Top 10 bluze, topuri si camasi

  • 29.04.08
  • 1800

Frumusetea unei femei nu se rezuma doar la aspectul fizic. Frumusetea inseamna stil, inseamna gratie, inseamna gratie, inseamna exuberanta, inseamna vitalitate, inseamna a te bucura de viata, inseamna a te simti bine in propria ta piele. Noi am inteles perfect acest lucru, iar designerii marilor case de moda ne-ai confirmat toate acestea creand piese vestimentare inedite ce vorbesc despre mitul etern al frumusetii feminine. Intr-adevar, colectiile vestimentare in materie de bluze sunt absolut senzationale. Ele soptesc vorbe de iubire, exprima putere, starnesc uimire, strigate de admiratie, invaluie in feminitate formele pe pe care imbraca, reinvie femeia delicata si puternica. Noile modele de bluze se potrivesc oricarei femei. Indiferent de ipostazele pe care le abordam in diferite imprejurari, la birou, acasa sau in oras, asigura-te ca tu esti cea care atragi atentia celor din jur. Purtand bluza care se potriveste propriului stil vestimentar...

Daca vrei sa incerci ceva nou, experimenteaza explozia vie de culori ce este la moda in 2008. Accepta si poarta bluzele in culori tari, acide, dar nu spune “nu” bluzelor in culori dulci sau celor inchise la culoare. Este vara tuturor posibilitatilor! Aproape orice combinatie de culori, de forme si de croieli este permisa asa ca profita de aceasta veste imbucuratoare. Incearca bluzele in tonuri de albastru, verde, galben, rosu, portocaliu. Nu da la o parte nici culorile soft: roz, gri, bleu, bej, crem, alb sau negrul pentru ca ele te scot intotdeauna din incurcatura daca iti doresti o tinuta frumoasa, insa mai discreta. Se poarta bluzele din materiale stralucitoare, se poarta croielile indraznete si sunt la moda designurile complementare. Sunt in top atat nuantele vii si cele glamourous, cat si nuantele mai relaxante si mai luminoase. Daca nu doresti insa sa atragi atentia intr-un mod ostentativ, poti face o combinatie cromatica inedita sau poti opta doar pentru suprematia anumitor culori.

O tendinta a sezonului de vara 2008 o reprezinta bluzele si pantalonii confectionati din acelasi material, avand acelasi tip de imprimeu. Aceste bluze trebuie sa fie confectionate din materiale usoare precum satin sau bumbac, sa fie in nuante tipatoare sau deschise si sa fie insotite de accesorii metalice minuscule sau din contra extralarge, cusute in materialul bluzei sau purtate pe deasupra. Moda verii 2008 mizeaza pe spirit practic, pe confort si pe lejeritate. Asa ca poti opta fie pentru bluzele largi, ce nu expun formele ostentativ, ci le lasa doar sa se intrevada, fie pentru bluzele gen topuri in croieli drepte ce se muleaza pe trup, expunand talia si sanii intr-un mod placut. Se poarta de asemenea si camasile. Lungi, mai largute sau cambrate, cu buzunare aplicate sau fara, cu maneci clasice, bufante, fara maneci, albe sau in orice alta culoare care va incanta...

Se poarta bluzele simple, intr-o culoare uni, confectionate din materiale vaporoase: voaluri, matasuri, accesorizate cu dantelute, fundite, paiete, margelute sau bluzele cu imprimeuri diverse, de marimi diferite (este vadita insa preferinta pentru imprimeurile mari!!). Printre tendintele vestimentare ale acestei verii se mai numara si bluzele in carouri, cele cu imprimeuri florale abstracte sau geometrice. Modelele de bluze fantezie sunt diversificate si exprima sentimentele cele mai variate: exuberanta, bucurie de a trai, veselie saui entuziasm. Mai trebuie sa tii cont si de faptul ca bluzele trei sferturi cu maneca clopot vor constitui un adevarat trendsetter in aceasta vara precum si cele cu maneca gogosar, putin peste umar. In vara acestui an se va purta decolteul mai pronuntat, asa ca nu ezita sa porti bluze decupate in V la baza gatului sau bluze cu decolteuri rotunde.

Se vor purta de asemenea bluzele in culori pastelate, multe case de moda mizand pe rozul gen barbie, ce inspira un aer inocent si seducator. La bluzele mulate se poarta inca cordonul in inele, prins in jurul taliei. De asemenea, printurile si imprimeurile fanteziste din usoare confera un look fresh purtatoarelor. Le poti combina intr-un mod surprinzator si original cu tricotajele din casmir sau bumbac. Bluzele minimaliste au iesit de mult din trend, la moda fiind bluzele lungi, aproximativ de lungimea unei rochite scurte, din in sau din bumbac, cu umerii goi, lasand sa se intravada albeata pielii. Aaaa... si nu uita de bluzele suprapuse. Au supravietuit modei de anul tecut, vor face ravagii si anul acesta!