oscar 2013.
Pe langa rochia ampla semnata Dior si o pereche de cercei cu diamante, actrita (care a si castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita anul trecut) a ales sa poarte un sirag de diamante Chopard, cu o valoare de peste 74 de carate, perfect pentru a-i accentua linia frumoasa a spatelui. Ca alegerea ei a avut un succes nebun e cat se poate de clar, din moment ce a lansat astfel un nou tren – cel al colierelor purtate la spate. Sugestiile Crystal-Fashion®: Colier Rivoli din cristale rotunde rivoli, in montura subtire, si lantisor cu ochiuri de 2mm pe furnituri din argint si Cercei Chaton Ball decorate cu cristale Swarovski marunte de diferite dimensiuni.

Top 10 bijuterii de Oscaruri!


Jennifer Garner, Oscar 2013
“I-am imprumutat jumatate de magazin lui Jennifer”, a declarat in gluma bijutierul Neil Lane, dupa seara Oscarurilor din 2013. Seara era una importanta pentru sotul ei, Ben Affleck, care fusese nominalizat pentru filmul Argo, asa incat Jennifer trebuia sa arate spectaculos. Propunerea lui Neil Lane a venit sub forma unui colier din secolul 19, cu diamante de peste 80 de carate montate in argint. Bijuteria romantica, in stilul “belle époque”, s-a potrivit de minune la rochia Gucci cu o trena in cascada, asa ca Jennifer a aratat ca o adevarata Venus din Milo in acea seara.Sugestiile Crystal-Fashion®: Nicole Necklace cu cristale Swarovski mari evidentiate de perle crem ce te poarta cu gandul la tinutele de Oscar.


Jennifer Hudson, Oscar 2011
“Nimic nu e mai glamouros decat o multime de bratari cu diamante”, spune designerul Neil Lane, cel care a dat un plus de stralucire tinutei lui Jennifer Hudson in seara Oscarurilor din 2011. Multimea de bratari de la incheietura mainilor sale au insumat diamante de peste 100 de carate, si au lansat un nou trend, in mare voga chiar si astazi! Sugestiile Crystal-Fashion®: Bratarile Bezel Elastic Chaton si Double elastic Rivoli Chaton cu cristale Swarovski incantatoare si un efect vizual opulent!

Top 10 bijuterii de Oscaruri!

Angelina Jolie, Oscar 2009
“Angelina a fost foarte clara in privinta faptului ca-si doreste un design cu linii curate”, isi aminteste Lorraine Schwartz cand vorbeste despre bijuteriile pe care frumoasa actrita a dorit sa le poarte la Premiile Oscar din 2009. Smaraldele de 115 carate in forma de para au avut un redutabil succes, asa incat astazi se numara printre cele mai cautate din lume. Sugestiile Crystal-Fashion®: Cercei Angelina, un model fidel originalului purtat de vedeta la Oscar. O bijuterie foarte cautata si dorita pe toate culorile.

Top 10 bijuterii de Oscaruri!


Julian Moore, Oscar 2003

Credeai ca cerceii candelabru sunt un trend in voga doar acum, in ultimii ani? Ei bine, la Oscarurile din 2003, multe dintre starurile de cinema au optat pentru acest model. Iar dintre toti cerceii care au stralucit pe covorul rosu in acea seara, cei purtati de Julian Moore s-au remarcat in mod deosebit. Purtand semnatura designerului Solange Azagury-Partrige, pentru Boucheron, cerceii din smarald i s-au potrivit de minune actritei, dar si rochiei verzi si inelului din smaralde. Sugestiile Crystal-Fashion®: Doris Drop Chandelier, cercei cu cristale in forma de romb si Mini Emerald Chandelier, cercei candelabru model clasic, din cristale Drop si Bicone pe furnituri din argint sunt variante interesante ale cerceilor purtati de Julianne Moore. with a green dress, clutch, and emerald ring.

Top 10 bijuterii de Oscaruri!

Etichete:

craciun ambi pur h m h m conscious olivia wilde tendinte 2015 marsala 2015 tendinte bijuterii 2015 tendinte bijuterii filme lars von trier nymphomanic trench burberry Primavara/Vara 2015 naomi campbell naomi campbe jourdan dunn toamna-iarna Zara tinute sarbatori toamna-iarna 2014 2014 studiu bere iubesc berea cernei cristina cernei fusion by cernei manichiura video machiaj de seara machiaj de sarbatori machiaj special machiaj dramatic make up de sarbatori rasism trenduri jeans tutorial fundatia calea victoriei atelier calea victoriei bijuterii cercei cercei candelabru golden globes tendinte primavara vara 2015 tendinte primavara 2015 tendinte coafuri tendinte hairstiling tendinte hairstyling primavara vara 2015 tendinte wella professionals tendinte coafuri 2015 Wella Trend Vision 2015 The Journey of Enlightenment coafuri 2015 pantofi sport simona halep tendinte pantofi 2015 Bodyshape Transformation Centre ghid de nutritie plan alimentar culoarea anului 2015 roz pudra dior couture rochie dior reduceri ghete cizme papucei cercei cu cristale swarovski stud earring hoop earrings cuff earrings coafuri bentite ornamentale cocul bucla coada de cal primavara 2015 tendinte zara tendinte zara 2015 h m modele rochii lungi rochii de ocazie rochii de seara rochii elegante C&A colectia primavara 2015 c a par lung gala grammy grammy 2015 creatii romanesti liza we lorena sarbu bloggeri de moda cathias edeline New York Fashion Week Adeline Catinas moda petitie tendinte pantofi pantofi primavara vara 2015 beyonce 2 photoshop standarde de frumusete inel silicon ANARCHIK inel ANARCHIK diamant diamant natural Oscar jennifer garner charlize theron jessica biel jennifer hudson lupita nyongo